Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מצאנו כלבת בוקסר גזעית (אני יודע, היה לי בוקסר 14 שנים) קשורה לעץ באמצע הפרדס במצב מוזנח.

מכיוון שיש לי אישה, תינוק, איגואנה, תוכי ובית קטן אני לא יכול לאמץ גזע גדול כל כך או אפילו לטפל בה זמנית. :cry:

כרגע הכלבה אצל חברים בנתניה שכבר גם ככה אימצו 2 כלבים מהרחוב, ביום ראשון היא תמסר לעריית נתניה.

אני אשמח אם מישהו יוכל להציל את היצור היפה הזה לפני שתגיע לערייה.

היא גזעית לחלוטין, צעירה, שקטה ומאוד תעריך בית חם.

המעוניינים יכולים לפנות בהודעה פרטית עם קצת פרטים על עצמם ומה הם מתכננים לכלבה החמודה, מבטיח לנסות לחזור לכולם.

*מצטער על איכות התמונה, צולם עם פלאפון שחברי הפלמ"ח קיבלו כשחתמו קבע.

DSC00385.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מוכן לקחת אותה כבית זמני בתנאי שלא תמצא לה בית קבוע עד יום ראשון (תעשה לעצמך טובה ואל תקח אותה לכלביה, הכלב הקבוע שלי אומץ מכלביה עירונית והתנאים שם פשוט מחפירים).

אני סומך עליכם שבדקתם שאין לה צ'יפ.

הבעיה היחידה היא שאני צריך שתביאו אותה אליי לר"ג כי היא בטוח לא תכנס במיאטה.

צירפתי תמונה של כלבה מדהימה שהייתה אצלנו שבועיים כבית זמני עד שבאו לאמץ אותה (דרשה הרבה טיפולים של משחות ואנטיביוטיקה אחרי הורדת הגבס).

יש לך הרבה מזל כי בקרוב צריכה להגיע אליי כלבה עיוורת לבית זמני שכנראה "תתקע" אצלי הרבה זמן כי אף אחד לא רוצה לאמץ כלבה "פגומה".

2011-12-04 15.07.28.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לצערי אני לא במצב אפשרי לאמץ ולגדל עכשיו כלב.. אבל אני רק יכול לאחל מכאן שאת בעליה של הכלבה הזאת יקשרו באותה צורה ובאותו מצב לעץ אחר בפרדס.

:evil:

פורסם

אלעד, אהיה איתך בקשר במידה ולא ימצא בית עד ראשון, אין לי בעיה להגיע איתה עד רמת גן.

טל, אין לי פייסבוק אבל אישתי כבר הפיצה את השמוע בפייס שלה, בהמשך אעלה את הקישור למודעה.

פורסם

לצערך מאוד קשה למצוא בית לכלב כזה גדול, היתרון הגדול הוא שהיא גזעית וזה בטוח יעניין לא מעט אנשים.

תעשה אתה מה שאתה רוצה אבל רק אל תקח אותה למכלאה העירונית, אפילו עמותה עדיפה מאשר מכלאה עירונית (עמותה לפחות מנסה למצוא בית חם, אבל גם הם מהרדימות).

פורסם

נמצא בית!

מכר עם בוקסר זכר וחצר גדולה. :-)

תודה למתעניינים.

פורסם

שמח לשמוע.

כל הכבוד על הנכונות לעזור לכלבה.

מגיע לכם צל"ש.

פורסם

כל הכבוד על האנושיות הטובה - דבר ראשון והכי חשוב.

כלב גזעי הוא כלב מתועד ע"י תעודות מהתאחדות הכלבנות הישראלית ולא שום דבר אחר.

אני מקווה שהחבר ישכיל לעקר את הכלבה ולא להפוך אותה למכונית גורים "גזעיים", כיוון שיש לו כלב זכר מאותו סוג.

פורסם

מהרגע שהבחור שם לה צ'יפ והיא רשומה תחת בעלותו זכותו לעשות עם הכלבה מה שהוא רוצה ואין לנו זכות להגיד לו מה לעשות.

לצערי הרבה אנשים בוחרים באופציה הזו ופשוט מדהים אותי היקף ה"תעשיה" הזו כאשר יש עשרות אלפי כלבים שמתייבשים בכלביות.

לאחרונה ביקרתי בבית ש"מייצר" גורי דוג דה בורדו.

לכלבה יש ממש מבנה בחצר (לה ולגורים), והגורים יושבים בכלוב מחומם עם נורות אינפרא אדום.

ככה זה כשכל גור נמכר אחרי 3 חודשים בלפחות 2500 ש"ח (רוב הגורים נמכרים מפה לאוזן עוד לפני שהם מפרסמים מודעה).

2500 ש"ח זה עוד מחיר זול לכזה כלב, כלב עם תעודות ימכר ב-2500$ לפחות.

פורסם

אולי יש לה תעודות, אבל מעולם לא נדע, הם לא היו קשורות לעץ ליד. ;-)

אגב, הבהרה קטנה, מסתבר שלמכר אין בוקסר, הבוקסר הוא של ההורים שלו.

הוא רצה את הבוקסרית כי מאוד אהב את הכלב של ההורים, הגיע מחיפה בהתרעה קצרה, שאפו.

בכל מקרה אין לכם מה לדאוג, אני אעשה לו ביקורות. :-)

פורסם
מהרגע שהבחור שם לה צ'יפ והיא רשומה תחת בעלותו זכותו לעשות עם הכלבה מה שהוא רוצה ואין לנו זכות להגיד לו מה לעשות.

לא מתווכח עם הנכתב, אפילו לא לשנייה אחת.

בכל זאת, אני שמח שאתה כן מבין את הצד שלי, למרות הסיפור הלא נחמד, שכתבת בהמשך (כמובן שאני לא מקשר אותך אליו).

פורסם

אני מבין מאוד את הצד שלך ואני מגנה את התופעה בכל תוקף.

שים לב שגם בפוסטים אחרים וגם בחיים האמיתיים אני ממליץ לכל אדם לקחת כלב מעורב מעמותה (למרות שאני חבר בעמותה יש לי בטן מלאה גם על הארגונים האלה) במקום לשלם כסף על כלב גזעי.

• תוכן חדש...