Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

פעם ראשונה בתשע שנים, שה- 19 עושה לי "בעיות הנעה".

למען הסר ספק, המכונית מטופלת כראוי, הפלאגים חדשים...

אבל עכשיו, אחרי שעמדה כמה ימים, המנוע בקושי "תפס", וכשכבר תפס, עבד בקושי, לדעתי על 2 בוכנות (הייתי צריך להחזיק פול גאז).

איך שעזבתי ת'גז המנוע כבה.

אז הנעתי שוב והחזקתי אותו במקום דקה או שתיים, כזה פוט...פוט... פוט, פוט פוט.... ועוד איזה קילומטר הרגשתי שהוא לא שלם עם עצמו.

מה כואב לו?

בניחוש נראה שהוא לא קורא את הטמפ' של המנוע נכון ולא מפצה בדלק? כאילו הצ'וק שאין לא עובד?

תודה, על כל רעיון (אני חייב לאתר ולפתור את הבעיה, אשתי משתמשת בו בד"כ).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
בדוק חיישן טמפרטורה ומחשב הזרקה, בתור התחלה.

תודה על התשובה

אני גם חושד בחיישן הטמפרטורה - האם זה משהו שאני יכול להגיע אליו לבד ולהחליף?

יודע לעשות דברים ברכב, לזה אף פעם לא הגעתי, כך שאם זה מעשי ואפשר לכוון אותי למיקום, אני אטפל לבד?

(אם היה לי זמן ללכת למוסך לא הייתי שואל ומטריח).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נכון. מומחה עדיף:

שמע את הסיפור וישר חושד בכבלי ההצתה! פשוט המכונית עמדה כמה ימים מאוד גשומים ולחים, וכבלי ההצתה באמת עתיקים (ממש לא זוכר אם החלפתי אי פעם).

הבוקר היא הניעה ונסעה מצויין.

הוא אמר שאם החיישן לא היה תקין, הבוקר היה שוב קשה להניע.

בקיצור אחליף כבלי הצתה ונראה מה הלאה. אם היתה בעיה במחשב היתה צריכה להידלק נורת אזהרה, לא?

שוב תודה, דב

• תוכן חדש...