Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסית לבדוק את הקליטה של סלקום ואורנג' במקומות הבם אתה שוהה? הקליטה תלויה מאוד בפריסת תחנות הבסיס, ואם יש תחנה במיקום טוב בהחלט תתכן קליטה טובה של רשתות אלה גם במרתפים. בדוק עם כרטיסי SIM של חברותאלה או ברר עם חברים המנויים עליהן.

העניין הוא לא הקליטה. קליטה יש בשלושתן, ובשפע.

הבעיה מתחילה, כמו שרשמתי, כאשר התדרים של אורנג' וסלקום בעייתים מבחינתי בגלל ההפרעות האלקטרומגנטיות שהם יוצרים למיכשור מסויים שאני עובד איתו.

בפלאפון אין את הבעיה הזו. לכן אני מאוד מעדיף להישאר אצלם, אבל אני גם מנסה לברר איך אפשר להוריד אותם קצת מהעץ שהם נמצאים עליו- איך בדיוק לעשות משא ומתן מולם? כשאמרתי שאני מתכוון לעבור לסלקום/ אורנג' הם לא התרגשו בכלל:evil:.

הבאסה איתם זה: "שלם יותר וקבל פחות", נכון שזה זכותם לקבוע מחירים ע"פ ראות עיניהם, אבל עכשיו כשיש הגבלת גלישה ומעט יחסית שיחות במחיר החבילה אני כבר לא מבין את ההגיון במחירים האלו (ובמיוחד בהשוואה למה שמוצע על ידי סלקום ואורנג').

במקרה הגרוע אני אקנה מכשיר פשוט וזול באופן זמני עד שמירס וגולן טלקום יתחילו לפעול ואז אני אבדוק שוב מחירים.

ושאלה- איך איכות השיחה בבלקברי (איכות, נקיון הצליל ועוצמת השמע באפרכסת) לעומת גלאקסי2? הרמקול/ האוזנייה לא רלוונטי מבחינתי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני רציני לגביי תוכנית טובה.

אני במשא ומתן עם סלקום לגביי חבילה עם אייפון 4S היו אמורים לחזור אלי ביום שישי.

שילמתי שם 100 ש"ח מיקדמה אבל זה לא ישבור אותי אם תביא לי חבילה טובה.

הטל' שלי 054-3367833 תודה אבישי (כיום אני בסלקום).

אף אחת מהתוכניות שפירטתי לא נותנת אייפון 4S.

ב 209 ש"ח קיבלתי אייפון 4 + 1300\1300 + 2.5 גיגה

בשניה ב-180 ש"ח קיבלתי אותו דבר בלי המכשיר.

פורסם
העניין הוא לא הקליטה. קליטה יש בשלושתן, ובשפע.

הבעיה מתחילה, כמו שרשמתי, כאשר התדרים של אורנג' וסלקום בעייתים מבחינתי בגלל ההפרעות האלקטרומגנטיות שהם יוצרים למיכשור מסויים שאני עובד איתו.

אני מנחש שההפרעה אינה נובעת מתדרי השידור אלא מתדרים נמוכים שנפלטים ממכשירי GSM. תוכל להעביר מכשיר של אורנג' או סלקום למצב דור שלישי בלבד ואז הפרעות אלה צפויות להעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על הרעיון והכיוון. אנסה זאת ואראה איך זה באמת ישפיע.

פורסם
אף אחת מהתוכניות שפירטתי לא נותנת אייפון 4S.

ב 209 ש"ח קיבלתי אייפון 4 + 1300\1300 + 2.5 גיגה

בשניה ב-180 ש"ח קיבלתי אותו דבר בלי המכשיר.

בסוף קיבלתי היום את החבילה שרציתי + אייפון 4S.

ה 100 ש"ח ששילמתי היו בעצם מקדמה בגלל שלא היה אייפון 4 שבוע שעבר הם נתנו לי היום את ה 4S "כפיצוי" באותו מחיר.

ניראה אם החשבונית הראשונה תיהיה כמו שהבטיחו אם לא מתחילים הוויכוחים.

