Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מתכוון לקנות גאנט חדש ואני רוצה לצבוע אותו לצבע אחר, צבע בתנור.

האם אני צריך לעשות ניקוי חול לפני זה או שצביעה עם צבע של רכב מספיק?.

מקס.

פורסם

אם מדובר בג'אנט חדש צבוע (ולא מצופה כרום או אנודייז), מספיק לבצע שיוף של פני השטח בנייר ליטוש כדי שהצבע החדש ייאחז בפני השטח. במקרה זה לא חייבים לצבוע שכבת צבע יסוד חדשה.

התזת חול מתאימה אם מדובר בג'אנט ישן שהצבע שלו כבר מתקלף. התזת החול תסיר את כל שכבות הצבע הקיים, כולל צבע היסוד. לפיכך צריך יהיה לצבוע את כל מערכת הצבע, כולל wash primer ו- primer לפני יישום צבע עליון.

האם לא פשוט יותר למצוא ג'אנט חדש בצבע המתאים לך?

פורסם

מידה 17 " בצבע שחור ושיראה בצורה נורמאלית ולא איזה סימן של עקרב על הגאנט או גאנט של "ערסים" ושוב בצבע שחור... אין...

ותאמינו לי שחיפשתי...

אולי יש ומסתתר באיזה מחסן חשוך ככה קטלוגים יבואנים בדקתי ועברתי ולא מצאתי משהו טוב.

מקס.

פורסם

התזה עם סודה? כוונתך ל- H2CO3 ? או לסודה קאוסטית NaOH.

מי סודה נקראים בשפת הכימאים חומצה פחמתית אבל היא לא יכולה להסיר שום ציפוי או צבע.

סודה קאוסטית היא בסיס חזק המשמש לפתיחת סתימות ביוב.

• תוכן חדש...