Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מכובדי כאן, היום אני פונה לכל אוהבי הרכב בבאר שבע והסביבה.

ישבנו כמה חברים וחשבנו על לארגן מפגש קטן בינתיים, סתם בשביל לדעת מי הנפשות לדבר להכיר ולעזור אחד לשני.

כמובן מפגש מכוניות שכולם מוזמנים אליו העיקר שיבואו עם רכבים וינהגו לפי החוק ולא ישתוללו.

הודעה זו היא הודעת בדיקה לפני מפגש, כדי לדעת עם יש הענות. יש מפגשים במרכז ובצפון, אין בדרום.

לכן תגיבו תושבי באר שבע והסביבה, אם אני יראה הענות נארגן מפגש ביום שישי, אבל כמובן אחרי המפגש של אוטוספורט.

אולי גם נגדל קצת בינתיים מפגשום קטן, אחר כך נראה מה הלאה.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

אני בעד.

אני רואה מלא כאלה שמשפרים ומשקיעים בב"ש, רק חבל שהם לא גולשים פה.

אין לי רכב מיוחד, אבל מת לראות אנשים שנדבקו בחיידק.

פורסם

אני לא נוטעה לדבר על החברה הרציניים בבאר שבע, פעם היתי איתם בקשרים טובים,אבל נפלתי חזק

ומה לעשות אני מבין לבד, לא שלא הזמינו אותי לכל מיני אירועים, אבל לא עמדתי בציפיות של כולם, וגם המכוניות כבר מושקעות ורציניות מדי ואין לי מה להציע עם הרכב שלי.

אבל בכלל חברה נחמדים שמאד קשה להתקבל לקהילה שלהם אבל ברגע שהתקבלתה הכל בסדר.

פורסם

באמת אבל באמת שאנשים נחמדים מאד.

ממש חברה טובים, אני נזכר בשמחה בימים שהינו נוסעים ביחד לכ מיני מקומות ומארגנים פעילויות.

רק אני רוצה שתבינו מזמן כבר החברה מתארגנים מבלי שמשהו שלא איתם יודע, אם לפני כ4 שנים הינו כ30 אנשים עם שלל מכוניות היום כמו שהבנתי הרוב גודשות וחזק מאד ויש הרבה פחות אנשים.

אולי הכל בגלל המצב היום

פורסם

בזמנו היה מפגש אספנות במרכז הביג. נדמה לי ביולי 2009 או משהו כזה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא אומרים באינטרנט איפה.

אני יודע שיש בסביבות ב"ש, אבל לא מכיר מספיק כדי לדעת מתי. (אני גם לא צריך, אחרי מפגש אחד ימאס לי שאין לי רכב טוב.)

פורסם
באמת אבל באמת שאנשים נחמדים מאד.

ממש חברה טובים, אני נזכר בשמחה בימים שהינו נוסעים ביחד לכ מיני מקומות ומארגנים פעילויות.

רק אני רוצה שתבינו מזמן כבר החברה מתארגנים מבלי שמשהו שלא איתם יודע, אם לפני כ4 שנים הינו כ30 אנשים עם שלל מכוניות היום כמו שהבנתי הרוב גודשות וחזק מאד ויש הרבה פחות אנשים.

אולי הכל בגלל המצב היום

מה נסגר? מי שיקרא את מה שכתבת מבחוץ יחשוב שאנחנו עושים מבחני קבלה.

מזמן הדברים הפכו ממפגש מכוניות למפגש של חברים.

בלי קשר,כמו שפיליפ אמר מתקיימים מפגשים בבאר שבע,אומנם לא אחת לשבוע אבל מתקיימים.

הדברים לא מפורסמים ברבים בגלל מקרים חוזרים שילדים מגיעים עם הרכבליסינג של העבודה של אבא עושים שטויות,מסכנים רכבים של אחרים ומושכים את המשטרות.

אין שום קשר בין האוטו שלך ומה שיש לו להציע לבין להיות מוזמן.

אם אתה מעוניין בהודעה,שלח את המספר שלך ואני מבטיח באופן אישי לעדכן.

פורסם
מה נסגר? מי שיקרא את מה שכתבת מבחוץ יחשוב שאנחנו עושים מבחני קבלה.

מזמן הדברים הפכו ממפגש מכוניות למפגש של חברים.

בלי קשר,כמו שפיליפ אמר מתקיימים מפגשים בבאר שבע,אומנם לא אחת לשבוע אבל מתקיימים.

הדברים לא מפורסמים ברבים בגלל מקרים חוזרים שילדים מגיעים עם הרכבליסינג של העבודה של אבא עושים שטויות,מסכנים רכבים של אחרים ומושכים את המשטרות.

אין שום קשר בין האוטו שלך ומה שיש לו להציע לבין להיות מוזמן.

אם אתה מעוניין בהודעה,שלח את המספר שלך ואני מבטיח באופן אישי לעדכן.

מה שנכון נכון, היו גם דברים כאלה.

• תוכן חדש...