Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים שתשמעו מערכת היי אנד אתם תיפלו מהרגליים

שמעתי מגבר של הרמן קארדון(לאוטו)

אין לי מושג איזה רמקולים היו שמה...

HU

NACAMICHI אגב שגם היא חברת הייאנד לדעתי במגברים!

חבל רק שהמגבר הזה עולה 17אלף שקלים חדשים טהורים!

ינעל ישו הצלוב :shock:

17 אלף ?

אפשרי לארגן גם מגברים ב 100,000 ש"ח לרכב... דוג' PHEONIX GOLD :)

יש להם מגבר מאוד מאוד יקר , כאשר המחיר בחו"ל שווה ערך ל 100,000 ש"ח..

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מגבר של פניקס גולד עולה 100000 ש"ח? אני לא מכיר.

מגבר יקר יש ל soundstream בשם human region אבל בו אתה יותר משלם על העיצוב שעשו לו, סה"כ גם החברה הזו עברה בעלות. עוד מגבר יקר הוא הHR100 של אודיסון, אבל גם המגבר הזה הוא יותר לצורכי פירסום כמו למשל רכב תצוגה ופחות בשביל באמת למכור (לכן גם תג המחיר המנופח). טריק שיווקי ולא הרבה יותר מזה.

תכלס מגברי היי אנד לרכב לא עולים ממש סכומים מטורפים כמו למשל מגבר היי אנד ביתיים, הרוב ינועו בין נאמר 600-2000$ בחו"ל. המגברים שבאמת מגיעים למחירים מאוד גבוהים הם מגברי היי אנד שגם מספקים אלפי וואטים (יש כאלה למשל לUSAMPS, וTRU). המחירים שלהם לצרכן הם אם אני לא טועה עד אזור ה5000$.

פורסם

Anniversery Edition אלה בדרך כלל מוצרים שקיימים הרבה זמן אצל היצרן (בקו ייצור) ואחרי 10 שנים או סכום סמלי של שנים - הם מייצרים כמות מוגבלת של אותו מוצר, רק עם עיצוב חדשני ו"מדהים" שרק בגללו (ובגלל שאתה קונה מוצר עם מספר יחידות מוגבל בעולם) - אתה משלם המון המון כסף.

כמו למשל ה-

Technics SL-1200 Gold Edition

פטיפון יקר, בעל אותו מנוע ונעילת קוורץ איכותית וטובה של שאר הדגמים ה"רגילים" של הפטיפונים שלהם - אבל מצופה זהב.

אז אתה לא משלם על יותר איכות... רק קלאסה 8)

פורסם

חברה בוא נחזור לנושא המקורי, אני רואה שנעדרתי פה קצת ואתם חגגתם :lol: .

אני אגדיר את השאלה מחדש, איזה מגברים איכותיים אני יכול למצוא בארץ?

כי אייל דיכא אותי שאני לא אצליח למצוא פה מגברי היי-אנד.

מכל מה שנמכר בארץ על מה הייתם מדרגים כאיכותי?

נ.ב: מגברי PPI כיום שווים את התמורה לאיכות?

ומה עם מגברים של טרנטולה, הם נחשבים למגברי היי-אנד?

פורסם

PPI זה לא מה שהיה פעם ולא נמכר בארץ. טרנטולה זה מגברים יקרים, אבל כמו שאמרתי החברה עברה בעלות, תעשה עליהם חיפוש קצר בפורומים בארה"ב ותקבל את התשובה שאתה מחפש.

אם לא מדובר בהיי אנד אמיתי הייתי הולך על JL. אני לא כל כך יודע מה המחירים שלהם בארץ אבל אני אוהב את הקו הגבוה של המגברים שלהם.

פורסם

PPI אכן נמכרים בארץ, ולכן גם פתחתי את הת'רד הזה כדי לגלות על מוצרים ברמה גבוהה שאולי פגשתם או מכירים מישהו שמוכר.

פורסם

אולי זה באמת שאריות, כי כמו שאמרת חלק מהמגברים שוכבים במלאי. רק אני יודע שהסכומים שלהם נעים מ-3K ומעלה והספק לא כל כך גבוה לאלה שראיתי למכירה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש את חברת steg כמו שציינו לפני שדווקא יש להם יבואן בארץ רק היום התקנתי מגבר שלהם :roll:.

שיש להם מגברי hi-end שמגיעים ל3000 יורו

פורסם

יש את AUDISON , לדעתי הם המוהיקנים האחרונים , כל הסדרות מיוצרות באיטליה עפ"י מיטב המסורת שנמשכת כבר למעלה מ 30 שנה , דרך אגב קיים יבואן רישמי בארץ.

זה מגבר הדגל שלהם שזוכה כמה שנים ברציפות כמגבר היי אנד הטוב בעולם http://www.audison.eu/index_main.php?Section=THESIS

המגבר הנ"ל מופיע גם באתר של פוקל , ומדורג מעל ה DUAL MONITOR שלהם ( מגבר הדגל של פוקל ).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...