Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקלתי בסט הזה באיביי ניראה לי שהוא חדש,מה אתם חושבים אליו שווה את המחיר המופרח שלו?http://www.ebay.com/itm/DLS-US-6-2-2-Way-6-1-2-Component-Car-Stereo-Speakers-System-/290642217901?pt=Car_Speakers&hash=item43aba04bad#ht_1904wt_976

פורסם

כמו שציינתה זה סט חדש ,ולכן לא תמצא עליו חוות דעת בקרוב

מה שכן הייתי ממליץ במידה ואתה מחפש רמקולים ברמה הזו תוצרת DLS

יש מבצע לחברי הפורום על רמקולים מסידרת האולטימייט

במחירים טובים :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=406362

פורסם

היי נדב

הסט US כבר לא נמצא בייצור

כמו שאני מכיר את DLS הם לעולם לא קופאים על השמרים וכל הערה קטנה מצד המשווקים שלהם בעולם נלקחת בחשבון ובאה ליישום פיזי לאחר בחינה של המהנדסי סאונד שלהם

לכן ה US לא היה הצלחה גדולה והשינוי בינו לבין ה "נובליום" לא היה משמעותי מספיק כדי לצאת בקמפיין שיווקי גדול

ודי מהר הם הוציאו את ה "נורדיקה" וה"גוטייה" שלטעמי אילו סטים שקשה מאוד למצוא מקבילה שוות ערך ליכולות ייצור הסאונד ורמת ההתמודדות שלהם עם עוצמות מטורפות תוך שמירה על צליל בהיר חד ונקי בצורה מדהימה

והנורדיקה בעיקרון בא למלא את המקום של הסטים כמו ה"נובליום" וה "US"

אני מניח ש "אודיו קינג" חשב שזה סט חדש בגלל שהסדרה הזו של DLS לא כל כך מוכרת ולכן הוא חשב שזו סדרה חדשה

בדרך כלל המידע של "אודיו קינג" מעודכן ונכון לגמרי :lol:

לגבי סטים נורדיקה אני יודע על לפחות שני חברי פורום שמורכב להם נורדיקה ברכב ואני מקווה שהם יעלו בהודעה מולך

אני אישית יכול לומר לך שזהו סט מטורף בכל הבחינות

יום טוב

דרור

פורסם

דרור צודק ,זאת כמובן טעות שלי סידרת ה-US קיימת משנת 07 וכבר הופסק יצורה

אם אתה מחפש סט איכותי של DLS המבצעים של "אהובי שי" שהוא גם היבואן הרשמי של DLS בארץ

יכולים לעניין אותך מאוד.

פורסם

נורדיקה סט מצויין לכל הדעות. ממספר התקנות שביצעתי עם הסט הנ״ל אני יכול לומר לך שהתוצאה הייתה פשוט מצויינת. איכות הבניה של האלמנט בהחלט מרשימה עושה חשק להתקין אותו חיצונית ולא להסתיר אותו אחרי דיפון. בקיצור אם אתה אוהב DLS אזי זה אחד הסטים הטובים לטעמי.

פורסם

לי אישית היה את ה UP6I, סט מעולה, אבל לדעתי פותח הנושא יודע זאת- היה לו אותו והוא החליט למכור בחיפוש אחר עוצמה גבוהה יותר (לי אישית הוא היה די והותר).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לUP6I היה עוצמה וזה אחד הסטים ששמעתי בו הכי נקי ואיכותי בעוצמה, המיד באס של הסט לא כזה חזק אבל הצלחתי לכוון את הסט שינגן בעוצמה גבוהה בהכי פחות עיוות .

אני מחפש רמקול עם אופי כמו של הUP6I רק עם יותר עוצמה וסט יותר אגרסיבי חשבתי על HERTZ SPL SHWO אבל אני מפחד לקבל תוצאה מאכזבת ..

יש פה מישהו שיש לו את הנורדיקה שישמיע לי את הסט? אני מאוד יודה לו .

אגב SROOL מתי אפשר לשמוע את הסקנדינביה שלך ? אני ממש רוצה לשמוע אותם .

פורסם

אתה מוזמן בכל הזדמנות שאהיה באזור המרכז.

הסקנדינביה והנורדיקה לא נועדו לעוצמות מחרישות אוזניים כמו שאתה מחפש. הרץ spl כן נועד לזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלום נדב

אין לי מושג איך ולמה SROOL קובע למה מיועד ה NORDICA או לא ?

אני הרכבתי ושמעתי את הסט נורדיקה במספר רכבים לא קטן

בכל וורסיה ששמעתי את הסט הזה מנגן התוצאה הייתה מדהימה

גם בכיוון תדרים ל SPL (אם אפשר לקרוא לרמקול קדמי SPL) ושימוש במגברים הנכונים וגם בכיוון לשמיעה של SQ או MELLOW וכדומה, התוצאה הייתה מרשימה ומדוייקת בכל עוצמת ווליום שהמגבר יכל לתת

אני אף פעם לא שמעתי את הסט בעוצמה "מחרישת אוזניים" אני גם לא יודע איך לפרט את ההגדרה "מחריש אוזניים" כדי לדעת אם זה מה שאתה מחפש או לא

מה שכן אני יכול לומר ששמעתי את הסטים מנגנים בווליומים גבוהים מאוד וכל עוד שהמגברים ידעו לספק אות נקי הרמקולים לא עצרו

ובקיצורו של עיניין הסט יוכל לנגן כל סוג של מוסיקה שתרצה ובכל אופן שתרצה לשמוע אותו ובווליומים ללא סוף

נושא ה SPL או ה SQ בסט הזה יחד עם המגבר הנכון תלוי אך ורק בכיוונים שתחפוץ בהם וביכולת של המגבר

בהצלחה

דרור

פורסם

SPL כמו שצריך לא בנוי ממידבאס אלא ממידריינג' בתחילת דרכי בתחום האודיו הייתה לי מערכת SPL איכותית

שבה השתמשתי ב-4 יחידות מידריינג' 6.5 של סרווין ווגה סידרת ה-HERTZ SPL SHOW בנויה על אותו עקרון

אם אתה מחפש אלטרנטיבה זולה יותר חפש רמקולים של סרווין ווגה מסידרת ה-PRO

פורסם

אהובי שי מרכז הרכב .

יש משהו במה שאתה אומר אני צריך לשמוע את הסט כדי להחליט .

איך אני ישמע בין אם הכניס מיד רינג' של SPL SHOW חזק לבין נורדיקה את זה אני חייב להבין ואני לא מצליח ,

^בסרווין ווגה אני לא כל כך מעוניין לגעת .

פורסם

בוקר טוב נדב

מצטער אבל לא הבנתי את שאלתך

אשמח אם תחדד קצת כדי שאוכל לנסות לעזור

לגבי השמעה של נורדיקה אתה יכול לפנות ליוסי אלפין אני מניח שהוא יכול לסדר לך השמעה

לי אין קשר ישיר עם האנשים שהרכבתי להם את הסטים

תודה ויום טוב

דרור

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לי אישית היה את ה UP6I, סט מעולה, אבל לדעתי פותח הנושא יודע זאת- היה לו אותו והוא החליט למכור בחיפוש אחר עוצמה גבוהה יותר (לי אישית הוא היה די והותר).

שלום לך SROOL, יש מצב לשמוע את הסט של ה DLS אצלך?

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

• תוכן חדש...