Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופון נחמד שנתקלתי בו לטיפול ברכב

HFPlantern
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא. לא משהו.

זה הטיפול הכי בסיסי שיש. גם במוסך "רגיל" (בלי קופון) לא גובים עבורו הרבה יותר.

חשוב לזכור שיש לטפל ברכב לפי הוראות היצרן ולא להסתפק בהחלפת פילטר שמן+אוויר ולהחליף שמן.

יש להחליף גם נוזל בלמים ונוזל קירור כל שני טיפולים (בד"כ,כדאי לעיין בהוראות היצרן), פלאגים, לבדוק רצועות ולטפל בטיימיניג לפי הוראות היצרן (בדיקת מותחנים והחלפת רצועה אחת לתקופה או כמה עשרות אלפי ק"מ).

אני חושב שכדאי לטפל ברכב בקביעות באותו מקום, שגם מכיר את הדגם ויודע מה צריך לבצע כל פעם.

ובמיוחד, ללכת למקום אמין שמשתמש בחומרים איכותיים המתאמים למנוע הרכב שלך.

לא ממליץ לקפוץ על מציאות כאלה.

חוץ מבדיקת הבלמים (שאני רוצה להאמין שמבוצעת בקפדנות ואחריות) מדובר בטיפול פשוט מאד ,שכל אחד יכול לבצע ,בלי שום בעיה, מתחת לבית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמן בדיקת משכון בדואר בעלות 80 ש"ח (לאלו שקונים רכב) מקבלים קופון לטיפול חינם הכולל שמן, פילטר שמן והעבודה הכרוכה בזה. חביב במיוחד למי שגם ככה עושה ישור קו מיד אחרי הקניה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה מה איכות המוצרים,לגבי המישכון אתה מקבל את הטיפול במוסך מורשה? כיוון שאני זוכר שבעת העברת בעלות או משכון,לא זוכר במדויק כן מקבלים למורשה לפחות בפיאט.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...