Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מאזדה לאנטיס 323 שנת 2000-2001 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אמין עד 20,000. להורי יש מאזדה לאנטיס שנת 96 מנוע 1800, שהיא אמינה ביותר אבל בולעת דלק באופן מפחיד (6 ק"מ לליטר בעיר....). אני חושב על לאנטיס 323 שנת 2000 (המודל החדש יותר) מנוע 1600, בשיחות עם מוכרים פוטנציאלים מדברים איתי על צריכה בעיר של 11 ק"מ לליטר, לא נשמע לי ראלי. מישהו יודע מה הצריכה בפועל של לאנטיס 323 מהמודלים החדשים יותר והאם עלי לצפות לאותה צריכה כמו ה 96 ?

פורסם

היא לא צורכת יותר מידי , אבל לפני נסיון שלי עם המכונית הזאת היא לא אמינה כ''כ , לפחות 3 אנשים שאני מכיר הלך הראש מנוע ..

פורסם

לגבי הלאנטיס שלך כנראה שיש לך תקלה ברכב, הצריכה ההגיונית היא יותר לכיוון 1:10.

יש כזו לחבר שנת 2000 והוא לוחץ מספיק וזו הצריכה הקבוע.

גרסאת ה 1600 בעלת צריכה ממוצעת כמו שאמרו לך.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_323_1995-1998_3593

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ראש מנוע הולך בגלל בעיות קירור, לא ?

לפחות משני מוכרים פוטנציאלים שהתקשרתי אליהם נאמר לי שהחליפו רדיאטור, ובכל מקרה בקילומטארז' של שנת 2000 כבר בטח הלך וחודש, לא ? הלאטיס של הורי מאד אמינה (180K ק"מ וכמעט ללא תקלות כבר שנים)

פורסם

ברשותי לנטיס 1.6 ליטר, שנת 1999.

צריכת דלק שלה בנסיעה משולבת ( 60% בין-עירוני): 11.5 ק"מ לליטר. כלומר, די סביר ביחס למכונית משפחתית אוטומטית משנתונים אלה.

המדובר במכונית אמינה, עמידה ומומלצת. אכן, ישנם ככל הנראה חלקים מכניים שנוטים להתבלות יחסית מהר: רדיאטור ותושבות מנוע למשל. אבל, לא משהו קיצוני, המדובר במכונית מאד אמינהי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2000 והיא לוקחת בערך 1- 10\11 בממוצע, מנוע 1800,

בעיקרון היא מאוד אמינה חוץ מבלאי לא תיקנתי כלום ( רדיאטור טיימינג וכו ), ויש לי 160k ק"מ,

בטיפול 10K האחרון שילמתי 600 ש"ח במוסך מורשה,

• תוכן חדש...