Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב אוטומט, קטן, חסכוני בדלק ואמין עד משהו כמו 15,000.

שמעתי הצעות על רכבים שונים, ביניהם פוקסווגון פולו, דייהטסו סיריון, פורד פיאסטה, וסוזוקי סוויפט. אשמח לשמוע על המכוניות האלו ועל אחרות.

תודה רבה.

פורסם

ככלל,אם אתה מחפש קטנטנה אוטומטית במחיר הזה אז עדיף בעיקרון רכב יפני/קוריאני משום שהתיבות האוטומטיות שלהם אמינות וטובות יותר באותן השנים.

לתשומת ליבך שהקטנות האוטומטיות חסכוניות פחות מאחיותיהן הידניות.

אם עיקר נסיעותיך הן בעיר,הייתי ממליץ לשקול גם יונדאי אטוס,מניסיון שלי כבעלים של כזו שהיו לו גם כמה מהמתחרות שציינת,מדובר ברכב עירוני מעולה,אמין,נוח (עד כמה שאפשר בנסיבות) ובעל כושר תמרון מצוין אבל קצת מכוער....

לא משנה מה תבחר בסוף,הכלל הוא לבחור רכב מטופל נכון,עם קילומטרז' שפוי ואחד כזה שלא עבר מיד ליד כשכל יד רק מנסה לחסוך ולגלגל את הצרות הלאה ליד הבאה...

בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני לפני שנה וחצי התחלתי ככה את החיפוש. לא מצאתי כלום. קשה לי להאמין שהשוק יותר מדי השתנה.

לדעתי במחירים כאלה אל תיצמד לשום סוג של רכב, וחפש רכב שמור ונקי מתאונות רציניות מבעלים נורמליים שהיה אצלו כמה שנים טובות.

קטנות יפניות במחירים כאלה אין הרבה בשוק. במצב סביר, עוד פחות...

בסוף אבא של האישה פתאום נזכר שהוא רוצה למכור את האוטו היפנומטי בן ה10 שנים. הסתדרנו.

בסופו של דבר, הטיפולים יעלו לך הרבה יותר מאשר ההפרש בהוצאות הדלק.

רוצה חסכוני? חפש קטן ידני אירופאי. גם שם מאוד קשה למצוא רכב נקי.

פורסם

אני דווקא היית מתמקד בשרייד,ספייס ,אקסנט,הסריון פשוט חלשה מידי בשביל מנוע 1.0.

לגבי הפיאסטה לא מכיר את אמינות הגיר האוטומטי לכן לא יכול להגיב את תנסה להריץ חיפוש לגביו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני דווקא היית מתמקד בשרייד,ספייס ,אקסנט,הסריון פשוט חלשה מידי בשביל מנוע 1.0.

לגבי הפיאסטה לא מכיר את אמינות הגיר האוטומטי לכן לא יכול להגיב את תנסה להריץ חיפוש לגביו.

השאלה איזה שרייד הוא יקבל בתקציב שלו, יש להן מחירים די גבוהים ולא מוצדקים.

הספייס - אם הוא ימצא אחת שמורה עם גיר רציף ומנוע 80 כ"ס (רמת גימור ELX) זה אחלה רכב, הרובוטי פחות מומלץ (60 כ"ס).

אקסנט זה אקסנט, קרש גיהוץ מבחינת נוחות, אבל אמין ונוסע כמו גדול, כמו רכב יפני מצוי. סיריון חלשה עם 1.0, גם אטוס חלשה עם 1.0, אבל בעיר הן יהיו חסכוניות מאוד ויהיה קל להדחף איתן לכל חור (בעבר נהגתי על משפחתיות של ההורים, עכשיו אני נוהג על הגטס שלי, הרבה יותר קל להדחף לכל מיני חורים שהייתי יכול לחלום להכנס עם הi30CW או עם הקורולה החדשה שהייתה לנו), עם אטוס יהיה עוד יותר קל להכנס...

אם הרכב מיועד בעיקר לעיר אז 1.0 יספיק.

הפיאסטה באמת שבקושי ראיתי אוטומטיות... זה די נדיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון אתה צודק היא יחסית לספייס יותר יקרה,ולכן הוא יתפשר על רכב ישן בכשנתיים הייתי אומר,פשוט יש כמה שריידים לא רעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...