Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב משפחתי או קומפקטי עד 50 אלף

בליסינג ובכלל יש לא מעט לנסר- לא החדשה - אלא ה1600 2008 במחירים זולים יחסית

למה ? האם היא בעייתית ? ואם כן במה ?

האופציה השניה שלי זה היונדאי אקסנט 1400 או 1600 באותם המחירים פחות או יותר

איך אתם משווים לנסר לאקסנט ?

ברור לי שיש רכבים טובים יותר משניהם אבל תקציבית הם הזולות ונחשבות אמינות שזה מה שחשוב לי יחד עם תצרוכת דלק

תודה !!!

פורסם

לאנסר הינו רכב אמין מאוד שעושה את העבודה.

הרכב מעט מיושן ביחס למתחרות מאותה שנה כגון i30 ,קורולה או פוקוס.

אין לרכב שום מחלה שגורמת למחיר הנמוך פרט לעובדה שהוא נמכר בעיקר לציי רכב שמוכרים אותו במחיר נמוך.

מדובר בקניה טובה בשוק המשומשות של היום.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם אני תוהה לגבי העניין הזה

הורי מתכוונים לקנות רכב והם חשבו על הרכב הזה,איך הוא לנסעיות לא ארוכות ?בעיקר אבא שלי יסע לעבודה וחזרה וקנייות..

פורסם

הלאנסר נחותה (משמעותית לדעתי) ממשפחתיות דוגמאת פוקוס ושות' מאותו שנתון,

נסיעה קופצנית יחסית, צריכת דלק מעל לממוצע בקטגוריה וגיר אוטומטי שצריך תשומת לב מיוחדת (בדרך כלל מעל 120K ק"מ).

גם מרווח הפנים לא מזהיר.

פורסם
הלאנסר נחותה (משמעותית לדעתי) ממשפחתיות דוגמאת פוקוס ושות' מאותו שנתון,

נסיעה קופצנית יחסית, צריכת דלק מעל לממוצע בקטגוריה וגיר אוטומטי שצריך תשומת לב מיוחדת (בדרך כלל מעל 120K ק"מ).

גם מרווח הפנים לא מזהיר.

זה נחמד לכתוב אבל למה דברים לא מבוססים?

מהיכן יש לכבודו את המידע לגבי צריכת הדלק או לגבי אמינות הגיר?

צריכת דלק של 9.5 קילומטר לליטר בנסיעה שברובה עירונית זה מעל הממוצע? מדדת פעם?

אתה יודע כמה צורכת הפוקוס באותם תנאים? הרבה יותר!

הרכב אומנם לא שיא החדשנות, אבל עושה את העבודה בכבוד.

הוא מרווח יחסית (במיוחד מול המאזדה 3 האהובה על עם ישראל).

יש לו שש כריות אויר והוא אמין ברמה הגבוהה ביותר.

שאל את מחלקת השירות בכלמוביל על כמה תקלות הם עבדו במהלך שלוש שנות האחריות שניתנה לרכב זה,אני יודע שמדובר באחוז זניח.

למי שמחפש ראש שקט במחיר סביר,הלאנסר היא קניה מצויינת.

היום corolla cross 2022

פורסם
זה נחמד לכתוב אבל למה דברים לא מבוססים? לדעת מי לא מבוססים זה שאולי יש לך כזה רכב והצלחת לא עושה את הרכב לשיא האמינות והטכנולוגיה??

מהיכן יש לכבודו את המידע לגבי צריכת הדלק או לגבי אמינות הגיר?צריכת דלק - בעבודה שלי היו לא מעט ומדובר בעובדה בדוקה(נתוני דלקן) כולל 2 נסיעות ארוכות שלי לא מדובר בצריכה משמעותית יותר אבל לעומת הסיביק\מגאן וגם הפוקוס הצריכה יותר גבוהה. גיר בדוק סטטיסטית כמה מיצובישי שלא עברו הוספת אינטרקולר לגיר שורדים את הזמן.

צריכת דלק של 9.5 קילומטר לליטר בנסיעה שברובה עירונית זה מעל הממוצע? מדדת פעם?

אתה יודע כמה צורכת הפוקוס באותם תנאים? הרבה יותר פוקוס היו לי 2 (2002 ו 2009) בשניהם עשיתי מעל 170K ק"מ (בראשונה 125K ובשניה יותר מ40K) אז בדוק (ראוי לציין הנסיעה שלי רגועה מאוד).!

הרכב אומנם לא שיא החדשנות, אבל עושה את העבודה בכבוד.

