Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בובליל שלום גם לך... לפותח השרשור אם אין לך ידע ואתה עדיין רוצה לבצע הכל לבד ולא יודע איך, אז אני ממליץ לך לעשות חיפוש בפורום, יש הרבה פרוייקטים מצולמים של משתמשים שהעלו.

פורסם

אני רוצה לבצע לבד . כי אני רוצה ללמוד הנושא נורא מענין אותי . אבל כל הפרויקטים הם למכוניות אחרות , רובם פולו, פיאט , מצובישי , אין ממש פרויקטים של ניסאן .

פורסם

טיפול 10K תעשה לבד זה עוד בסדר, אבל את הקלאץ לא כדאי ביכלל אם אין לך ידע במכונאות.

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם
ניסן אלמרה/ סאני דגם /N16/N14 בעלת שסתומים הידראולים חייבת פילטר שמן מנוע בעל שסתום אל חוזר פנימי שהוא מונע חזרה של שמן מהפילטר לקארטר שמן.

במידה ולא יהיה פילטר עם שסתום אל חוזר, בהנעת בוקר השסתומים לא יקבלו שימון מהיר ומפה עד להרוס מנוע שכבר עבר 200k קילומטר קצרה מאוד.

לכן אמליץ לא לזלזל בפילטר שמן מנוע!! ובגלל שההפרש במחיר בין חליפי למקורי קטן אמליץ לקנות מקורי.

נדב. 

אין מרימי שסתומים הידרוליים לאך אחד מהרכבים שהזכרת

מסננים במיוחד אויר ושמן לשם רק מקורי גם ברכב ישן

לדגם הזה קלאץ רק יפני אחרת אורך חיים יהיה קצר

פורסם

המחיר הוא של מוסך מורשה, אם אני זוכר נכון עלו לי רבעייה בערך 120 ש"ח כולל מע"מ.

אני מעדיף לקנות משם ולהוסיף עוד כמה שקלים מאשר ליפול על פלאג מזוייף.

קרה לי פעם אחת שקניתי רבעייה, כשפתחתי את כל הקופסאות ראיתי שאלקטרודה אחת עקומה יותר מהשניה.

פורסם

תמיד השתמשתי במכוניות שלי רק בחלקים תחליפיים , ושמן סביר הדבר היחיד שלא זילזלתי בוא הוא מים ירוקים איכותים ומה קרה? כל המכוניות נסעו מצויין, ללא תקלות הכל בראש ובכיס אם זה מרגיע אותך שאתה קונה חלק יקר או שמן יקר לך על זה כל עוד אתה יכול בדרך כלל הצרפתיות סובלות אם משתמשים בתחליפים, היפניות סובלות הכל

• תוכן חדש...