Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני פותח נושא בישביל חבר.

מדובר במאזדה לאנטיס שנת 2004 מנוע 1600 אוטומט

הוונטה של הרדיאטור לא נדלק [בכלל לא] המנוע מגיע לחום גבוהה המיים מתחילים לרתוח במיכל אידוי ועדיין הוונטה לא נדלק.

בדקנו את הרילאי שלה והאו תקין

בדקנו גם את הוונטה [ניתקנו את התקע שלה וחיברתי אליו 12V והיא פעלה] והיא תקינה.

מה שנשאר זה היוניט חום, לפי מה שראינו יש רק אחד והוא מחובר לבית טרמוסטט. ניתקנו אותו והוונטה פעלה, ושחיברנו אותו הוונטה הפסיקה לפעול.

מישהו יודע אולי מה תווח ההיתנגדות שאמור לתת היוניט ? [במידה ואני היתחבר אליו עם רב מודד"] או מה הערך שהאו אמור לתת?

תודה

רועי.

Only RWD

פורסם

המחשב ניהול מפעיל את המאוורר, כך שכניראה החיישן טמפ' מנוע שנימצא בבית הטרמוסטט תקול, נתק את הקונקטור שלו כאשר המנוע עובד, אם המאוורר יפעל קבוע אז החיישן טמפ' תקול.

פורסם

devilon2009

אם הטרמוסטט היה תפוס המנוע היה מתחמם יתרה על הרצוי והוונטה הייתה אמורה לפעול

בבדיקה קצרה שערכתי שמתי לב שבניגוד למכוניות אחרות שיש שתי חיישנים [אחד שהולך למחשב ואחד שמשמש כסוויץ לוונטה -יוניט], כאן זה אותו אחד. אותו רכיב נותן אינדיקציה למחשב והמחשב נותן את ההפעלה להפעיל את הוונטות.

הבנתי את זה כאשר ראיתי שכשמנתקים את החיישן בזמן שהמנוע עובד המנוע לא עובד כראוי [מוריד טורים] והמחוג של החום מנוע צונח [בלוח שעונים]

רציתי לוודא שהחשיבה שלי נכונה,

היום נלך להחליף את החיישן.

Only RWD

• תוכן חדש...