Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיריון 2008 בעלת 65000 ק"מ.

כבר כתבתי פה בעבר על כך שנאמר לי כי השמן של הגיר טיפה כהה והוא הוחלף בחלקו, ואני עדיין צריך ללכת לבדוק ולראות מה מצבו כעת, הייתי אמור לעשות זאת לפני חודשיים בערך כשכתבתי פה על כך שנדמה לי שחסר שמן גיר אך אמרו לי כי זה תקין ועדיין לא בדקתי לגמרי מה מצב הזמן מבחינת כהה או לא.

הבעיה כרגע שהייתה גם מאיך שקנתי את האוטו לפני כחצי שנה, לפעמים ולא תמיד, כאשר אני משלב לרוורס, אני מרגיש שהאוטו שולב ויש התקדמות איטית מאוד לאחור, ונותן ישר גז, קרה לפעמים שהייתה מעיין דפיקה חזקה מפחידה כזו והאוטו המשיך כרגיל.

כיום מהרגל בגלל אותה דפיקה שקרתה לי עד היום 3 פעמים בערך, אני נותן לאוטו עוד שנייה של התקדמות איטית לאחור כי אז אם אני נותן גז אני לא ארגיש בכלל דפיקה. המוזר שחשבתי אולי אני צריך לתת את שנייה הזאת בשביל השתלבות הגיר, אבל הגיר משולב כי האוטו זז באיטיות אחורה. ההבדל זה בשנייה. אני צריך לחכות איזה שנייה - שנייה וחצי אחרי השילוב ואין בעייה לשחרר את הברקס ולתת לאוטו לזוז אחורה, ואז אחרי השנייה - שנייה וחצי לתת גז ואין עם זה בעיה.

השאלה שלי היא, האם הדפיקה הזו מעידה על בעיה ומה צריך לעשות? האם הבעיה בגיר? אולי בתושבת רוורס או משהו בסגנון?

תודה לעוזרים.

פורסם

הערה קטנה בנוסף. כתבתי פה בעבר שגם יש לי במעבר לדרייב בגיר קפיצה שלפעמים חלשה ולפעמים יותר חזקה. אמרו לי שהתושבות מנוע קצת בלויות. האם זה גם יכולה להיות הסיבה לדפיקה ברוורס?

פורסם

לחכות שנייה? זה לגטימי ותקין העניין אבל שקיימת הדפיקה?

חוץ מזה דיברתי איתך לפני חודשיים בערך ולא יצא לי עדיין לבוא עקב לימודים, אבל את בדיקת הגיר קבעתי איתך שאבוא.

אני מחכה רק שיתאפשר מבחינת זמן.

• תוכן חדש...