Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדשבורד נשבר לי ל 4 חלקים, כתוצאה מאגרוף (לא שלי :evil: )

עכשיו אני מחפש דרך להרכיב אותו מחדש.. חשבתי אולי על בעלי מקצוע שמתעסקים בפיברגלאס או הלחמת פלסטיק

העניין שם ממש רציני וזה נזק גדול.

אם אפשר המלצות על בעלי מקצוע באזור אשקלון אני אשמח :)

או דרכים שאוכל לעשות זאת בעצמי

פורסם

אם תעלה תמונות זה יעזור לחברי הפורום לתת לך עצות לפעולה. לפי דעתי אם מדובר על נזק מסיבי, השג אחד "חדש" מפירוקיה מקומית והכנס למוסך טוב שיחליף ביניהם.

פורסם

לא יודע אם מפרוקיה זה טוב,גם ככה יש להם מחלה של סדק,אם תוציא אותו הוא בכלל יכול להיסדק עוד יותר,הרבה מאנשים שיש להם אקסנט שמים כיסוי לדש בורד,אני הייתי מנסה להדביק ולשים כיסוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שרשמו לך, "מחלה" של האקסנטים הישנות היא דשבורד שנשבר ונסדק עם השנים. לא תמצא דשבורד במצב טוב בפירוקיות, וגם אם תמצא הוא ישבר בתהליך ההרכבה או הפירוק.

הציעו לך פתרון של כיסוי ואתה אומר שגם יש לך כיסוי. אם אתה לא מצליח להדביק אז גש לרפד רכב. העלות תהיה סימלית והעבודה תתבצע ברמה הגבוהה ביותר שיש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום רב

יש יבואן חלקי יונדאי שנקרא קוריאה טריד פלקון ( ליאור הוא נמצא בפורום הזה ) אני זוכר שיש לו דשבורד חדש במחיר מצחיק

אני בטוח שזה עדיף על תיקונים .

(עקב מחיר נמוך )

תיצור איתו קשר הוא יעזור לך

פורסם

תודה על הפרגון,

דשבורד חדש ומקורי לאקסנט עד 1999 עולה 1000 ש"ח לפני מע"מ.

נשארו 2 יחידות אחרונות ואחרי זה אני לא אייבא יותר כאלו.

דרך אגב, למרות שזה נשמע מפחיד, ניתן לעשות את זה לבד.

לקוח שהגיע מהפורום הזה לקח ממני דשבורד ואת הספר הטכני של האקסנט (ניתן לצלם מכל הספרות הטכנית אצלנו

ללא תשלום) וביצע את ההחלפה של הדשבורד לבד.

• תוכן חדש...