הוא מרווח יחסית (במיוחד מול המאזדה 3 האהובה על עם ישראל) גם לא לדעתי.

יש לו שש כריות אויר והוא אמין ברמה הגבוהה ביותר תכנון מישן לא שיא הבטיחות (במיוחד ביחס לפוקוס\מגאן).

שאל את מחלקת השירות בכלמוביל על כמה תקלות הם עבדו במהלך שלוש שנות האחריות שניתנה לרכב זה,אני יודע שמדובר באחוז זניח.

למי שמחפש ראש שקט במחיר סביר,הלאנסר היא קניה מצויינת.

לדעתך, לדעתי אפשר למצוא עסקאות יותר טובות.
פורסם

יש לי את הרכב המדובר, העדפתי לקנות רכב פרטי משנת 04, מאשר כל הרכבים השחוטים של

חברות הליסינג, אפילו שהם משנת 08.

לגבי צריכת הדלק, היא באמת קצת מאכזבת - בנסיעה עירונית עדינה מאוד זה נע סביב ה-8.5 ק"מ לליטר.

במאזדה 3 של הורי הנתון הזה נע סביב 9-9.5 ק"מ לליטר בעיר, ולמאזדה מנוע יותר חזק.

סה"כ רכב לא רע ומאוד אמין, לגבי מרחב הפנים דווקא הוא טוב מאוד, על חשבון בגאז' לא גדול במיוחד אך

בעל גישה נוחה. אם ההשוואה היא מול אקסנט, אז לדעתי הלאנסר עדיפה, גם גדולה יותר וגם ייצור יפני מול קוריאה.

פורסם
שלום

אני מחפש רכב משפחתי או קומפקטי עד 50 אלף

בליסינג ובכלל יש לא מעט לנסר- לא החדשה - אלא ה1600 2008 במחירים זולים יחסית

למה ? האם היא בעייתית ? ואם כן במה ?

האופציה השניה שלי זה היונדאי אקסנט 1400 או 1600 באותם המחירים פחות או יותר

איך אתם משווים לנסר לאקסנט ?

ברור לי שיש רכבים טובים יותר משניהם אבל תקציבית הם הזולות ונחשבות אמינות שזה מה שחשוב לי יחד עם תצרוכת דלק

תודה !!!

היא לא בעייתית בכלום.

זה רכב טוב מכל הבחינות ואתה יכול לנצל את זה שה-SO CALLED ישראלים איכשהו לא בחרו בו למרות שהוא לא יורד בשום פרמטר מהרבה מכוניות שכן בחרו בה, ככה שהמחיר נמוך, הרכב אמין מאוד, נוח, מספיק חזק למקרה הצורך, לדעתי לפחות, צריכת דלק של 1-10-1-9, שפורד בטח שלא יותר טובה במובן זה. אם תחפש בגוגל או בפורום את השאלות שלך תראה שתמצא את אותם דברים בדיוק כתובים, בערך כמו משהו שנאמר פה מעליי, שזה מוכיח לך כמה מידע כזה הוא מהימן מרוב שהוא מועתק אחד מהשני ורוב המעתיקנים ששמעו ת'כלס לא השתמשו ברכב הזה. העובדה שהרכב אינו נפוץ כל כך אולי ייצור לך בעיה של סחירות, אבל בכל השאר, ואם אתה מחפש רכב טוב, הוא טוב ואפילו מאוד.

פורסם

בסה"כ רכב אמין בהחלט.

רחוק מלהיות חסכוני אבל רוב היפניות בשנתונים הללו לא כאלו חסכניות.

הגיר שלו קצת מעצבן ועסוק אבל אין לו מחלות רציניות.

הרכב קצת חלש ועייף ביחס למתחרות.

איכות החומר דלה ומה שלי הכי הפריע ברכב הזה הוא המושב. ביי פאר המושב הכי לא נוח בשוק המשפחתיות דאז.

אבל שים לב שכל הבעיות שהעליתי הן זניחות יחסית. בגדול הרכב אמין ואכן נקנה במחיר זול משמעותית ממאזדה או טויוטה.

כך שוואליו פור מאני זו קניה לא רעה בכלל.

באשר לאקסנט הרי שמדובר ברכב קטן יותר, שתיין קטן, לא איכותי במיוחד ודי מיושן בפני עצמו.

מצד שני- אמין וזול לאחזקה.

אם המחיר זהה ואתה צריך רכב משפחתי- לך הלנסר.

פורסם
לדעתך, לדעתי אפשר למצוא עסקאות יותר טובות.

השואל משווה בין הלאנסר לאקסנט ולא לסיויק,מגאן או פוקוס.

