Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר מספר שנים עם הפולו 2001 (שממנה אני מאוד מרוצה) החלטתי להמשיך הלאה.

על איזה דגם של סופר מיני אתם ממליצים בתקציב של 50K - היא חייבת להיות אוטומטית בגלל אישתי...

הנסיעות הן בעיקר בין עירוניות אך יש גם נסיעות עירוניות. אני נוסע בממוצע ביום כ-80 ק"מ פחות או יותר כך שצריכת דלק היא דבר חשוב עבורי :-(.

לא מפריע לי לקנות מליסינג...... תודה על העזרה..

פורסם

אם יש לכם אפשרות להתגמש עם התקציב, אז תוכלו לשקול מכוניות כמו סוזוקי סוויפט או מאזדה 2. שתי מכוניות שהן קטנות יחסית אבל מרגישות טוב גם בכבישים בין עירוניים, עם מנועים יחסית חזקית וביקוש גבוה. באותו אזור בערך מבחינת מחיר יש גם את הניסן מיקרה, שהיא קצת צפופה מבפנים אבל חסכונית יותר בדלק. גם המיקרה יכולה להתאים אם יש לכם אפשרות להתגמש טיפה כלפי מעלה בתקציב.

ב-50 אלף ש"ח אפשר למצוא פה ושם דייהטסו סיריון נחמדות שיוצאות מליסינג. רוב הסיריון הטובות נמכרות בקצת יותר מ-50 אלף ש"ח, אבל רכבים שהם קצת יותר משלוש שנים על הכביש או שנכנסו בטרייד אין כן יכנסו בתקציב. הסיריון חסכונית יחסית בדלק, זולה לאחזקה ודי מרווחת בפנים.

פורסם

היי שמול,

אם אתה מרוצה מהפולו, תוכל למצוא בתקציב שלך אחת משנתון 2006, זה לא רע.

שוות בדיקה,

מיד שנייה: פיג'ו 207, טויוטה יאריס, פיאט פונטו, מ- 2006-07

מליסינג: דייהטסו סיריון 2008, יונדאי אקסנט 2008 (קומפקטית, בעלות נמוכה)

בהצלחה,

ענת

אוויס

שלום לכולם,

על איזה דגם של סופר מיני אתם ממליצים בתקציב של 50K - היא חייבת להיות אוטומטית בגלל אישתי...

הנסיעות הן בעיקר בין עירוניות אך יש גם נסיעות עירוניות. אני נוסע בממוצע ביום כ-80 ק"מ פחות או יותר כך שצריכת דלק היא דבר חשוב עבורי :-(.

פורסם

תודה רבה על התגובות המפורטות.

האם במתיחת התקציב (קלות) יהיה ניתן לקבל משהו קצת יותר מתקדם?

אני לא אוהב את היונדאי אקסנט וואני לא כל כך מכיר את הסוויפט... האם היא שווה את המתיחת תקציב?

תודה

פורסם
מה אתם חושבים על קאיה סיד?

איך בצריכת דלק שלה?

קיה* סיד.

מבחינת צריכת דלק היא אמורה להיות דומה לI30CW שיש להורים שלי, שם קיבלנו צריכת דלק של 1:11-1:12 בעיר, 1:16-1:17 מחוץ לעיר, משולב יכול להגיע גם ל1:15.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קיה* סיד.

מבחינת צריכת דלק היא אמורה להיות דומה לI30CW שיש להורים שלי, שם קיבלנו צריכת דלק של 1:11-1:12 בעיר, 1:16-1:17 מחוץ לעיר, משולב יכול להגיע גם ל1:15.

תודה על התשובה.

מישהו יודע האם בחברות הליסינג יש את הרכב הזה?

בשוק הפרטי אני בקושי מוצא...

תודה

פורסם
קיה* סיד.

אתה מדבר על נתוני מחשב רכב, או נתונים אמיתיים?

אם זה נתונים אמיתיים, כנראה לא לוחצים על הגז אצלכם, אלא פשוט גולשים כל הדרך, אחרת אין לי יכולת להסביר צריכה כזו ברכב הזה.

פורסם
תודה על התשובה.

מישהו יודע האם בחברות הליסינג יש את הרכב הזה?

בשוק הפרטי אני בקושי מוצא...

תודה

i30cw יש בשפע ברוב חברות הליסינג. זה רכב שהיה מבוקש יחסית בליסינג ורכבים רבים מסיימים עכשיו מחזורי עסקאות. לא צריכה להיות בעייה למצוא.

קיה סיד קצת יותר קשה למצוא מליסינג. לפחות אצלנו אני יודע שקנו אותן פחות מהמקבילה של יונדאי (יונדאי i30).

אבל שים לב ששני הרכבים הללו עולים יותר מ-60 אלף ש"ח, במיוחד אם אתה מחפש רכב עם קילומטראז' נמוך וללא תאונות משמעותיות. שים לב שהם גם גדולים יותר מהסופר-מיני, במיוחד ה-i30cw שהיא בעצם גרסה מאורכת של ה-i30 הרגילה. אם אתה לא צריך את הגודל הזה, כדאי לך ללכת לכיוון של מכוניות קטנות יותר.

פורסם
שלום לכולם,

תיכנס להיפודרום, יש להם מבחר די ענק של רכבים (http://www.shlomo.co.il/new/he/Ipodrom.asp?it=1), ולפי חברים שקנו שם אתה יכול להוריד אותם עוד 5-10% במחיר ממה שמצוין..

• תוכן חדש...