Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון ללא GPS, יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשורה התחתונה , אם יש לזה סים ניתן לדעתך מיקומך בכל עת בלי קשר לאיזה מכשיר יש לך

1. במידה ויש ברשותך אייפון לא פרוץ וביטלת את שרותיי המיקום האייפון לא שולח את המיקום שלך לאף גורם.

אם אתה עובד בחברת סלולר או בשרותיי הביטחון ויש ברשותך אמצעים למיקום האייפון זה כבר עניין אחר ובכול מקרה המיקום לא מדוייק כמו השימוש ב-GPS.

2. במידה ואתה מכבה את האייפון ולאחר כ-4 שעות תנסה לבדוק את מיקום האייפון בעזרת הכלים של אפל באופן אוטומטי תקבל הודעה שהמיקום לא ניתן לקביעה מדוייקת והתוכנה תציג לך את המיקום האחרון בלבד.

לאחר כ-8 שעות או 24 שעות המיקום של האייפון נמחק מהשרתים של האפל ולא ניתן למקם את האייפון.

איזה כייף לי :)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפורצים של האייפון (Sherif Hashim וחבריו) חשבו (בערבית מיצרית) מה לעשות בשביל שהאייפון לא יהיה נעול על רשת מסויימת אז הפתרון שלהם הוא להתקין את ה FIRMWARE של האייפוד.

לאייפוד אין נעילה על רשת מסויימת אז ככה גם לאייפון אין נעילה על רשת מסויימת.

הבעיה שלאייפוד יש GPS אחר אז אייפון עם FIRMWARE של אייפוד לא מזהה את הGPS שלו.

אתה יכול לקרוא על זה פה:

: הבהרה | פוסט המתעדכן בנוגע לבעיית gps עם מודם 06.15

המודם 06.15 בא בכלל מהiPad במקור - באותה תקופה אפל הוציאה מודם חדש לאייפון 3GS שאף קבוצה לא הצליחה לפרוץ לרשתות אחרות. במקום לפרוץ את המודם החדש (דבר שיכול לקחת חודשים) קבוצה מסויימת לקחה את המודם של האייפד, ניצלה את אותו חור אבטחה שהיה במודמים הקודמים (המודם של האייפד לא כלל את התיקון שהיה באייפונים) והשמישו את ה06.15 לאייפון. הבעיה המרכזית במודם הזה היא שאין תמיכה בGPS (כנראה שבiPad אין GPS או שהצ'יפ של הGPS שונה מהצ'יפ שקיים באייפון, אני לא בדיוק יודע)

הסיבה שהשתמשו במודם של הiPad ולא של האייפוד טאץ' היא בגלל שלאייפד הייתה גרסאת 3G, זאת אומרת שהמודם של האייפד קורא אנטנות סלולאריות באמצעות אותו הצ'יפ שקיים באייפון (מה שאין לאייפוד, מה שאומר שאם היו צורבים מודם של אייפוד על אייפון לא הייתה קליטת רשת סלולארית בכלל)

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם
אתה טועה לחלוטיין.

שירותי מיקום של האייפון מבוססים על A-GPS כלומר המיקום המדוייק שלך נקבע על סמך מידע של מיקום אנטנות סלולר+בסיס נתונים שנשמר על שרתי אפל של רשתות אלחוטיות+GPS.

ללא בסיס הנתונים של רשתות אלחוטיות וללא מיקום אנטנות סלולר תהליך חישוב המיקום היה עשוי לקחת גם 10 דקות.

אז לא הבנתי למה הוא טועה.

אם מספיק איכון של רשתות אלחוטיות וסלולאריות כדי לדעת איפה אתה בדיוק של 4 מטר, אז במה הוא טעה?

אתה לא צריך אפילו AGPS בשביל זה.

איך איכנו טלפונים לפני עידן הסמארטפונים ואפל המהוללת?

פורסם
Facebook-Like-Icon1.jpg

שרותי מיקום של אייפון עובדים על האנטנות של חברת הסלולר ולא על ה GPS ברוב המקרים.