עד היום הם עמדו במה שהבטיחו.

פורסם
קיבלת אייפון 4S ב209

יחד עם חבילה של 1300 דקות וSMS ב209?

אם כן אחלה דיל

לא זה יש לי ב אייפון 4.

ב 4S אין יותר את החבילה של ה"קו החם" יש סלקום "מעדיפים".

יצא לי 245 ש"ח מלא דקות שאין מצב לבזבז + גלישה חופשית שלא היה לי בקודם.

פורסם

קיבלתי הצעה בכתב מסלקום (למניידים בלבד, מסלול סטודנט, מסוכן שטח):

1100 דקות

1100 SMS

גלישה במהירות 1 מגה ללא הגבלה.

אחרי זיכוי סוכן שטח (30 ש"ח) ואחרי הטבת ניוד (30 ש"ח ל12 חודש) ואחרי זיכוי על גלאקסי2 (חוק ניתוק זיקה, 139 לחודש) העלות של המסלול מסתכמת ב:

99 ש"ח לחודש בשנה הראשונה.

מהשנה השנייה- 129 ש"ח לחודש.

אין התחייבות. גם לא על המכשיר (חוק ניתוק זיקה), אבל כדי להצטרף יש לשלם תשלום חד פעמי ראשוני של 100 ש"ח.

פורסם

הקפצה ועדכון: הצעה מפלאפון:

320 לחודש.

60 ש"ח הטבה (שימור לקוחות) לחודש ל-36 חודשים.

120 ניתוק זיקה על SGS2.

סה"כ: 139 לחודש שכוללים:

2500 דק'

2500 SMS

7.2 מגה גלישה עד 2GB, לאחר מכן האטה ל- 2 מגה ללא הגבלה (המכשיר גם ישמש כמודם למחשב הנייד שלי).

העניין הוא שבשנה האחרונה לא עברתי את ה500 דק' (נע בין 350-480 דק' לחודש)+ כ200 SMS לחודש.

במסלול הנוכחי אני משלם בין 120 ל-140 ש"ח לחודש (מסלול חיילים). אין גלישה.

אה, עוד משהו קריטי: כיום ההורים משלמים על הכל:roll:.

אם אני עובר למסלול הנ"ל- גם המכשיר (חנות פרטית- 2400 ש"ח) וגם המסלול יעברו לעל חשבוני (כן, אני יודע שאני קצת פרזיט). סה"כ בהסתכלות על ממוצע חודשי ל-3 שנים: 210 ש"ח לחודש.

מה אתם הייתם עושים?

חשוב לציין: אני צריך להחליף בדחיפות את המכשיר הנוכחי שלי (התקלקל). או שאני קונה מפרטי מכשיר פשוט כדוגמת גלאקסי מיני/ סוני אריקסון X8 וממשיך במסלול הנוכחי או שעובר למסלול הנ"ל.

השאלה היא מה יהיה כשגולן טלקום ייכנס לשוק? נכון שהמסלול המוצע הינו ללא התחייבות אבל עדיין..

פורסם
קיבלתי הצעה בכתב מסלקום (למניידים בלבד, מסלול סטודנט, מסוכן שטח):

1100 דקות

1100 SMS

גלישה במהירות 1 מגה ללא הגבלה.

אחרי זיכוי סוכן שטח (30 ש"ח) ואחרי הטבת ניוד (30 ש"ח ל12 חודש) ואחרי זיכוי על גלאקסי2 (חוק ניתוק זיקה, 139 לחודש) העלות של המסלול מסתכמת ב:

99 ש"ח לחודש בשנה הראשונה.

מהשנה השנייה- 129 ש"ח לחודש.

אין התחייבות. גם לא על המכשיר (חוק ניתוק זיקה), אבל כדי להצטרף יש לשלם תשלום חד פעמי ראשוני של 100 ש"ח.

מה זה התשלום הזה? עבור מה אתה משלם 100 ש"ח חד פעמי?

• תוכן חדש...