Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל כך מודה לכם על כל התגובות, בכנות , פשוט ישר כוח חברים!

לגבי הביטוח, החלטתי, שעל שירות טוב אני מוכן לשלם , הסוכן ביטוח שלי מוכיח לי פעם אחרי פעם שהוא תמיד שם בשבילי, ברצינות, לפעמים בנייד שלו גם בשעות לא שיגרתיות, ושירות זה מצרך נדיר, אבל גם כסף :)

את השנה הזאת אשלם ביוקר, שנה הבאה, בעה, נוזיל עלויות.

יש לי הערה קטנה לגבי מכוני הבדיקה, את הבדיקה שלי ביצעתי בטכנו טסט, בטופס רשום שתיבת ההילוכים לא תקין, בשיחה בעפ הוא אמר שבנסיעת המבחן ההחלפה חלקה ותקינה. והוא הסביר לי בעצמו שזה בגלל שהם פשוט לא נותנים אחריות על אוטומוט, מאוד מרגיז, אבל הבנתי שזה היחס במכוני הבדיקה.

לגבי בלמים, כנ, אמר לי שהכל תקין, בטופס הבדיקה מצוין לא תקין לפרק גלגלים ולבדוק, אבל הרכב עבר טסט לפני כמה חודשים.

בכל מיקרה, מיד אחרי הקנייה, אני אקפוץ למוסך מורשה טויוטה לבדיקה, גם אם יעלה לי שם 250 שח שם לא יסבנו אותי, ובמידה ויידרשו תיקונים, אדרוש זאת מהאחריות של אלבר.

אני מקווה שאני לא מציק יותר מדי, אם כן, סליחה מראש!

1) מחר אני אמור לקחת את האוטו מהמגרש של אלבר אלי, זה מרחק נסיעה של 10 דקות בסך הכל, אבל יש שם קטע של פקקים ועלייה, איך עלי להתנהג בגיר הרובוטי בעליות?

2) שמעתי שיש עדכון שאפשר לעשות לגיר, ואלבר הציעו להנפיק לי שובר לעדכון הגיר הרובוטי ללא תשלום, אבל ראיתי גם תגובות בפורום שטוענות שהעדכון /איפוס שלו ייגרום לבלאי מואץ בקלאצ.

פורסם

הבדיקה במוסך לדעתי לא תעלה לך כסף - הם מרוויחים לקוח.

בכלל אני מאוד ממליץ לך לטפל במוסכים המורשים - המעט כסף שאתה תחסוך במוסכים שהם לא מורשים טויוטה יכול לעלות לך בתקלות יקרות בהרבה בעתיד.

טויוטה משתמשים בשמן 5W30 (לא זוכר סינטטי או חצי סינטטי או מלא), אני תמיד קונה מהם 2-3 ליטר להחזיק בצד העניין הוא שעד עכשיו אני רואה שרק ה96 אכלה קצת שמן, ה2007 וה2006 - פשוט לא אוכלות לי שמן.

לגבי מה לעשות בעליות? איך שאתה עוזב את דוושת הבלם תתחיל לתת קצת גז :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיבלתי את הרכב, אני מבטיח לרשום חוות דעת עוד כשבועיים, כי ראיתי שהרבה מחפשים מידע לגבי הגיר. מבטיח לרשום:)

ההגה רך מאוד, פשוט מרגרינה, בהשוואה לפונטו שלי, אני צריך להתרגל :)

לגבי המוסך המורשה, המחירים שם הרבה יותר גבוהים מנסיון עם הפונטו, אבל אין על מה לדבר מבחינת איכות ושירות. טיפול גדול כמו ראש מנוע למשל עשיתי במוסך רגיל, טיפולים קבועים + בטיחות (בלמים, צמיגים) עשיתי תמיד רק במורשה.

לגבי הטויוטה, אני צריך לבדוק איתם מה קורה במידה ואני מתן משהו בטויוטיה על חשבוני, האם זה יפסול לי את האחריות שלהם.

אני רוצה שוב להודות לכל העונים בשירשור, באמת, עצות ששוות זהב

• תוכן חדש...