Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פעם ראשונה ולא שניה שכשאני נוסע רוורס וההגה מסובב ימינה לאחר שניה או שתיים אני שומע פשוט נקישה מאוד חזקה בלחיצה על הברקס או אפילו ללא לחיצה על הברקס למיטה זיכרוני. הבום מגיע מהגלגל השמאלי לדעתי (לא סגור על זה).

אשמח לשמוע מה יכולה להיות הבעיה מאנשים שנתקלו בכך, כמובן אם רון יראה את ההודעה אני אשמח לשמוע את האופציות שיכולות לעלות מכך.

תודה רבה והמשך ערב טוב לכולם. 8)

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

  • ספונסר פורום
פורסם

אפשרות אחת היא חופש בגוף רפידות הבלימה

והאפשרות השניה זה חופש בכריות הבולמים .

יתכן גם תקלה במיסב גלגל קדמי שתגרום לרעש נקישה כזה אבל זה פחות שכיח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

×
×
  • תוכן חדש...