Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני פותח את ההודעה בפורום - אספנות - מאחר והרכב שלי למרות שהוא לא אספנות , הוא ישן - בפורום טכני לא קיבלתי פיתרון .

אני בעל שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק - גיר ידני , הרכב בבעלותי 7 שנים .

כשקניתי אותו הרדיאטור חימום היה מנותק , הוא נזל .

הלכתי לבעל מקצוע - התקין לי רדיאטור חימום חדש - החזיק שנה בדיוק .

לאחר שנה החלפתי שוב רדיאטור חימום - נזל אחרי שנתיים , כיום הרדיאטור חימום מנותק .

בארץ - בדקתי בהרבה מקומות במרכז הארץ לגבי רדיאטורים חימום חדשים .

הציעו לי רדיאטור תוצרת טורקיה - נאמר לי על ידי המוכר שהוא עשוי מנחושת - והוא עדיף על אלומניום ? , בעל מוסך שאמרת לי שהציעו לי רדיאטור חימום מנחושת - אמר לי לקנות אך ורק רדיאטור חימום מאלומניום .

הוצע לי במקום אחר רדיאטור חימום תוצרת הארץ , עוד מקום הציע לי רדיאטור חימום תוצרת סין .

את עבודת ההחלפה אני יעשה לבד , האם נוזל קירור פרסטון בצבע ירוק - יכול לגרום לרדיאטור חימום לנזול - האם הוא פוגע בו מאשר נזול קירור אחר ? .

איזה רדיאטור חימום עדיף טורקי - נחושת , תוצרת ישראל - נחושת , סיני - אלומיניום ? .

האם מישהו מכיר אתר בחו"ל שיש לו את החלק הנ"ל אולי מתוצרת יפן - או תוצרת אחרת מומלצת ?

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

היי

ניסית לבדוק בחברה אולי יש להם מקורי

יש מצב שאולי של סיריון מתאים צריך לבדוק

חיפשתי לך באיביי ואין שם

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

קבל רעיון זול ,גש לפרוקיות קטנועים ,קנה רדיאטור קטן עם המניפה עליו ,משהו קטן ,שלם לא יותר מ150 שקל ,החבא אותו מתמטה ,חבר 12 וולט ,חבר מים חמים ותקבל סאונה ברכב .

את האדים על החלון הפשר רק עם מזגן גם בחורף ,תוך שתי שניות החלון חדש ללא אדים .

פורסם

שלום רב , חיפשתי בחברה לא קיים .

מעוניין בעזרה במציאת רדיאטור חימום שלא יצריך אותי לפרק דש בורד כל שנה - שנתיים .

אם מישהו מכיר אתר בחו"ל מה טוב ? .

פורסם

אין מצב שאחרי שנה שנתיים הרדיאטור "החדש" נוזל,

אני מאמין שהורכב לך רדיאטור מפירוק,

לדעתי עדיף רדיאטור מנחושת, הנחושת עמידה יותר מאלומיניום.

מאיפה אתה בארץ ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מה שיש לך אינו אספנות והגיוני שגם לא יהיה, אז בכל מקרה השרשור אינו במקומו.

תופעה של כשל רדיאטורים תוך זמן קצר יחסית מצביעה על בעיה חמורה יותר מאיכות נמוכה של רדיאטור.

חוץ מזה, רדיאטורים של דיהטסו עולים יותר מרדיאטורים למכוניות גרמניות ושבדיות. תחשוב על זה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

שלום.

מיצטער נישמע לי מה זה הזוי חבל על הזמן.

לך תרכיב ראדאטור חדש מנחושת ויהיה לך שקט להרבה שנים

לדעתי אופיר צודק הרכיבו לך מפרוקיות

אין צורך באיביי

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
מה שיש לך אינו אספנות והגיוני שגם לא יהיה, אז בכל מקרה השרשור אינו במקומו.

תופעה של כשל רדיאטורים תוך זמן קצר יחסית מצביעה על בעיה חמורה יותר מאיכות נמוכה של רדיאטור.

חוץ מזה, רדיאטורים של דיהטסו עולים יותר מרדיאטורים למכוניות גרמניות ושבדיות. תחשוב על זה.

שלום אדוני מר סאאב

אולי תוכל להתערב בבקשה כמומחה לשמנים ולהסביר לנו מה קורה עם השמן בפוסט המצורף ,שמעתי מעמיתים שאתה מבין בתחום .

תודה מראש

קובי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3192607#post3192607

פורסם

אני בארץ מהוד השרון , כנראה שבאמת הרכיבו לי פעמיים רדיאטורים לחימום מפירוק - בעל מוסך אמר לי שרדיאטור מנחושת פחות טוב מאלומיניום מפני שהוא יגרום לריאקציה עם המתכת השניה שהיא אינה אלומיניום המנוע - ויגרום להריסתו ? .

האם עדין כדאי נחושת ? .

פורסם
אני בארץ מהוד השרון , כנראה שבאמת הרכיבו לי פעמיים רדיאטורים לחימום מפירוק - בעל מוסך אמר לי שרדיאטור מנחושת פחות טוב מאלומיניום מפני שהוא יגרום לריאקציה עם המתכת השניה שהיא אינה אלומיניום המנוע - ויגרום להריסתו ? .

האם עדין כדאי נחושת ? .

שלום.

תגיד למוסך בשמי שהוא חמור גדול

איזה ריאקציה הוא מדבר שילך למכור חמוצים!!!

לך תרכיב מנחושת וקניתה שקט נפשי בלי שום ראקציה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האם עדין כדאי נחושת ? .

יש לי בסובארו רדיאטור נחושת בן 32 ומתקרב ל33 ונראה כמו חדש .

נוזל קירור הוא בעל חשיבות עליונה לשמירה על המנוע ושאר המכלולים , במיוחד שהמנועים של השרייד/אפלאוז רגישים מאוד לחום (ברכב הזה נדיר ביותר ואולי בלתי אפשרי לעשות ראש מנוע לרוב זה לא נתפס אולי עם 2 פאקומגים אבל רק השטן יודע)

אני מציע לך ללכת על תוצרת הארץ א' בגלל איכות יותר טובה ב' טורקיה היא סוג של מדינת אוייב ..:|

פורסם
שלום.

תגיד למוסך בשמי שהוא חמור גדול

איזה ריאקציה הוא מדבר שילך למכור חמוצים!!!

לך תרכיב מנחושת וקניתה שקט נפשי בלי שום ראקציה.

בברכה בני ל.

בני! אי אפשר איתך, אני על הרצפה פה! :lol::lol::lol::lol::lol:

גם חמוצים לא הייתי קונה ממנו, שלא תהיה לי ריאקציה בבטן!

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

האם עדין כדאי נחושת ? .

אם תמשיך להקשיב למוסכניק שלך תקבל ראקציה בין כרטיס האשראי שלך לחשבון הבנק שלו...:wink:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...