אייפון עם קשוחת מודם 06.15.00 ה GPS לא עובד ועדיין אתה רואה את המיקום שלך על המפות

אז לא הבנתי למה הוא טועה.

אם מספיק איכון של רשתות אלחוטיות וסלולאריות כדי לדעת איפה אתה בדיוק של 4 מטר, אז במה הוא טעה?

אתה לא צריך אפילו AGPS בשביל זה.

איך איכנו טלפונים לפני עידן הסמארטפונים ואפל המהוללת?

התגובה שלי התייחסה למסומן באדום ואתה מוציא דברים מהקשרם.

איכון של 4 מטר זה במקרים שאתה נמצא בעיר ובקירבת רשתות אלחוטיות שנמצאות בבסיס הנתונים של אפל שמתעדכן כול הזמן.

צא לשדה פתוח כמו הפארק הלאומי ברמת-גן ונסה למקם את עצמך ללא רכיב ה-GPS או במילים אחרות נסה לבצע איכון של האייפון ללא קליטת לווינים ואתה תגלה שהדיוק הוא בסביבות 50 מטרים.

בפעם הבאה סע למדבר יהודה ונסה למקם את עצמך ללא רכיב GPS ואתה תגלה לפתע שהמיקום שלך ביירדן או רחוק בכמה מאות מטרים מהמיקום הנוכחי.

אנחנו מדברים כאן (אני בכול אופן) על איכון עצמאי של המכשיר ולא בעזרת ציוד של כוחות הביטחון או חברות הסלולר.

איך איכנו לפני עידן הטלפונים החכמים אני יודע מהסיבה הפשוטה שעבדתי בחברה שייצרה את הציוד עבור כוחות הביטחון בתקופה של רשתות אנלוגיות.

פורסם

מרק, בלי קשר לשירותי מיקום וגם עם סים דור 2 ועם המכשיר הכי בסיסי שקיים או דיבורית לרכב ניתן לדעת מיקומך בכל עת ללא ידיעתך

מעסיק פשוט משלם לחברה הסלולרית לקבלת שירות זה לטלפונים שיהיו לעובדיו, לא משנה איזה מכשיר ומה מותקן או לא מותקן או מאופשר עליו, תמיד הוא יכול לקבל איתור מיקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מרק, אתה סתם מתעקש.

ניסו להסביר לך שוב ושוב בשרשור -

זה לא קשור למכשיר ולמה שמותקן או לא על המכשיר.

מה שאתה רואה במכשיר זה כל מיני תוכנות שהותקנו עליו

ומבצעות איזה שהוא חצי-ניחוש-בערך, שאפילו הוא כבר מספיק מדויק.

מי שרוצה יכול לאתר אותך בדיוק של מטרים ספורים, בלי קשר למכשיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מרק, אתה סתם מתעקש.

ניסו להסביר לך שוב ושוב בשרשור -

זה לא קשור למכשיר ולמה שמותקן או לא על המכשיר.

מה שאתה רואה במכשיר זה כל מיני תוכנות שהותקנו עליו

ומבצעות איזה שהוא חצי-ניחוש-בערך, שאפילו הוא כבר מספיק מדויק.-

אף אפליקציה לא מבצעת ניחוש אלא חישוב ועיבוד נתונים של נתונים המתקבלים מ-API של האייפון.

מי שרוצה יכול לאתר אותך בדיוק של מטרים ספורים, בלי קשר למכשיר.

אל תצחיק אותי בבקשה...אין מה להסביר לי.

אני אך ורק מגיב לנושא של מציאת מיקום של האייפון ללא סיוע של גורמים נוספים קרי חברת הסלולר או כוחות הביטחון שגם הם במקרים רבים פונים לחברת הסלולר לבכדי לאתר מיקום של מכשיר.

פורסם

כדי שמישהו חיצוני (הבוס? האישה שחושדת?) יאכן את מכשיר הסלולר שלך הוא צריך אחד משלושה דברים:

1. שיתוף פעולה של חברת הסלולר ו/או כוחות הביטחון. ואז מתבצע איכון סלולרי רגיל שניתן לבצע לכל טלפון דלוק אפילו אם מדובר בנוקיה 5110.

