Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך יעוץ בקשר למערכת מולטמדיה בפורד S-מקס חדשה.

האוטו צריך להגיע בימים הקרובים לארץ ויש לנו אפשרות להחליף את המערכת שלו למערכת Zenec 3810.

בעיקרון גם בחברה עצמה אמרו לנו שלא כדי לגעת במערכת של האס-מקס (גרסאת טיטניום) בגלל שהמערכת הזאת מאוד טובה, הבעיה היא שהשקענו הרבה מאוד באוטו הזה וחסר לנו בעיקר גי פי אס לרכב ואולי אפילו מצלמת רוורס (שאר הדברים במערכת המולטימדה פחות מעיינים אותנו).

אני לא יודע בדיוק איזה מערכת באה עם הרכב רק שהיא של סוני ואני אשים עכשיו ציטוטים מהאתר של פורד בשביל שתראו:

מימד נוסף של הנאה ב-S-MAX החדש הוא מערכת השמע המתוחכמת של "Sony" המכילה לא

פחות מ-11 רמקולים איכותיים המעניקים איכות שמע ברמה הגבוהה ביותר. המערכת מאפשרת

כניסת חיבורים חיצוניים רבים

BlobServer[7].jpg

בנוסף לזה יש למערכת הרבה חיבורים חיצונים ויש אפשרות לחבר אותה בבלו-טות לטלפון.

מה דעתכם לגבי המערכת של האוטו, האם כדי להחליף אותה לZenec 3810 כדי לקבל גיפיאס ומצלמת רווס (המערכת הזאת שווה משהו ?)

תודה מראש, ושבת שלום.

פורסם

אני לא יתפלא אם יבקשו ממך מחירים אסטרונומים

בעבר גם לי היתה אותה מערת של סוני בפוקוס והחלפתי לדאבל דין , קיט עולה 300 ש"ח עם מתאם יעודי לצמה של הרכב והתקנה עוד 300 ש"ח מפה והלאה זה הבחירה שלך לגבי מערכת מתקדמת במחיר שמתאים לך .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

תודה על התגובה אבישי.

לא הבנתי בדיוק על מה אמרת שיבקשו סכומים אסטרונומים, אבל המערכת של סוני זה מה שבא עם הרכב (שלפחות בחברה אומרים שהיא ממש טובה ואין צורך לגעת בה), ולגבי המערכת השניה,Zenec 3810, יש לנו אולי אפשרות להחליף אליה במחיר מאוד מוזל.

אשמח לעוד תגובות, תודה.

פורסם

התכוונתי למערכת שרוצים להתקין לך .

כשאני דיברתי עם אחת החברות המתקינות מערכות ברכבים חדשים קיבלתי סכום אסטרונומי של 5-6 אלף ש"ח

למערכת של קנווד עם התקנה.

[h=1][/h]

פורסם

כן המערכת הזאת מוצאת בפורד תמורת האזורים שאמרת אולי טיפה יותר, אבל השאלה אפילו בלי להוסיף כסף כמה המערכת הזאת שווה ? איך הסאונד שלה וכול הדברים האלה ??

אשמח לעזרה ! שבוע טוב

פורסם

היה לי פורד מונדאו עם המערכת הזאת.

בסהכ רדיו דיסק נחמד, מעוצב ועושה את העבודה.

בדגם שלך אני חושב הוסיפו מגבר וסאב קטן. אצלי לא היה, אבל היה אותו דגם סוני.

לא הייתי מחליף! חבל על הכסף. לא מכיר את הדגם של זנק אבל נראה לי הסוני ממש יותר מבסדר.

וחוץ מזה גם דעתי, גי פי אס לגמרי מיותר וגם מצלמה אחורית.

אייעץ לך משהו נוסף, היבואנים מתמחרים את ההד יוניט המקורי במחירים מטורפים.

אם ״משדרגים״ הם מוסיפים במחיר ומשאירים את ההד יוניט אצלם.

אם תחליף, מי יודע, אולי תרצה לחזור. אולי במכירה תעדיף להחזיר המקורי.

לכן, גם אם תחליף, עשה זאת לבד אחרי הרכישה של הרכב.

בהצלחה, תמיר.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

לדעתי המערכת מאוד מספקת ותמצא אותה כטובה +++

אתה נמצא בפורום שאנשים יציעו לך עכשיו להתקין מגבר וסאב וכו'

תקבל את הרכב במידה ותרגיש חוסר אפשרות השדרוג תיהיה הרבה יותר זולה מהיבואן ותקבל תמורה יותר גבוה לכסף.

[h=1][/h]

פורסם

סליחה על ההקפצה, לא הייתי בבית עד עכשיו.

תודה רבה על 2 התגובות האחרונות באמת עזר, עכשיו רק צריך לחכות שהאוטו יגיע ! ;)

תודה וסופש מהנה

• תוכן חדש...