Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי פיקאסו משומשת ללא ספר רכב ויש לי מספר שאלות:

1. איפה ניתן להוריד (אם בכלל) ספר רכב (דגם 2008 PK רובוטית 2000)

2. האם יש שקע PL לחיבור נגן לכניסת AUX ברדיו המקורי?

3. איפה יש משולש אזהרה?

4. איפה מותקנים כלי העבודה?

5. איפה ניתן למקם במקום נסתר כבלים להתנעה? ניסיתי מתחת לכסאות האחוריים, אבל הם לא נסגרים כאשר יש מתחת משהו עבה מתחת.

6. האם אין בפיקאסו הארקה? כאשר רכשתי, המצבר היה ריק, אז ניסינו להתניע עם מצבר חיצוני, כאשר חיברנו כבל אחד לפלוס, ואת ההדק השני למינוס במצבר הפיקאסו - לא ניתן היה להתניע. ניסינו לחבר במקום למינוס ישירות לשאסי, אבל גם שם לא ניתן היה להתניע. בסופו של דבר, מצאנו בורג חשוף שרק עליו היה מינוס. האם זה מצב תקין בפיקאסו? (במכון הבדיקה, הבוחן אמר לי שזה ככה בפיקאסו, כדי להגן על המחשבים של הרכב, אבל אני לא סגור שזה נכון...).

תודה.

פורסם

מהסוף להתחלה:

6.

1291645463_1443_FT117061_batt_connectors_.jpg

ה"בורג" הנ"ל מיועד ספציפית עבור מינוס בזמן התנעת הרכב באמצעות כבלים. אם לא מצאת אותו במיקום שבתמונה הנ"ל, חפש אותו בדופן הפנימית של הכנף מאחורי הפנס הראשי בצד הנהג.

5. נסה לחפש מקום בתאים הנמצאים בדופן הפנימית של הכנפיים האחוריות (בצד שמאל וימין)

4. כנ"ל, וייתכן ותמצא את המגבה ושאר הכלים בתוך קופסא מפלסטיק שנמצאת בתוך הג'אנט של הגלגל הרזרבי.

3. אם יש, אמור להיות כמו בסעיף 5.

2. למיטב ידיעתי - לא כאבזור מקורי. מניסיון עם דגמים אחרים, בד"כ יש מתאם שניתן לקנות ולחבר.

1. בוקי כבר עזר לך עם הסעיף הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה, רק התמונה לא עלתה כראוי... אןודה לך על העלאה נוספת של התמונה.

אז האם במכוון אין הארקה ברכב?

פורסם

בקשר לספר רכב בעברית, אתה יכול לפנות ליבואן - מנסיון הם ישלחו לך הבייתה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אכן, כן: זה הבורג שאליו התחברנו. אז זה בסדר שגוף הרכב לא מחובר להארקה. נכון?

לא הבנתי את השאלה, מה זאת אומרת שגוף הרכב לא מחובר להארקה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברוב הרכבים שאני מכיר, ניתן לחבר את מינוס המצבר לכל נקודה מוליכה ברכב (תושבת מנוע, נקודות חשופות בשאסי, ברגים חשופים וכו') - ובכל הנקודות האלו י- יש מוליכות של המינוס.

בפיקאסו - רק בבורג זה יש מוליכות של המינוס: לא באף חלק אחר שבדקתי (גוף המנוע, ברגים חשופים אחרים, מתכת חשופה במרכב וכו'). האם זה תקין?

• תוכן חדש...