Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוולוו מתהדרת בצבע חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הוולוו (244GLE, ידני, 83, 2.3) קיבלה השבוע צבע חדש. הצבע הוא כסף עם נגיעה כחלחלה כעין הפלדה.

הפשטתי את הרכב לגמרי בשביל הצביעה, וכרגע אני מרכיב חזרה את כל מה שהורד.

מצורפות תמונות.

אשמח לשמוע דעות לגבי כמה נקודות שאני מתלבט לגביהן:

1. אני אוהב את המראה של הוולוו ללא פסי הקישוט בצדדים. במיוחד יפות בעיני האחוריים של הרכב ללא פס קישוט וללא סמלים. נראה לי שהמראה הנקי עושה טוב לצורה הריבועית של הרכב. העניין הוא שנשארו לכל אורך הרכב חורים המיועדים לניטים של הפסים. החורים עצמים לא מכוערים בעיני, אבל אני חושש שיכנסו דרכם המים שיכנסו דרכם. אשמח לשמוע רעיונות איך למנוע את כניסת המים.
  2. בין הצילינדרים של הדלתות ותא המטען לבין הפח אמורות להיות טבעות פלסטיק/גומי שמטרתן למנוע כניסת מים. הטבעות האלה התפוררו לגמרי. ניסיתי לבנות משהו מפנימית של אופניים, אבל מסתבר שהפנימית עבה מידי, וזה מונע מהצילידר להתיישב במקום שלו (גם כשמנסים בלחץ). האם למישהו יש רעיון לחומר אחר ליצירת הטבעות?
  3. אין אטימה הרמטית בין הבקליות האחוריות לבין גוף הרכב. אחד הרעיונות שהוצעו הוא איטום עם סופר 7 או סיכה-פלקס (חומר דמוי סיליקון), החשש שלי הוא: איך מורידים את הבקליט במקרה הצורך אחרי ששמים את החומר זה. מה דעתכם?

תודה לכולם.

תמונות נוספות אחר ש"אסגור" את הרכב.

04Nov_0001.jpg

04Nov_0002.jpg

04Nov_0003.jpg

04Nov_0004.jpg

04Nov_0006.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בטופ קולור מוכרים מין חומר שחור שדומה לפלסטלינה והוא כמו החומר שמדביק את הניילון לדלת כשאתה מוריד את הדיפון, אם תדביק עם סופר 7 את הבקלית היא תרד לך רק עם דיסק.

נדב

פורסם

מה עם הצבע של בוחבוח לא היה טוב?

אני עכשיו מוציא ממנו חיפושית עשה לי אחלה עבודה..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

1) בעבר יצרתי אטימה כזו מפד של עכבר מחשב, החומר הוא סוג של גומי/סילקון נוח לעבודה.

הוא איכותי ואם יוצרים אותו במידה הנכונה לחץ הברגים מרחיב אותו טיפה עד גבולות

הבסיס ויוצר אטימה מושלמת.

2) על תוותר על פסי הקישוט מכמה סיבות הראשונה שזה מראה הרכב המקורי ורכב שצבוע

יפה ניראה מעולה עם כל הסמלים ופסי הקישט המקוריים, הסיבה השניה שהסרתם מצריכה

הכנת שטח טובה למניעת חלודות וקטסטרופות עתידייות ועכשיו כבר מאוחר מדי לתקן זאת.

3) לגבי המנעולים וטבעת הגומי נסה להשיג דף שמייצרים ממנו אטמים ולגזור במידה

או מדבקת תיקון פאנצ'ר. בהצלחה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

וואו הוא ממש יפה! לדעתי תחזיר את הסמלים ואת הפסים יהיה יותר יפה.. בלעדיהם הרכב נראה פשוט. לגבי הפנסים אני לא הייתי שם סיליקון. אולי תמצא באיביי את האטמים המקוריים בגרושים. אל תשכח לצלם את הרכב אחריי ההרכבות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו וולוו יפה, עם המנוע הגדול, ועוד ידנית!!

לדעתי צריך להשאיר את הפסי קישוט והסמלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הצבע הקודם שעשו לא היה טוב, ראיתי בעצמי.

גם אני בעד להשאיר את פסי הקישוט והסמלים במקום. בעצם, אם הרכב כבר יצא מהפחח-אין לך ברירה אלא להשאיר אותם. בשלב הפחחת יכלת לבקש מהפחח לסתום את החורים.

אם לא עשו זאת-לדעתי להשאיר אותם פתוחים או לסתום בכל דרך אחרת זה פשוט לא לעניין.

תתחדש.

פורסם

תודה חברים,

הוולוו לאט לאט "מתלבשת" חזרה.

זה ההספק עד כה:

1. בניתי כריות איטום לפנסים האחוריים מחומר שדומה לפד עכבר אבל יותר עבה (השושנים, תודה על הרעיון).
  2. צבעתי את בתי הידיות החיצוניות בספריי שחור (לא נגעתי בידית הניקל עצמה).
  3. גומיות האיטום של הידיות נוקו בסבון, חומץ ומים רותחים ונצבעו במשחת נעליים שחורה.
  4. חבר יקר התקין נעילת שלטים מרכזית (זה יותר נוח, אין מה לעשות).
  5. אותו חבר מסר לי קרבורטור תקין ונקי (אחרי שנסיונות לסדר את שלי אצל מומחים לא עלה יפה) וביצע כיוונים נדרשים + פלטינה והצתה. הרכב נשמע בובה.
  6. נמצאו אטמי מנעולים.
  7. הוחלף דש בורד.
  8. בוצע טיפול משמר וחיזוק חיבורים רופפים לתעלות מערכת האוורור הפנימי.
  9. תוקן בורר סוג האוורור (רגליים, גוף, שמשה). תודה לחבר היקר.
  10. הוחלפו צינורות ואקום.(תודה לחבר).
  11. הוכן שטיח חדש לתא מטען.
  12. נקנו גומיות סף חלון ל-2 החלונות הקדמיים של וולוו 740 (האחוריים בסדר). אתקין בקרוב.
  13. לגבי פסי הקישוט - אני עדיין יותר אוהב את המראה בלי פסים, אבל באין פתרון לחורים שנשארו בפח כנראה שאין לי ברירה. אני לא רוצה להחזיר את הפסים המקוריים כי: א. חלקם כבר לא מושלמים; ב. הניטים שלהם נשברו בפירוק. מה שאעשה הוא לקנות וליישם פסי הדבקה. הבנתי שניתן לקנות אצל טופ-קולור. אשמח להמלצות נוספות.
  14. אני רוצה להרכיב לוולוו גגון ניקל - אם מישהו יודע על אחד במחיר אטרקטיבי, אשמח לדעת.

המשך עבודה בסופ"ש הבא.

אשמח להצעות ורעיונות נוספים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...