Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי אכבר חתימה אהבתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קצת צפונה לניו יורק, על גבול ניו ג'רזי אם אני לא טועה,

צפונה ל- NYC

לא יכול להיות צפונה ל-NYC וגבול עם ניו ג'רזי, שני כיוונים שונים.

ניו ג'רזי ממוקמת דרומית לניו יורק וניו יורק סיטי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ניו ג'רזי ממשיכה צפונית לניו יורק סיטי מצד מערב, פתח מפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה מויקיפדיה, לא נראה ככה.

800px-Map_of_USA_with_state_names_he_svg.png

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

צריך זום יותר גבוה, בחייאת, גרתי שם, נשבע לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נו כספר, אתה רוצה להתווכח איתי על גיאוגרפיה או לקחת את הבת שלך לקטיף תפוחים שאין כמותו בארץ?

ולפרוטוקול - אתה טועה, אבל לא משנה. תיכנס לרזולוציה קצת יותר גבוהה ב- google maps למשל, ותראה בעצמך.

עריכה: אגב, גם במפה שאתה הבאת רואים את זה, אבל אולי לא מצאת את כל הנקודות בקורס קצינים, אז לא נלחץ בנושא ;-)

עריכה 2: http://www.applewoodorchards.com/ApplewoodOrchards.com/Home.html - הנה דוגמא (לא רלבנטית מבחינת תאריך, אבל תעניק לך מספיק מילות חיפוש). רק אל תספר להם שהם גרים בניו-יורק, הם חושבים שהם חלק מניו-ג'רזי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואני חשבתי שקוטפים תפוחים ב big apple ולא בניו ג'רסי

אומנם כתבת לא מוזיאונים אבל זה לא מוזיאון

http://www.nasm.si.edu/

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדקתי בכמה מפות, אתן לכם להנות מהספק ואודה שיכול להיות שטעיתי :lol: למרות שברוב המפות ממש קשה לראות זאת.

http://www.rususa.com/usa/images/usamap.jpg

פורסם

לא טעית, ניו ג'רזי עולה קצת מעל ניו-יורק סיטי, ניו יורק סטייט אוכלת את ניו ג'רזי.

קטיף תפוחים..... זה נשמע כמו אחלה תמונה.

haters will hate

פורסם

אני כמו בנצ'י ממליץ על TOMTOM השתמשתי בה בדרום אפריקה

ואפשר להוריד את קולו של ג'רמי קלרקסון שינווט אותך לנסוע,לי אישית הומר סימפסון עזר בניוווט

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...