Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני שואל עבור חבר שלי, שמשום מה נדבק לו הרעיון שכל מוסך חוץ ממוסך מורשה הוא "חאפר".

(עקב מקרה עבר שקרה לו שהוא נכנס עם רכבו הקודם למוסך ושם הכניסו לו "אלמנט").

הוא גם טוען שבמורשה יש לו "אבא" ו"אמא" וכל מוסך אחר עלול להיסגר פתאום אחרי שנה ואז לכו תחפשו.

כמו כן, הוא התקשר פעם למוסך רון וביקש להשתמש בחלקים מקוריים, אך שם נאמר לו משום מה שהוא לא משתמש בכאלה,

אולי הייתה אי-הבנה? כי אני אישית לא מאמין.

אני אמרתי לו שמוסך רון "גונב" לקוחות מצ'מפיון ובאופן אישי אם היה לי רכב מקבוצת VAG הייתי מטפל אצלו.

ברשותו כעת רכב אאודי A3, שנת 2002, מנוע 1800 (ללא טורבו).

הוא צריך לעשות טיפול 140,000 ק"מ, החלפת טיימינג, ונדמה לי שגם החלפת מוט קישור.

כמה בערך אמור לעלות כל הסיפור במוסך לא מורשה (כדוגמת רון) לעומת מוסך מורשה?

בלית ברירה הוא ילך לבדוק במוסך סקודה "הגורן" בנתניה מכיוון שה"עוגן" כבר לא מורשה יבואן.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
מוסך שהנו רק מורשה יבואן סקודה אינו מכיר כלל את מכוניות אאודי ואין לו כל עדיפות.

בברכה - רפי לין

באתר שלהם כתוב שהם מורשי צ'מפיון מוטורוס ולמיטב הבנתי, הם אחד ממרכזי השירות שלהם, הלא כן?

אם לא כך הדבר, אז אולי אפנה אותו למוסך "תושייה" בת"א אם הוא מתעקש על מורשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאני יודע, יש חלקים מקוריים עם הסמל של היצרן וזה מה שמוסכי יבואן משתמשים, ויש חלקים באיכות זהה למקוריים שמיוצרים לפעמים אפילו באותו מפעל עם המקוריים ורק הסמל לא מוטבע עליהם.

יש כמובן גם חלפים זולים יותר בדרך כלל תוצרת סין/ טאיוון וגם האיכות בהתאם למחיר.

לדעתי רון לא משתמש באחרונים, כי אם כן היו חוזרים אליו הלקוחות עם התקלות והביקורות עליו לא היו כפי שהן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לי אפשרות לעזור לך בכל מה שקשור למחירים, אבל ברמה התפישתית נסה להסביר לחברך שלא ניתן לעבוד על כולם לאורך זמן ולהישאר בחיים. מוסך רון קיים כבר תקופה כלל לא מבוטלת וניכר שהוא צבר קליינטורה בכמות מכובדת (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, ימותו הקנאים). תסכים איתי שהישג כזה עבור מוסך שאינו מורשה מטעם היבואן הוא אינו דבר שניתן להקל בו ראש.

דבר נוסף: קצת קשה לי עם השימוש שלך במילה "גונב" בהקשר של לקוחות שבאים למוסך רון במקום למוסך של צ'מפיון. למילה גונב יש משמעות מאוד שלילית ולא הולמת, שכן מוסך רון מספק ללקוחותיו חלופה נוחה, איכותית ואמינה למוסכי צ'מפיון (ושחלילה לא ישתמע מדבריי שלא ניתן למצוא את התכונות הללו גם במוסכים של צ'מפיון). להתרשמותי, מדובר כאן באדם ישר, ולכן אין זה יאה להשתמש בהקשר שלו במילה "גונב", תהא כוונתך אשר תהא.

לפי איך שאני רואה את זה, מוסך רון יוצר כאן תחרות בריאה, ובעצם קיומו הוא מהווה סיבה טובה דיה למוסכי צ'מפיון להשתפר כל העת, ביודעם שאם לא יעשו זאת, הם יאבדו את הלקוחות. מה רע בזה?

