Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היעד: ארה"ב- תחנת יציאה וחזרה לונג איילנד (לינה אצל משפחה)

ההרכב: זוג+ ילדה שתהיה בת שנה וחצי בזמן הטיול

הזמן: שבועיים במהלך אפריל

הכוונה המקורית היתה לטוס לשלושה שבועות ולשלב נסיעה למיאמי+שהות של כמה ימים במיאמי וחזרה בטיסה. בגלל שמשך הטיול קוצר לשבועיים אנחנו מחפשים מקומות לטייל בהם דרומית לניו יורק (חם יותר) ברדיוס של עד 600 ק"מ. הכוונה היא לצאת לטיול של 6 ימים בערך ולישון בדרך במלונות בדרך (best western למשל). המטרה היא לא לעבור את ה- 300 ק"מ נהיגה ביום כי הילדה עדיין קטנה ודורשת עצירות רבות (למרות שהיא ישנה היטב ברכב) וגם כדי שנוכל להיות גמישים ולעצור במקומות שנראה בדרך או לרדת קצת מהכבישים הראשיים.

קיבלתי כבר המלצות על מדינת מרילנד ואזור וושינגטון וגם קיימת האופציה לטייל בפנסלבניה מערבית לפילדלפיה. מי טייל באזור או מכיר אזורים שנחמד לטייל בהם באזורים האלו?

חשוב לי לציין שמוזיאונים למשל לא מעניינים אותנו כל כך. כן מעניין טבע (לא טרקים, יותר בכיוון של פארקים יפים שכיף לנהוג בהם, שופינג לא מילה גסה עבורנו, אוכל טוב וכו').

תודה מראש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באפריל זה לא נורא לנסוע גם צפונה, ואז אפשר לבקר במפלי הניאגרה, או במונטראול.

אחרי מרץ נגמר הקור הגדול. אם יהיה משהו יוצא דופן, תוכלו לדעת מהתחזיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בניאגרה היינו וטיילנו באזור לכיוון קנדה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נרשם.

תבדקו את דלאוור, יש את הCoastal Highway שזו נהיגה נחמדה עם נוף לא רע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נרשם.

תבדקו את דלאוור, יש את הCoastal Highway שזו נהיגה נחמדה עם נוף לא רע.

מוסיף ומחזק את דברי ניטשה.

אפשר לרדת במדינת דלאוור או לחצות מקצה ניו ג'רזי - קייפ מיי במעבורת עם הרכב לעיר לואיס בדלאוור,חוויה נחמדה. בהמשך יורדים דרך מדינת מרילנד ועוברים על גשר ארוך ומשולב במנהרות וחוצים את מפרץ צ'ספיק עד לוירג'יניה ביץ'.

מומלץ לנסוע על רצועת האיים מול החוף, לראות את קיטיהוק - מקום הטיסה של האחים רייט, לשלב מעבורות ואתרים בדרך.

נסיעה מאד פשוטה, כמו באמריקה בכל מקום מגיעים למוטלים ומסעדות.

משם אפשר להמשיך ל DC לביקור ומוזיאונים ואחר כך לעלות מעל לשמורת השננדואה.

משלב ערים וטבע ומסגרת הזמן אפילו ארוכה

אני כבר מתגעגע

פורסם

משהו נוסף שאני צריך בו עזרה.

אני צריך המלצה מניסיון בלבד על תוכנת ניווט טובה לארה"ב למכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד.

התוכנה חייבת להיות עם מפות on board (שמורות על המכשיר) ולא כזו שמורידה את המפות דרך חיבור data.

נתקלתי ב:

sygic

copilot

navigon

כולן עונות על הדרישות.

העלות לא רלבנטית כרגע.

פורסם

האנדרואיד שלי הגיע עם מערכת ניווט ואני לא מצליח למצוא פרטים עליה, היא מצויינת ומבוססת על Google Map, פשוט רשום לי Navigation, היא תוכנה מדהימה, עוזרת לי לתכנן הכל לפי עומסי תנועה וכמובן התצוגה שכוללת את המפות של Google Earth, מסייעת במציאת כיוון.

