Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עד לא מזמן הייתי נעול על סוזוקי אלטו, כי היא הכי מתאימה לצרכים שלי (שהם בערך זול, פשוט, מעט דלק..)

עד שראיתי כתבה באחד מאתרי הכלכלה המובילים שדגם סוזוקי אלטו 2012 הולך לצאת במרץ 2012 (רחוק לי, אני לחוץ על רכב) והוא יהיה דגם משופר, טיפה יותר ארוך, 3 מושבים מאחור לעומת 2 היום וחלונות מאחורה שנפתחים בצורה סטנדרטית ולא כמו הדגם של היום שנפתח שם רק חריץ כזה... והיא גם תהיה יותר בטיחותית

הבעיה פה שהיה כתוב עוד בכתבה שהיא הולכת להיות יותר זולה מהדגם הנוכחי, בסביבות ה 56K לעומת 60K היום - מה שאומר שאם אני קונה סוזוקי אלטו היום, במרץ שנה הבאה הערך שלה יפול עוד יותר מ 9% שהוא גם ככה יורד בשנה.

אני באמת סובל בלי אוטו ומאוד דחוף לי לקנות ואני לא רוצה לעשות שטויות אז אשמח לקבל ייעוץ בנושא,

עוד רכבים שראיתי בקטגוריה הם:

פיג'ו 107 (אף פעם לא אהבתי פיג'ו.. :/)

קיה פיקנטו (שאם אני אזמין הבנתי שגם ככה יקח כמה חודשים עד שתגיע אז פחות רלוונטית)

יונדאי i10

לסיכום הדרישות הן: רכב יד 1 מחברה, ידני, חסכוני, עד 70K (גג)

אשמח לקבל פירוט וחוות דעת על הפיג'ו והיונדאי ובכללי האם כדאי?

ואם יש עוד רכב שנכנס לקטגוריה שאני לא מכיר?

תודה מראש

פורסם

יש כ"כ הרבה תגובות מהזמן האחרון על מחירים בטווח המחיר הזה.

תריץ חיפוש קטן, אני הייתי מציע להכניס גם איביזה קליאו פאביה בחיפוש.

פורסם

יש לה גם את הפנדה וספארק,אך לדעתי הקליאו וסיאט אם עדיין נשארה עדיפות,בגדול,בטיחות,הסיאט גם חזקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסיתי לחפש קצת בפורום ולא ראיתי בדיוק מה שאני מחפש..

איך איביזה בדיוק נכנסה לקטגוריה? היא לא עולה איזה 100+?

פורסם

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש חסכון בדלק לך על הסוזוקי אלטו (רכב אחד המכוערים לדעתי "קופסת שימורים")

אם אתה מחפש משהו שיראה כמו רכב וגם ב70 אלף תקבל את התמורה הכי טובה לך על הסיאט איביזה... (אני מקבל את שלי עוד חודש :))

סוזוקי אלטו אתה חוסך 10 אלף כך בחשבון + צריכת דלק של 17-19 קילומטר לליטר...

טווח מחירים של ה60 אלף אני ממליץ לך על הפיקנטו אבל כן זמן המתנה בערך איזה 4 חודש...

מקס.

• תוכן חדש...