אגב, אבא שלי מטפל בבורה שלו באחד ממוסכי צ'מפיון מזה תקופה די ארוכה. הוא זוכה שם לשירות טוב, הטיפולים מתבצעים לשביעות רצונו ואפילו המחירים זולים - הן אבסולוטית והן ביחס למוסך מורשה יבואן. כבונוס, מדובר גם על מוסך שפעיל בשבתות, כך שאם באמצע השבוע לא מזדמן לו להיכנס לשם, תמיד יש את שבת. האם השירות הטוב, המקצועיות והמחירים הם בזכות התחרות שמוסכים לא מורשי יבואן כדוגמת מוסך רון מייצרים? אולי. ואולי לא. מה שבטוח, התחרות הזאת בסה"כ עושה טוב לכולם וטוב שהיא קיימת.

לי אישית אין היכרות עם מוסך רון ומעולם גם לא טיפלתי שם במכוניתי. כל האמור לעיל מתבסס על ביקורות רבות שקראתי כאן באתר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל אתה צודק, לגבי המילה - השתמשתי בה רק להמחשה,

כל זה בהסתמך על המלצות שקראתי עליו ואף באופן אישי - שוב, גם אני הייתי מוכן לטפל ברכבי אצלו.

ממש לא התכוונתי לזה במשמעות השלילית חס וחלילה. (אם אפשר אז שמנהל הפורום יערוך אותה).

וזה בדיוק מה שאמרתי לחבר שלי לגבי החלפים, אבל הוא מתעקש. בכל אופן זהו כספו שלו ורכבו שלו.

רון - האם תוכל בבקשה לפרט עלות כללית של מחירים עבור הטיפולים שהזכרתי (אם מפריע, אז בפרטי),

אני פשוט רוצה לראות את ההבדלים במחיר.

תודה :wink:

פורסם

הפורום לא אמור לשמש כלי לקבלת הצעות מחיר ממוסך זה או אחר.

לו אני מוסך רון - לא הייתי מגיב לפנייה כזו.

אם אתה [או חברך] מבקשים מידע אתה יכול לשלוח הודעה פרטית או להתקשר בטלפון למוסך ולקבל הצעה.

אגב, אם לחברך יש התנגדות עקרונית למוסכים שאינם מורשים. מדוע חשוב המחיר?

פורסם
הפורום לא אמור לשמש כלי לקבלת הצעות מחיר ממוסך זה או אחר.

לו אני מוסך רון - לא הייתי מגיב לפנייה כזו.

אם אתה [או חברך] מבקשים מידע אתה יכול לשלוח הודעה פרטית או להתקשר בטלפון למוסך ולקבל הצעה.

אגב, אם לחברך יש התנגדות עקרונית למוסכים שאינם מורשים. מדוע חשוב המחיר?

כי לדעתי הוא זורק את הכסף על מוסכים שהם לאו דווקא מקצועיים יותר ממוסך רון (והיו מקרים שקראתי עליהם בפורום).

וכן, אגיד לו להתקשר שוב.

• ספונסר פורום
פורסם

במוסך של חברה אין סיכוי שבעל מקצוע ברמה כמו שלי יתקרב לרכב של החבר

למרחק של פחות מעשר מטר מפחד שהוא יתלכלך .

במוסך שלי כל לקוח הוא כמו בן יחיד ואני אישית מבצע נסיעת מבחן על כל רכב לפני

הטיפול ובסוף הטיפול וכמובן אני מעורב בכל פרט בזמן הטיפול ברכב .

החבר שלך יכול לקבל אצלנו טיפול מקצועי ומוקפד במחיר הרבה יותר סביר והגיוני .

לעיניין החלפים ,אנחנו עובדים אך ורק עם חלפים איכותיים שהם ברמת יצרן או במקוריים ממש .

לעיניין הצעות מחיר ,אפשר לקבל בטלפון הצעה מפורטת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...