Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רץ בחנוכה מבצע של אחת החברות, שאותי מעניין הגטס, שהם מוכרים אותה ב22 אלף.

כל מי שאני שואל אומר לי לא להתקרב ולא לחשוב על זה, ומצד שני הם כן נותנים אחריות לשנה על מנוע וגיר אז כמה גרוע זה כבר יכול להיות?

בקיצור- יש מה לשקול את האופציה הזאת?

פורסם

גטס 2008 מליסינג/השכרה ב-22 אלף ש"ח?!

אין מצב, אלא אם מדובר ברכב עם תאונת שלדה וקילומטראז' אסטרונומי.

בכל מקרה, אין מה לפחד מהגטס כל עוד את מבין שמדובר בתחבורה בסיסית וזולה. אמינה, זולה לאחזקה אבל לא הכי חסכונית בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קח בחשבון שבשנת 2006 הגטס עברה מתיחת פנים שכללה בנוסף גם החלפה למנוע חסכוני יותר.

ממה שאני יודע מחברים שהייתה ברשותם גטס לפני מתיחת הפנים צריכת הדלק הייתה גבוהה מאוד.

אחרי מתיחת הפנים צריכת הדלק הפכה להיות סבירה מינוס.

בהצלחה!

פורסם

אם מדובר ביריד מכירות של חברות כמו אלבר או שלמה סיקסט, אז קח בחשבון שרכבים משנת 2006 כבר לא קיימים במגרשי החברות. הרכבים היחידים שקיימים אצל החברות משנת 2006 הן מכוניות יוצאות צבא!

אז, אין פלא שהן נמכרות זול מאוד, אך כפי שצביקה ציין לפניי - יש להן קילומטראז' אסטרונומי, הן ננהגו ע"י מספר לא מבוטל של נהגים חיילים שלא ממש התחשבו בהן, וכמו כן סביר שהן עברו הרבה מכות בחייהן. בהצלחה!

פורסם

בפרסום שעליו אתה מדבר כתוב למטה באותיות קטנות שהמבצע למכוניות מעל 130 אלף ק"מ... השאלה היא כמה...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה רבה לכולם על ההמלצות.

לפי מה שנראה באמת כדאי להתרחק מהרכבים האלה, ולא ידעתי שהרכבים האלו היו בהשכרה מהצבא, אבל בכל זאת אני אעשה לשם היום קפיצה בצהריים כדי לראות כמה באמת מעל 130 אלף ק"מ. האחריות של השנה על המנוע והגיר ממש קורצת לי, בתור אחד שלא מבין בזה כלום.

שוב תודה!

פורסם

עדכון אם מישהו חשב ללכת לשם- אין להם גטס במבצע הזה שפורסם, אני לא בטוח שהיה להם מהתחלה.

מה שהציעו לי היה במחיר כמעט כפול ממה שפורסם, עם כאילו הצגה שלוקחים את הפרטים שלי במידה ויהיו עדכונים אחרים..

פורסם

לטענת זה שדיברתי איתו היו להם מספר מוגבל שנמכרו ביום הראשון של היריד, ומה שנשאר זה ההצעות שהוא נתן לי.

לא יודע כמה אני מאמין לזה..

• תוכן חדש...