Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר אני בבדיקה עם רודאוס 2005 מנוע 2.7 (עשה 83K) יש תובנות מיוחדות לגבי מנוע וגיר- אמינות? (הבנתי שאין טיימינג).

מה לגבי שאר מכלולים מיזוג וכו'? הרכב טופל עד עכשיו במרכזי והטיפולים היו מאוד יקרים (2500+ לטיפול) זה רק במרכזי או באופן כללי לא לצפות לעלויות מולטיפלה, מה לגבי צריכת סולר בנסיעה רגועה?

המחיר המבוקש הוא מעל למחירון המלא למרות העובדה שהרכב צריך טיפול וטסט בעוד חודש.

אשמח לתובנות זריזות.

תודה

פורסם

תובנות:

1. רכב מכוער באופן יוצא דופן.

2. 2500 זה מחיר הגיוני לטיפול במורשה, אלו המחירים.

3. המנוע והגיר נחשבים לאמינים מאוד, אם הרכב טופל היטב עם הק"מ שלך הרכב יחיה עוד הרבה שנים.

4. חלקי חילוף תחליפים ו/או מפירוק קשה מאוד למצוא בגלל נדירות הרכב.

5. אחרי 3 שנים על רקסטון (אחיו למחצה) אני טוען שסאנגיונג, יופי של רכב. באמת!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא מפעם אחת שישבתי ברקסטון, קיבלתי דיעה מאוד שלילית בקשר אליו.

הרכב היה שנתיים על הכביש וכול הפלסטיקה קרקשה והפלסטיק על ידית ההילוכים היה על סף פירוק.

פורסם
תובנות:

1. רכב מכוער באופן יוצא דופן.

2. 2500 זה מחיר הגיוני לטיפול במורשה, אלו המחירים.

3. המנוע והגיר נחשבים לאמינים מאוד, אם הרכב טופל היטב עם הק"מ שלך הרכב יחיה עוד הרבה שנים.

4. חלקי חילוף תחליפים ו/או מפירוק קשה מאוד למצוא בגלל נדירות הרכב.

5. אחרי 3 שנים על רקסטון (אחיו למחצה) אני טוען שסאנגיונג, יופי של רכב. באמת!

תודה

מהי צריכת דלק האמיתית (1/10 ראלי?- אני מניח שתהיה זהה לשלך עקב המשקל הדומה) הרכב טופל במרכזי באופן מסודר.

פורסם
שלום

המחיר המבוקש הוא מעל למחירון המלא למרות העובדה שהרכב צריך טיפול וטסט בעוד חודש.

אשמח לתובנות זריזות.

תודה

התובנה הכי זריזה שאני יכול לייצר היא שאני שומר את השם שלך, ליום שבו ארצה למכור אחד הרכבים שברשותי. ממה בדיוק אתה כל-כך מתלהב מהרודיוס שאתה שם עליו מעבר למחירון המלא +טיפול + טסט?

מה הצורך שלך שבחרת באחת המכוניות המכוערות ביותר שנעות על כבישי ישראל? (הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה 7 מקומות או 8 מקומות או השד יודע כמה מקומות יש במפלץ הזה. קח בחשבון מעל X נוסעים זה כבר מוגדר אוטובוס זעיר, מחייב אותך ברישיון מיוחד ובביטוח מיוחד שגם יקר במיוחד. נדמה לי שמעל ל 7 איש או 8 איש. תבדוק את הסוגייה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב הוא ל7 נוסעים ולן לא מצריך רישיון מיוחד המטרה היא רכב 7 מקומות מרווח ואמין (ואם אפשר גם חסכוני)

כרגע מדובר על מחירון מלא ללא תוספת.

לפי מה שדיברתי עם המוסך הרכב מאוד אמין (אין תחליף בסכום הזה, טרג'ט יותר יקר לפחות ב6K ש"ח קרניבל הבנתי שלא מומלץ

ספיסוואגן יש עד 2002 וגם אז המחיר עולה פלאים)

פורסם

הרקסטון שלי היתה עם מנוע שונה (2.9) שהוא חלש ומיושן יותר. צריכת הדלק שלו היתה סביב 1:9 (רוב הנסיעות בינעירוניות) ה 2.7 הוא כפי שכתבת 1:10 וגם משמעותית חזק ונעים יותר.

