Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות דחופה לגבי תוצאות בדיקה לפני קניה

lielr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הי, נעים מאוד,

שמי ליאל ואני באמצע תהליך של קניית סיטרואן C4 SX 2008 מחברת ליסינג.

היום העברתי את הרכב מבחן במכון וסה"כ התוצאות היו טובות.. דברים שנראו בבדיקה כמו מע' בלמים לקויה, צמיגים לא זהים ועוד, אמרו לי שיתקנו על חשבונם.

הכל טוב ויפה חוץ משבסעיף של הבדיקת מנוע נכתב : "רעשים במנוע +מגללות ואביזרי מנוע, חוסר שמן במנוע, לבדוק צריכת שמן, לבדוק זמני טיפולים+מע תזמון/רצועות/גלגלות/מותחים לפי הוראות יצרן, לתקן- מנוע מצלצל"

השאלה שלי מה זה אומר?

במכון בדיקה ומוסכניק אחר אמר שכנראה זה בעיה בדלק ועם נוסיף תוסף זה יפתור את זה. השאלה עד כמה אני יכולה להיות בטוחה שזו הבעיה? ומה לגבי שאר הדברים שפירטתי לגבי המנוע? זה תקיןם בעיניכם?

חברת הליסינג אומרת שזה קשור למשהו בטיימינג או משהו כזה.. והם לא מסדרים את זה.

אז מה זה אומר, זאת בעיה רצינית או שבאמת מדובר רק בתוספן?

תודה לעונים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שלא העלת את כל טופס הבדיקה. שני הסעיפים שאת מוטרדת לגביהם, המנוע והגיר, הם כסת"חים רגילים של מכוני הבדיקה שירשמו גם על רכב חדש עם 5 קילומטרים על השעון. הם נועדו להגן על המכון מפני תביעה עקב כשל עתידי בגיר או במנוע - מכלולים יקרים מאוד לתיקון או שיפוץ.

מנוע מצלצל יכול להיות בגלל כמה גורמים, אך קודם כדאי לתת למוסך שמכיר את הרכב לשמוע האם המנוע באמת מצלצל או שמדובר ברעש טבעי או רעש ממקור אחר. משם כבר ינחו אותך איך להתקדם.

סה"כ אם הרכב נראה שמור פנימי וחיצוני, יש הסיטוריית טיפולים מסודרת, אין תאונות או הערות קונקרטיות לגבי פגיעות במרכב - נשמע כמו קנייה טובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאל, את יכולה לשלוח לי את שם החברה שממנה את קונה את הרכב בהודעה פרטית?

כמו כן- אני אישית במקומך לא הייתי מתפשר על"זה בעיית תוסף" אלא דורש לדעת בידיוק מה הבעיה, מה התיקון שיבוצע וכמה זמן אחריות יש לי על התיקון.

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגביי רעשים בשילוב בגיר כמו שציינו כאן זה כסת"ח מספר 1 של מכוני בדיקה ולצערי גם הבנתי למה הם רושמים את זה... נוכחתי יותר מפעם אחת לראות איך בוחנים משלבים הילוך בחוסר סבלנות ולא בעצירה מלאה דבר שכמובן מוביל לנקישה וקפיצה בשילוב ההילוך. לא כתבו לך שהעברת ההילוכים בעת נסיעה לקויה אז תיהי רגועה.

לגביי צלצול במנוע - תבדקי עם החברה שאת קונה מהם מתי בוצעה החלפת טיימינג אם בכלל ואם לא קחי בחשבון שמדובר בסדר גודל של 1200-1500 ש"ח וזה חובה חובה חובה להחליף אחרת הרצועה עלולה להקרע ואז שלום טחינה להתראות מנוע...

כמו שאמרו, תעלי לכאן את הבדיקה ונדע להגיב יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...