אם הטלפון כבוי אז חברת הסלולר כמובן שומרת מידע על המיקום האחרון הידוע שלו. (ואולי גם היסטוריה)

2. ציוד RF מתקדם ונייד, וכנראה יותר מרכב אחד עם ציוד כזה (טריאנגולציה) - לא מאוד ישים בלשון המעטה.

3. תוכנה זדונית שמותקנת במכשיר הסלולר עצמו ומוצאת את המיקום (ע"י WIFI, זיהוי האנטנה הסלולרית או GPS), ושולחת אותו דרך SMS או מייל או מה שזה לא יהיה ל"בעלים" שלה.

כדי להתקין תוכנה כזו על טלפון אנדרואיד מצוי כנראה שצריך לא הרבה יותר מחצי דקה של גישה פיזית אליו.

אם הבנאדם כל כך מודאג מאיכון על ידי המעביד שלו אז לדעתי שיסתובב עם 2 מכשירים:

1. נוקיה 5110 של העבודה.

2. אייפון/אנדרואיד/איזה סמארטפון שהוא רוצה עם סים עם תוכנית DATA-ONLY כלשהי שנקנה באופן פרטי. למשל 46 שקל בפלאפון (תוכנית שמיועדת ל-IPAD).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

WILL ומרק

אם הבחור מקבל מספר מהעבודה אז שירות ה"איכון" יתכן וכבר נרכש ע'י המעסיק זה לא התקנה או שיתוף פעולה מיוחד מצד חברת הסלולר

זה שירות פשוט שכל אחד יכול לרכוש למכשירים בבעלותו מכל מפעיל סלולרי בארץ,

השרות יכול לכלול איתו באמצעות הודעות\אונליין\"הדפסת כרטיס עבודה סלולרי"

פורסם

למרות שזה מעניין אך הבחור לא קשור לשום בוס, יש לו עסק משלו.

יש לו גם סיבות שלא יעקבו אחריו.

אני לומד הרבה מהשרשור תודה למגיבים.

פורסם
WILL ומרק

אם הבחור מקבל מספר מהעבודה אז שירות ה"איכון" יתכן וכבר נרכש ע'י המעסיק זה לא התקנה או שיתוף פעולה מיוחד מצד חברת הסלולר

זה שירות פשוט שכל אחד יכול לרכוש למכשירים בבעלותו מכל מפעיל סלולרי בארץ,

השרות יכול לכלול איתו באמצעות הודעות\אונליין\"הדפסת כרטיס עבודה סלולרי"

אף אחד לא דיבר על "שיתוף פעולה מיוחד". גם שיתוף פעולה רגיל לחלוטין מספיק כמו שציינת.

כמובן שזה רלוונטי עבור קו סלולרי בבעלות המעסיק בלבד, עבור קו פרטי חברת הסלולר לא אמורה לדווח את המיקום ללא צו בימ"ש ו/או בקשה של גורמים כאלו ואחרים במוסדות שושו כאלו ואחרים.

אם הבחור עצמאי אז קודם כל שיעשה הערכה מי עלול לעקוב אחריו ומה היכולות שלו.

אם הוא צריך גלישת WIFI בלבד אז שיקנה אייפוד וזהו.

אם הוא צריך גם גלישת סלולר אז שיקנה סמארטפון כלשהו ויקפיד לא לתת אף פעם גישה פיזית למכשיר למישהו אחר ולא להתקין אפליקציות ממקורות לא מזוהים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז אין לו מה לדאוג, שיקנה איזה מכשיר שהוא חושק בו

רק שישמור שאחרים לא יקחו את המכשיר לידיהם ויתקינו לו אפליקציות

בכל מקרה אם למישהו תהיה סיבה מספיק מוצדקת לעקוב אחריו (לדוגמא משטרה בחשד ל..)

אז עם כל מכשיר כזה או אחר הוא לא יוכל להימנע ממעקב או ציטוט

• תוכן חדש...