בשנים שנהגתי על הרקסטון לא נתקלתי בפלסטיקים מקרקשרשים או שבורים, הכל עניין של איך שומרים על הרכב. גם לא נתקלתי בבעיות של איכות יצור נמוכה וכד'.

בסינגפור הרודאוס הוא אחד מתוך שני המובילים הרשמים של חברות המוניות לרכבי 7-8 מושבים. האופציה השניה היא מרצדס ויטו. אני מניח שזה גם סוג של "חותמת כשרות" לאמינות היחסית של הרכב מול מתחריו.

326.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הרכב הוא ל7 נוסעים ולן לא מצריך רישיון מיוחד המטרה היא רכב 7 מקומות מרווח ואמין (ואם אפשר גם חסכוני)

כרגע מדובר על מחירון מלא ללא תוספת.

לפי מה שדיברתי עם המוסך הרכב מאוד אמין (אין תחליף בסכום הזה, טרג'ט יותר יקר לפחות ב6K ש"ח קרניבל הבנתי שלא מומלץ

ספיסוואגן יש עד 2002 וגם אז המחיר עולה פלאים)

מה רע בקרניבל עם מנוע דיזל? רכב מאוד אמין ומוצלח יותר מהסניאיונג או איך שלא כותבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התייעצתי עם מנהל מוסך מורשה לשני המכוניות (בטבריה) וקיבלתי המלצה חד משעית על הרודיוס שלדעתו תהיה יותר חסכונית ואמינה בטוח מהקיה בהסתיגות שהדגם החדש של הקיה יותר מוצלח בכל מקרה בנתונים הבאים של 83K ק"מ הוא אמר סאנגיונג.

הוא גם צייו שהרבה קיבוצים באיזור טבריה מחזיקים סאניונג הרבה שנים ולא רוצים להחליף למרות ק"מ מטורף.

פורסם

הרלבנטיות היחידה שלי לשרשור שלך היא שאני נוהג כבר 5 שנים ו 285K ק"מ על סאנגיונג מוסו (גם אצלי מדובר במנוע ה 2900 היותר מיושן).

1. האמינות באמת ברמה מאוד גבוהה, בדיוק שבוע שעבר תיקנתי את התקלה הראשונה בחייו של הרכב (הלך אטם ראש מנוע) וגם התקלה הזאת הייתה רובה באשמתי.

2. איכות הרכבה מפתיעה ביותר! רכב שטח שנוסע המון בשטח כולל מעברים קשים ופיתולי שילדה ואין אפילו קרקוש אחד בודד מהדשבורד.

3. צריכת דלק עומדת קבוע על 1:10 משולבת (אבל 80% בין עירוני).

4. כמעט כל הסאניונגים סובלים מסחירות מזעזעת, למכור זה עסק בכלל לא קל ולקבל מחירון על רודיוס נשמע לי הזוי לחלוטין! למרות ביקוש די ער לרודיוס, בעיקר במגזר החרדי (תנחש למה), לדעתי אין שום סיכוי שהוא יקבל עליו שקל מעל מחירון מינוס בטח 20% ואני אופטימי ביותר.

במבט זריז ביד 2 אני רואה שהמחירון ל 2005 הוא 63K ש"ח ויש בלוח כמה רכבים שנת 2006 ב 45-55 K.

את הרכבים האלה במקור קנו אנשים שנסעו הרבה ולכן אם הוא טופל אך ורק במוסך המרכזי, בקש לראות שגרת טיפולים ורישום קילומטראג', אם באמת הק"מ אמיתי, והרכב מטופל, יש לך ביד מציאה מצויינת אבל עדיין, לא בטוח שמצדיקה מחירון.

במחשבה שניה, אם זה הרכב שבחרת שאתה רוצה ואם המצב המתואר מדיוק, מה כבר יעזור לך להוריד 5000 ש"ח ובסוף להתפשר על רכב שלא תוחזק כראוי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני סקרן.

קנית?

תמונות?

התרשמות ראשונית?

פורסם

הייתי כותב לך שהרודיוס מכוער טילים

אבל אתה מגיע ממולטיפלה כך ש...

לגבי הרכב, אמין מאד (מנוע מתוצרת מרצדס)

מרווח פנים ע-נ-ק

וצריכת דלק הגיונית לגמרי

בהצלחה

• תוכן חדש...