Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי Toyota Corolla 2004 GLI,

רכשתי מערכת Pioneer 700-BT וראיתי שבגב המערכת ישנו חיבור כחול עם פינים (שלפי הבנה שלי חיבור זה הוא החיבור למתגי שליטה מההגה שהיו מחוברים למערכת המקורית).

אני מאמין שיהיה לי יותר נוח לשלוט במערכת מההגה..

מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך אני מוציא לפועל את המטרה שלי? מה עלי לקנות?

תודה רבה לעוזרים! :)

פורסם

אני יודע שיש מתאם של PAC ו AXXESS (אולי יש אחרים) שיודעים לעבוד עם רדיו לא מקורי, אבל צריך לבדוק אם מתאימים הם לרדיו ורכב שלך.

מעבר לשמות אני לא אוכל לעזור.

1. pac

2. axxess

3. scosche

פורסם

מצטרף לבקשה של inyourmind.

גם לי יש קורולה 2004 GLI עם רדיו דיסק של פיוניר ואני מת לחבר אותו לשלט הגה ולא מוצא את הכבלים המתאימים (לחיבור לצמות המקוריות של הרכב).

הדגם של הרדיו דיסק שיש לי הוא פיוניר DEH-P4300RB (דגם די עתיק).

לפי המדריך למשתמש שלו, החיבור הכחול IP BUS שמיועד במקור למחליף דיסקים אמור להתחבר לשלט הגה המקורי של הרכב,

האם יש למישהו קישור לכבל המתאים ואיפה אפשר לקנות אותו (גם אתרים מחו"ל)?

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם
מצטרף לבקשה של inyourmind.

גם לי יש קורולה 2004 GLI עם רדיו דיסק של פיוניר ואני מת לחבר אותו לשלט הגה ולא מוצא את הכבלים המתאימים (לחיבור לצמות המקוריות של הרכב).

הדגם של הרדיו דיסק שיש לי הוא פיוניר DEH-P4300RB (דגם די עתיק).

לפי המדריך למשתמש שלו, החיבור הכחול IP BUS שמיועד במקור למחליף דיסקים אמור להתחבר לשלט הגה המקורי של הרכב,

האם יש למישהו קישור לכבל המתאים ואיפה אפשר לקנות אותו (גם אתרים מחו"ל)?

האמת היא שאצלי יש את החיבור הכחול.. ואמרו לי שהוא מיועד לצ'יינג'ר ... אבל יש עוד חיבור Pl (אוזניה) שכתוב עליו R/W הבנתי שזה החיבור הנכון.

פורסם

יש 2 סוגים של מתאם שנתתי למעלה, ראשון מתחבר לכפתורים של הגה ודרך יציאה 3.5 jack למערכת.

שני מתחבר גם כן להגה אבל יש לו עינית כמו בשלט. לכן מה שנשאר זה לעתיק את פקודות משלט מקורי של מערכת.

מקווה שעזרתי

פורסם
יש 2 סוגים של מתאם שנתתי למעלה, ראשון מתחבר לכפתורים של הגה ודרך יציאה 3.5 jack למערכת.

שני מתחבר גם כן להגה אבל יש לו עינית כמו בשלט. לכן מה שנשאר זה לעתיק את פקודות משלט מקורי של מערכת.

מקווה שעזרתי

תודה רבה על התמיכה, אבל נכנסתי לשלושת האתרים הנ"ל ובשלושתם אין ערכות שליטה מההגה שמתאימות לטויוטה קורולה 2003-2004! :-(

עוד מישהו בטוב ליבו יכול לעזור?

פורסם

ישנם כמה סוגי מתאמי שליטה מההגה

המתאמים ברובם אוניברסליים ולא משנה אם מתחברים בהם בטויוטות או איזה שהוא רכב אחר

השוני העיקרי הוא במכשיר המורכב (AFTER MARKET מה שנקרא) ובפקודת שלט ההגה (אנלוגי, דיגיטלי, או במקרים מסויימים שתיהם יחד)

מתאם AXXESS הוא מתאם SELF LEARNING שזה אומר שהוא מתחבר ישירות בין ההגה המקורי לרדיו המורכב ועושה תיאום מלא באופן עצמאי וללא דיליי בלחיצה ובלחיצה ראשונה הוא מתפקד

כדי לחברו צריך שבמכשיר שמורכב תהייה כניסת פין "3.5 מאחור (שזה קיים ברוב המכשירים החדשים)

מתאם PAC הוא מתאם שצריך לחבר אותו לפי סכימת חיבור לרכב ואז בעצם ללמד אותו את הפקודות של ההגה מול השלט של המכשיר המורכב פקודה פקודה

לטעמי האישי ה AXXESS טוב יותר ועובד נקי יותר

אבל כמו שאמרתי את ה AXXESS ניתן לחבר במכשירים דור חדש (מכשירים מותגיים של ה2-3 שנים האחרונות וקדימה)

בהצלחה

דרור

פורסם

drorcohen

אשמח אם תוכל לתת קישור למתאמים הנ"ל שמתאימים לקורולה 2004 GLI.

inyourmind

לפי המדריך למשתמש של הרדיו דיסק שיש לי, הIP BUS מיועד לצינגר והחיבור שנראה כמו אוזניה (R\W) בהברגה מיועד לחיבור למקלט בלוטוט.

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

• תוכן חדש...