Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכל עובד כמו שצריך אז אין בעיה, עוברים בדיקה ומשם הולכים למוסך לבדוק עלות תיקון הליקויים הרציניים.

פעם לקחתי רכב לבדיקה, אין לי מושג איך זה יצא שאני לא עליתי על כך לפני כן - לא הייתה טיפת שמן במנוע! :lol: אבל המוכר התחייב וכאן מדובר בליקוי רציני.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מבין היטב שהמוכר לא צריך להתחייב בבדיקה, את זה אינכם צריכים להסביר לי :lol:

אבל כאן מדובר ברכב ספורטיבי(???) שעבר לא מעט, והבעלים הנוכחי אמר לי ישירות שהוא לא בדק את הרכב כשהוא קנה(לפני כחצי שנה בלבד) ושהוא השתייך לצעיר מחדרה בידו הקודמת. והוא יד 4 או 5.

יש כאן יותר מדי נורות, אבל רכב ספורטיבי מדליק אותי, או שבדגם הזה כוונת המשורר היא שונה?

פורסם

שונה לחלוטין, הרכב חזק אבל שם עניין הספורט נגמר.

כמובן הכל תלוי במה אתה מחפש.

חסר עוד בורות וי5 בלוחות?

עניין הבדיקה דווקא לא מטריד אותי, גם אני התחייבתי בזמנו רק לשלדה למרות שבדיעבד הבדיקה יצאה טובה משל רכב חדש, אבל הק"מ קצת גבוה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נתקלתי בה ברחוב באמצע נסיעה ועצרתי והתקשרתי לבנאדם.

במקרה היא מופיעה גם ביד 2.

אני לא מחפש, אבל כשיש ניצוץ אז צריך לבדוק, אז אני בודק לעומק.

אני מבסוט מהרכב שלי, שגם הוא יחסית נדיר בארץ(2.0 בנזין).

פורסם

אבל כאן מדובר ברכב ספורטיבי(???) שעבר לא מעט, והבעלים הנוכחי אמר לי ישירות שהוא לא בדק את הרכב כשהוא קנה(לפני כחצי שנה בלבד) ושהוא השתייך לצעיר מחדרה בידו הקודמת. והוא יד 4 או 5.

1. זו בדיוק הסיבה שאין מצב שהוא יתחייב בבבדיקה, ובצדק.

2. לא מדובר ברכב ספורטיבי. זו גולף/בורה עם מנוע מעט חזק יותר מהרגיל.

רד מזה לא חסר בורות v5

דווקא כן יש מחסור בבורה V5 למכירה - ביד 2 יש רק שניים למכירה.

פורסם

לא שאני בא לייעץ מה כדאי לך לקנות ( מנהלים, משפחתית , ספורט וכו' ) אבל רכב עם 250 אלף קילומטר, זה לא קצת מת ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

על גולף V5 או VR6 חשבת? פחות משקל, ויש יותר מבחר.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...