Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה קוראים לי שחר

אז ככה יש לי הונדה אקורד 2010 אלגנס מנוע 2000 לפני יומיים קניתי אותה

אני רוצה להוסיף לה מגבר + סאב הרמקולים פחות לחוץ לי בנתיים

כמה אמור לעלות לי משהוא טוב אבל לא יקר ?

אפשר להביא משהוא טוב בסביבות ה 500-600 שקל ?

תודה

ואם יש לכם עוד רעיונות לתוספות לרכב :)

זה הרכב :

znjhjtyyhi2v.jpg

nqmin1mwryto.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב.

כדי לחבר מגבר אתה צריך לקנות מנחת, עלות מנחת פשוט היא 100 שקל ועד 600 למנחת איכותי יותר. 500 לכל הרכיבים??

A3

K04 Inside

פורסם
קודם כל תתחדש על הרכב.

כדי לחבר מגבר אתה צריך לקנות מנחת, עלות מנחת פשוט היא 100 שקל ועד 600 למנחת איכותי יותר. 500 לכל הרכיבים??

שמע אחי אי באמת לא מבין בדברים האלו מה זה מנחת ?

מה זה משנה אם אני מביא את הפשוט של 100 או הטוב של ה 500

תן לי פרטים ואז אני אראה כבר לגבי הקניה כסף אני יכול להוציא מקסימום אני יעבוד עוד קצת ואז יביא בנתיים שאני אני ידע מה אני צריך כי הלך על האוטו הרבה עכשיו D:

פורסם

הונדה אקורד כזו ו"מערכת" ב 500-600? לך תיקנה איזה נייק שוקס/אייר מקס ותחזור שיהיה לך קצת יותר תקציב.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
הונדה אקורד כזו ו"מערכת" ב 500-600? לך תיקנה איזה נייק שוקס/אייר מקס ותחזור שיהיה לך קצת יותר תקציב.

חחחחח מצטער שהוצאתי כמעט הכל על האוטו אתה יודע זה לא רכב ב10 אלף שקל

שוב אני אומר לכם אני מחפש לדעת מה הטווח מחיר אני לא מחפש משהוא שחצי מהעיר תשמע אני מחפש שיהיה סאונד יפה ברכב

אני רוצה לדעת מה המחירים

ואני לא אוהב נייק שוקס/אייר מקס

חוץ מזה דבר יפה אני לא אחד החברים שלך

פורסם

אני צחקתי מצטער עם נעלבת. פשוט קשה לדעת למה התכוונת שאמרת "משהו טוב" בתקציב כזה מגוחך.

תאמין לי שגם בתקציב יותר גבוהה כפול ומכופל סביר להניח שכמעט אף אחד מהעיר לא ישמע אותך ממרחקים אם בכלל.

בלי קשר בכלל לאיזה רכיבים אתה תבחר לקנות, אתה צריך לקחת את ההתקנה בחשבון, במיוחד ברכב מהרמה הזו.

התקנה של מתקין איכותי לא תהיה זולה אפילו אם זה להרכיב "רק" סאב, מגבר ומנחת. עלות של התקנה כזו אני מניח היא באזור ה 500 ומעלה.

אז שוב, אם הוצאת את רוב הכסף על הרכב תמשיך לחסוך. שתגיע לאזור ה 1500-2000 ש"ח יהיה ניתן לעזור לך יותר.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

איך המגבר הזה ? שמעת משו עליו?

platinum audio usc9980 שמעתי שהוא טוב אבל חברה לא מוכרת מה אתם אומרים עליו ?

וסאב

COMP C12 Kicker

או

MAX12 Lanzar

ואיזה מנחת צריך בשבילם ואיזה קופסא לסאב?

פורסם

אם אתה מחפש סאונד טוב ברכב ולא מערכת שעושה רעש למה שלא תשקיע קודם בסט קדמי מכובד ורדיו דיסק טוב?

הרבה שמתחילים בתחום ממעיטים בערך החשיבות של רדיו דיסק טוב שזה בעצם הרכיב הכי חשוב.

הצעה שלי, לפני שאתה רץ להשקיע ברכיבים שאחרי זה תתחרט על זה, תקרא קצת בפורום, תריץ חיפושים על כל מיני נושאים וככה תחסוך לעצמך חרטות מאוחר יותר.

אני יודע שזה קשה להתאפק :wink: אבל זה ישתלם לך מאוחר יותר.

תתחדש על הרכב!:-)

פורסם
אם אתה מחפש סאונד טוב ברכב ולא מערכת שעושה רעש למה שלא תשקיע קודם בסט קדמי מכובד ורדיו דיסק טוב?

הרבה שמתחילים בתחום ממעיטים בערך החשיבות של רדיו דיסק טוב שזה בעצם הרכיב הכי חשוב.

הצעה שלי, לפני שאתה רץ להשקיע ברכיבים שאחרי זה תתחרט על זה, תקרא קצת בפורום, תריץ חיפושים על כל מיני נושאים וככה תחסוך לעצמך חרטות מאוחר יותר.

אני יודע שזה קשה להתאפק :wink: אבל זה ישתלם לך מאוחר יותר.

תתחדש על הרכב!:-)

ניסתי לקרוא בFAQ אני לא מבין שם כלוםם !

מליון מילים שאין לי מושג מה הם אומרות ואני לומד אלק' ככה שאני יודע מה זה וואט אום טורי מקבילי לא הבנתי שמה כלום D:

איך רדיו דיסק יתאים לי לרכב ?

אצלי זה לא כמו בישנים שהוא בחוץ אצלי הכל ברכב ..

חוץ מיזה אפשר חוות דעת על :

מגבר :

platinum audio usc9980

סאבים :

COMP C12 Kicker

או זה:

MAX12 Lanzar

איזה תיבה צריך בשבילם וכמה יעלה ואיזה מנחת צריך

תודה

פורסם

קודם כל אני חושב שתתחיל בקריאה של חוקי הכתיבה בפורום כי בקרוב תקבל אזהרות מהמנהלים (לדוגמה אין לצטט הודעה אחרונה).

דבר שני יש היום מלא מתאמים שכן נותנים לך את האופציה לחבר רדיו דיסק חיצוני/מי שרוצה ממש לשמור על המראה המקורי של הרכב יכול להתקין גם במיקומים אחרים אבל זה כבר קופץ מעל התקציב שלך שנות אור (רק שתדע שקיימת האפשרות).

בנושא הרכיבים אני לא מכיר אותם כלכך אז תחכה לשאר החבר'ה פה שיגיבו ומה בקשר לסט קדמי?

פורסם

יש סאונד חביב באוט הזה מבחינת הרמקולם המקוריים,תבצע סר שוק תשמע דברם אולי תבוא למיפגשים וככה תמצא יותר טוב את הסכומים שאתה הולך להשקיע.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...