לכן,קניה של לאנסר עדיפה.

גם ביחס למשפחתיות אחרות שעולות יותר,אם הצורך ברכב משפחתי פשוט ואמין,אין היום הרבה עיסקאות טובות יותר.

לגבי האינטרקולר לגיר, אתה כניראה עדיין חי בימי הסופר לאנסר של שנתונים 93 עד 97, שם באמת היו בעיות.

הגיר בלאנסר 2004-2009 שונה לגמרי ואמין מאוד.

היום corolla cross 2022

פורסם

יש ברשותי לנסר קלאסיק 2007:

1. רכב מאוד אמין - ראש שקט!

2. צריכת דלק בנסיעה שעיקרה ביניערונית כ- 1/13 - צריכה מדודה לאורך זמן.

3. מרווח בסדר גמור, הן מלפנים והן מאחור.

4. הרכב סוחב בסדר גמור; אין בעיית כוח.

5. קל לתמרון, בטח ביחס לפורד פוקוס שיש לי.

6. חיסרון מרכזי - פנים הרכב מזכיר רכבים יפניים מתחילת שנות ה-90 (גם חיצונית הרכב לא מדהים). הכל פשוט ולא מזמין במיוחד, אולם לדעתי זה לא Deal Breaker

סיכום: רכב משעמם שאינו שיא הטכנולוגיה, אך נותן תמורה טובה מאוד למחיר שבה הוא נמכר.

פורסם

אחד הדברים שהפתיעו אותי לטובה בזו שלי (לנסר קלאסיק 2007), זה מנוע שקט גם ביחס לרכבים אחרים בקטגוריה.

גיר - יש לו מוזרויות בהתנהגות, אך מאחר וזהו גיר שמתאים את עצמו לצורת הנהיגה, זה עובר עם הזמן.

סלון מרווח ובגאז' גדול.

צריכת דלק - אני מגיע ל1 ל10-11 (קצת גבוה, אבל הבנתי שהמצב לא שונה בהרבה במשפחתומטיות אחרות).

בידוד רעשים לא משהו.

אמינות - האוטו 3 חודשים אצלי, בינתיים שום דבר לא התפרק.

נוחות - סביר פלוס.

מזגן מקפיא וחימום סאונה.

איבזור - לי יש גירסת שנקראת EXECUTIVE, שבאה עם חישוקי סגסוגת והגה של MOMO. מעבר לזה - 6 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל אוטומטיים, ABS, מנוע 1.6 אוטומט. שום דבר מיותר, וטוב שכך. פרט חשוב - אין רדיו מקורי, ז"א אפשר לשים רדיודיסק סטנדרטי. אם תשימו אחד עם בלותות', תוכלו לחסוך מעצמכם התקנת דיבורית.

עיצוב שנראה מיושן - עניין של טעם. לא פונקציה מבחינתי.

מנוע 98 כ"ס - עושה את העבודה, אבל אל תצפו ממנו למעשי גבורה יוצאי דופן.

בולמים. היו בולמים? אני די בטוח שהיפנים הבריגו את הגלגלים ישר לשאסי.

זה פחות או יותר הרשמים שלי מהרכב עד עכשיו.

כמה הערות קטנות -

א) מודל 2008 יהיה יחסית זול כי ב2008 הגיע דגם מחליף.

ב) הרכב עדיין מיוצר (ביפן) ונמכר בכמה מדינות (רוסיה ואוקראינה, שם הרכב מאוד נפוץ, עולה 16K$ חדש). לדעתי, אם הרכב היה מובא לארץ (עם אופציה לגיר ידני), ומתומחר באופן אטרקטיבי (משפחתית יפנית אמינה, שגם זולה יותר מרכבים אחרים בקטגוריה), היה להיט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיצובישי לאנסר זולה לא בגלל שהיא גרועה. כבר כתבו כאן שבסך הכל מדובר במשפחתית לא רעה בכלל, היא פשוט פחות חדישה מהמשפחתיות האחרות שכבר היו ב-2008.

ברמת המחירים בהם היא נמכרת כיום, מדובר בעסקה מאוד כדאית. לאנסר 2008 זולה בכ-15 אלף ש"ח ממאזדה 3 עם אותם הנתונים, סכום לא מבוטל. במהלך חצי השנה האחרונה מכרנו לא מעט לאנסרים בסוכניות שלנו בטווח המחירים הזה ואף מתחתיו, לא שמעתי על אף לקוח שקנה את הרכב ולא היה מרוצה.

• תוכן חדש...