בנוסף המכשיר הגיע עם TeleNav שעובדת מצויין אבל לא מגניבה כמו השניה.

מכיוון שהילדה קטנה אין מה לבקר בהרשי פארק בפנסילבניה אבל לטייל ולהנות מנופים זה פשוט, אני ממש אוהב את הדרך למרילנד, ואם אתה עוצר בפילדלפיה, אל תשכח לעצור במדרגות המפורסמות מהסרט "רוקי", יש בחוץ פסל ברונזה ענקי של סילבסטר סטאלון מהסרט, היכולת להגיד שטיפסתי את המדרגות בריצה וכשהגעתי למעלה קפצתי וצעקתי "אדריאן, אדריאן" - הייתה שווה את כל הנסיעה מניו יורק.

haters will hate

פורסם

לגבי GPS, עזוב אותך מטלפון, כנס לאאוטלט/וולמארט/איביי ותזמין אחד, לא צריך להיות יותר מ-50-70$, הרבה יותר טוב, לא יתנתק לך אם יש שיחות, נוח לשים ברכב (אל תשאיר מודבק לחלון, פירצה קוראת לגנב).

יש לי 2-3 טלפונים, אבל עדיין כשההורים הגיעו נתתי להם איזה SONY 16:9 שקניתי בזול לניווט (אני משתמש ב-S62, אבל זה יותר לשטח).

מה בנצי? אני מבקר בעיר הרשע שלך עוד שלושה שבועות, תתכונן.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בפילי היינו בטיול הקודם בערך שבועיים, אחלה עיר אבל לא נראה לי שבטיול הזה ניכנס אליה למרות שהיא ממש בדרך שלנו.

GPS ב- 50$ יכול להיות אחלה ויכול להיות זבל עופות שידפוק את כל הטיול אם התוכנה שלו לא טובה. אני אבדוק את האופציה הזאת לפני הטיסה.

פורסם

ההמלצה שלי נוגעת דווקא להנאות של הילדה (שהן גם הנאות שלכם).

קצת צפונה לניו יורק, על גבול ניו ג'רזי אם אני לא טועה, יש מטעי תפוחים שאפשר לקטוף שם ולאכול כל מיני פירות (אבל בעיקר תפוחים :-) ), יש שם רכבת שנוסעת בין המטעים, מגלשה וכו'. כיף גדול.

חוץ מזה, תבדוק אם יש "טירת אבירים" או פסטיבל אבירים באזור, הוא מגיע מידי פעם וזה גם כיף לילדים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

GPS ב- 50$ יכול להיות אחלה ויכול להיות זבל עופות שידפוק את כל הטיול אם התוכנה שלו לא טובה. אני אבדוק את האופציה הזאת לפני הטיסה.

חברה מוכרת ואיכותית, למשל.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=tom+tom&_sacat=See-All-Categories

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בעניין הניווט, תנסה את האפליקציה שנקרא LOCUS, בארץ היא עושה רושם מעולה כמובן הורדת מפות לפני בארץ.

תכין כרטיס זיכרון עם הרבה מקום כי זה תופס נפח נכבד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ההמלצה שלי נוגעת דווקא להנאות של הילדה (שהן גם הנאות שלכם).

קצת צפונה לניו יורק, על גבול ניו ג'רזי אם אני לא טועה, יש מטעי תפוחים שאפשר לקטוף שם ולאכול כל מיני פירות (אבל בעיקר תפוחים :-) ), יש שם רכבת שנוסעת בין המטעים, מגלשה וכו'. כיף גדול.

חוץ מזה, תבדוק אם יש "טירת אבירים" או פסטיבל אבירים באזור, הוא מגיע מידי פעם וזה גם כיף לילדים.

צפונה?

הגבול בין ניו יורק לניו ג'רזי הוא הגבול הדרומי של ניו יורק.

• תוכן חדש...