Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכירו את הסיד 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דרך עשתה קיה מקאיה ספיה למה שיש היום,לדעתי השנה הזאת הולכת להיות תחרות צמודה בין יונדאי לקאיה,הסיד ניראית מאוד טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזכירה לי קצת את האופל אסטרה, משהו ברוחב ומימד הגובה הנמוך יחסית, התוצאה הסופית נאה מאוד לדעתי, נקיה אבל עדיין מעניינת.

פורסם
אני דרך עשתה קיה מקאיה ספיה למה שיש היום,לדעתי השנה הזאת הולכת להיות תחרות צמודה בין יונדאי לקאיה,הסיד ניראית מאוד טוב.

באירופה, קיה מוכרת יותר מיונדאי, ככל הנראה מסיבה אחת: בקיה יש מעצב אירופאי המתאים לטעם האירופאי ויונדאי, היא סוג של עוף מוזר עבור האירופאים ומוחצנת מידי, בדיוק כמו שהם לא מתים על העיצוב היפני ברוב המקרים. מספיק לקרוא תגובות בפורומים מחו"ל על העיצובים של יונדאי בכדי להבין שזה פשוט לא עושה להם את זה.

עיצוב זה חלק חשוב מאוד מהמשחק. מספיק להסתכל על ניסאן ג'וק שנמכר כמו גרעינים (אישית אני אוהב את העיצוב אבל יודע שיש רבים שלא), אבל בשורה התחתונה זה רכב בינוני ברמתו בסך הכל ולא נוח במיוחד.

פורסם

נראה מעולה, לא ציפיתי האמת מקיה לעיצוב כ"כ אלגנטי ויפיפה.

כנראה שהסלוגן - "יונדאי המהפכה השקטה" חילחל גם לחברת הבת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
נראה מעולה, לא ציפיתי האמת מקיה לעיצוב כ"כ אלגנטי ויפיפה.

כנראה שהסלוגן - "יונדאי המהפכה השקטה" חילחל גם לחברת הבת.

אחרי הפרו סיד והתמונות של האופטימה שבנצי מזרים לפורום, אני לא מתפלא בכלל על העיצובים החדשים והיפים האלו. בהחלט נראת טוב, אבל אל תשכחו את ה-I30 החדשה, שנראת מעולה גם היא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קצת מצחיק לחלק כאלו מחמאות למה שנראה בצילום בדיוק כמו הסיד הנוכחית עם חרטום משודרג. אבל הדמיון שלי כנראה מפותח פחות מזה של אלו שמזוית צילום כזו, שלא מראה כמעט כלום, מיד יודעים שהאוטו מדהים.

פורסם

הצורה הכללית של הקדימה יפה ומרשימה, חוץ מ"אף הנמר" שלפי דעתי, קצת פישלו איתו פה, הוא יותר מידי גדול, באופטימה הוא ניראה הרבה יותר מרשים וצתחבר למנורות בצורה הרבה יותר מרשימה, שיוצרת חזית אגרסיבית, או שזה רק אני :)

• תוכן חדש...