Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ESI + שיפורים ב 20 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו מחפש ESI ידנית ורציתי לדעת מה דעתך בגדול על הרכב ביצועים וכ'ו

ומה אני יכול לשפר ב20 עד 28 אלף שקל ?

תודה לכולם יובל

פורסם

סכום כזה יכול לקנות לך המון המוןןןןןןן דברים.

קיט טורבו,חיזוקי שלדה...וחצי מנה פלאפל. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
סכום כזה יכול לקנות לך המון המוןןןןןןן דברים.

קיט טורבו,חיזוקי שלדה...וחצי מנה פלאפל. :lol:

:roflmao:

פורסם

וואו איזה תשובה מצויינת ממש, תשובות לעניין :?

מישהו יכול לענות כמו שצריך ולעזור לי ?

יובל

פורסם

בסכום הזה אתה יכול לשים מנוע VTI וטורבו, כמובן על מנוע סגור. או שאתה יכול לשים מנוע אינטגרה אבל לא ישאר לך לטורבו. או שאתה יכול לחזק את המנוע המקורי ולבנות טורבו...

אבל הכי טוב אני חושב שתשים בולמי קוני + הנמכה, תשים בלמים כמו שצריך וטורבו על מנוע סגור.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אני יודע שזה יהיה קשה אבל...

במקום לקנות esi ולנסות להפוך אותה לvti , לא עדיף למצוא איזו vti , ואותה לשפר מהתחת, עדיין לאנראה לי שההפרש מחירים בין שני הדגמים לא יגיע לעשרת אלפים, וישאר מספיק כסף לשיפורים בלי להתעסק יותר מידי עם מנוע

פורסם
אני יודע שזה יהיה קשה אבל...

במקום לקנות esi ולנסות להפוך אותה לvti , לא עדיף למצוא איזו vti , ואותה לשפר מהתחת, עדיין לאנראה לי שההפרש מחירים בין שני הדגמים לא יגיע לעשרת אלפים, וישאר מספיק כסף לשיפורים בלי להתעסק יותר מידי עם מנוע

הבעיה היא שVTI מקוריות כבר פחות או יותר נכחדו מהארץ..

למצוא אחת מקורית יהיה כמעט בלתי אפשרי. :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...