Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה+- היה לי וירוס מסוים במחשב.

גיבוי של תמונות ושירים היה לי על דיסק און-קי, אממה כל קטעי הפרוזה שכתבתי - הלכה,

יש לציין שזה דבר שמאוד קרוב לליבי ולצערי עד היום חיפשתי בכל מקום איחסון אחר אם יש סיכוי לחלקיק גיבוי מסוים - ואין שום דבר.

האם יש סיכוי להחזיר את הקבצים איכשהו? מדובר בכמעט 100 קבצי word

תודה לעונים.

8)
פורסם

ככל שכותבים יותר על כונן קשיח, כך נעשה קשה יותר לשחזר מידע שהיה כתוב לפני.

שנה של שימוש ממוצע במחשב היא תקופה ארוכה במונחי כתיבת מידע ושימוש בכונן קשיח. למרות זאת, ישנו סיכוי לשיחזר מידע, כנראה שלא את כולו אבל אולי חלק ממנו. בכל מקרה, שווה לנסות.

אפשר להתחיל עם תוכנות פשוטות שזמינות גם למשתמש הביתי ואם לא מצליחים לנסות שחזור מקצועי במעבדה, כמובן שכל פעולה במעבדה תיהיה יקרה מאוד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם השתמשת במחשב במהלך התקופה שחלפה מהמחיקה ועד עכשיו

אפשר לוותר מראש על התשלום למעבדה, ולהגיד יפה שלום לפרוזה.

אפילו צ'אק נוריס לא יצליח לחלץ משם את המידע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא היה גיבוי של קטעי הפרוזה על הדיסק און קי? לא בדיוק הבנתי, עכשיו אחרי שנה נזכרת שאת מחפשת אותם?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היה גיבוי של רק חלק מקבצי ה word , ומדובר במס' מאוד זניח...

חיפשתי אותם זמן רב, אך לא הצלחתי למצוא, לאחרונה עברתי על כל הדיסקים שיש ברשותי והדיסק און קי [יש לי 3]

8)
  • תוכן חדש...