Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

לפני כשבוע החלפתי דיסקים ורפידות בלם מאחור.

עכשיו התחיל קטע מוזר שהנורת אזהרה של הבלם יד התחילה להידלק בצורה רנדומלית מידי פעם, אחרי מאמץ או סתם בבלימה חלשה.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

נורת בקרה זאת משותפת גם לחוסר נוזל בלמים.

בדוק במיכל נוזל הבלמים אם לא חסר נוזל בלמים ואם חסר הוסף והמשך לעקוב במשך כמה ימים אם לא יורד המפלס.

בברכה - רפי לין

פורסם

איזה נוזל בלמים צריך לסיאט איביזה ?

יש לציין שהחליפו את הברקסים ראיתי שנשפך המון נוזל אבל אם מילאו בחזרה אני לא יודע.

אם אפשר גם היכן ממוקם המיכל של הנוזל, המון תודה.

פורסם

לא הבנתי למה נשפך נוזל בלמים כאשר החליפו את רפידות הבלימה.

בכול מקרה הנוזל המתאים הינו נוזל בלמים הנקרא DOT4.

כנס למוסך לבדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם לי אין מושג מדוע נשפך.

חזרתי למוסך היום והבעלים של המקום האשים את העובד וכן הלאה.

מילאו לי נוזל , עשיתי נסיעה הנורה הפסיקה להדלק תודה חברים.

פורסם

למענך ולמעננו, תשמור מרחק עצירה גדול יותר ממה שאתה רגיל בדרך כלל, לכמה ימים.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

הרכב בולם בצורה טובה מאוד, הכמות הלא גדולה של הנוזל שהייתה חסרה מולאה בחזרה.

הבלמים נבדקו ונבדק נזילות והכול תקין לחלוטין.

תודה על הדאגה.

פורסם

לגבי זה שנשפך נוזל בלמים זה תקין, משום שברגע שמכווצים את הקאליפרים המפלס במיכל עולה על גדותיו ונפשך הנוזל העודף, הנורה לא צריכה להידלק אלא אם כן יש חוסר בנוזל(מה שלא צריך להיות במצב תקין).

וההסבר הוא:

כאשר הרפידות נשחקות המפלס נוזל בלמים יורד, רוב בעלי הרכבים אינם מודעים לסיבה שהמפלס יורד משום שהרפידות נשחקו ולכן הם מוסיפים נוזל בלמים, וברגע שהם מגיעים למוסך לטיפול כל הנוזל בלמים שהם הוסיפו בעת הכיווץ משאבות הנוזל העודף שהוסיפו גולש, אבל אין ממה להתרגש מזה רק לנגב וזהו.

פורסם

כן העניין הוא שהוחלפו רפידות ודיסקיות ובגלל זה יצא נוזל.

המוסך "שכח " להשים נוזל בחזרה, אז היום נסעתי לשם וחזר הנוזל שהיה חסר למקום :)

• תוכן חדש...