Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך זול וטוב לקרייזלר ניאון בתל-אביב והסביבה

לסבא וסבתא שלי יש קרייזלר ניאון 95, ולאחרונה התחילה נזילת שמן.

הבטחתי לסבתא שלי שאני אמצא להם מוסך טוב וזול, שמורשה לקרייזלר, או לפחות מבין ברכב ולא יהרוס אותו.

אשמח לקבל המלצות עדכניות לגבי מוסכים בת"א וסביבתה (אני משער שככל שמתרחקים לפריפריה, המחירים יורדים).

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא בטוח שאתה באמת זקוק למוסך מורשה קרייזלר כשמדובר ברכב ישן יחסית, אבל בכל מקרה מוסך מורשה קרייזלר מומלץ בתל-אביב הוא מוסך הגה. המוסך נמצא ממש ליד עזריאלי, מוסך קטן עם שירות מדהים ומחירים סבירים.

פורסם

כמה זמן הרכב ברשותה? כמה ק"מ עבר הרכב? האם ידוע לך מהיכן הנזילה?

אטם ראש המנוע המקורי היא בעייתי והוחלף באחד משופר.

אני מניח שהבעיה ה"מקורית" הזאת כבר טופלה.

שמעתי טובות על מוסך הגה, אני יכול להמליץ על מוסך הקניון מורשה בבני ברק.

זולים הם לא, אבל מנהל המוסך (אריה) מאוד מקצועי ומכיר היטב את הרכב.

שווה להרים טלפון לשני המוסכים ולהתיעץ

לא בטוח שיש הצדקה כלכלית לתקן את הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1) הם יד ראשונה, הרכב ברשותם מאז 95'.

2) הם בקושי נוסעים בו, אני חושב שהקילומטרז' נמצא קצת מעל 100אלף ק"מ.

3) הבנתי שהם מקפידים על כל הטיפולים השוטפים (לפחות עד השנים האחרונות).

4) אין לי שמץ מאיפה הנזילה. ממילא הם מעדיפים לתקן רק במוסך ואני יודע לתקן רק מכוניות מלגו.

5) תודה על ההמלצות. קיוויתי שגם רפי לין יוכל להמליץ, ראיתי שהוא קליבר רציני, אך אי-אפשר לשלוח לו הודעה פרטית,

אז נאלצתי להטריח את כלל הפורום.

6) איך יודעים אם יש הצדקה כלכלית לתיקון רכב?

פורסם

אם עדיין לא בוצעה החלפה של אטם ראש מנוע, אז יש סיכוי מעל לסביר שזאת הבעיה.

החלפת אטם למשופר במוסך מורשה עולה סביב ה 4000 ש"ח.

אני לא יודע עד כמה מוסך לא מורשה מכיר את הבעיה ויחליף לך את האטם למשופר.

מצד שני אם הרכב עושה כל-כך מעט ק"מ ואטם רגיל החזיק 15 שנה, אז מה שבא ברוך הבא.

היות והרכב במצב נסיעה, תעשה סיבוב בין המוסכים ותבקש הצעת מחיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...