Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול ניגשתי למכון הטסטים טסט קל בטירת הכרמל ובבדיקה הבוחן הכשיל את הרכב בגלל תותבים למשלושים וכיוון גלגלים.

הבוחן אמר לי בוא לצד ורשם לי על דף את המחיר של התיקון שהוא מציע לי 490 לכל לכל משולש כפול שניים ועוד 170 שקל עבודה ועוד 90 שקל שפור.

ועוד הוא אומר לי ״ חצי שעה ואתה בחוץ״.

כמובן שלא תיקנתי שמה זאת חוצפה שהבוחן בעצמו רושם לי הצעת מחיר ולדעתי גם עבירה על החוק.

במוסך מאזדה נעמה בחיפה הציעו לי מחיר גבוה גם כן 590 שקל לכל משולש ואמרו שלא ניתן להחליף רק את התותב ועוד עבודה 350 שקל וזה לפני מע״מ.

מישהו יכול להמליץ לי על מקום עם מחירים שפויים והאם ניתן להחליף רק את התותבים ולא את כל המשולש, דרך אגב אני מעוניין בתחליפי העיקר שיוזיל את המחיר.

תודה עומר.

פורסם

במוסך אמרו שבאמת צריך להחליף?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

איזו טעות ללכת לשם...

בפעם הבאה יש את טכנו טסט למעלה.

המחיר אם זה אחרי מע"מ קרוב לסביר,

לצערי, אני לא מכיר מוסך הגון בטירה.

אלעד.

פורסם

שלום רב !

קרא את כללי פורום טכני, והתיחס בעיקר לכלל מספר 3 :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

מבלי להתיחס לעבירה על החוק שנעברה במכון הטסטים, , , הוא עבר על מספר כללים, התניית שרות בשרות, עבירה על איסור על המלצה והחזקת מוסך הקשור לנכון הטסטים, כניגוד אינטרסים, ובכל מכון טסטים אמור להיות שלט, באותיות קידוש לבנה, המבהיר שניתן לתקן כל לקוי ברכב, בכל מוסך שתבחר .

בנוגע לאפשרות של החלפת בוקסות ולא משולש קומפלט, ושימוש בחלקים תתחליפיים ברכיב בטיחותי ממדרגה ראשונה, אני מעדיף לא להתיחס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה למגיבים... צביקה אתה צודק מדובר במאזדה 3 שנת 2004.

אני מחיפה אז המלצות על מוסכים בחיפה אשמח לקבל , תודה ושבת שלום.

פורסם

הנקודה המעניינת הינה: האם אמנם המשולשים במזדה 2004 שלך נידפקו? האם הבוחן הראה לך על מה פסל אותך?

וכמו כן בסיפור שלך על הצעת המחיר של הבוחן -לא הבנתי מהו "שפור-90 שח"?

בדרך כלל, ניתן לתקן תותב אבל עלות העבודה עלולה להיות יקרה יחסית לעלות התקנת המשולשים.

• תוכן חדש...