Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פאסאט FSI או TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אשמח לקבל תגובות בנושא רכישת פאסאט.

יש 2 רכבים

1) פאסאט לקצ'ורי 2007 יד ראשונה, מנוע FSI 2000, ק"מ: 76.000, כולל גג נפתח, וגימור עץ :)

רכב נראה טוב, פה ושם סימני תיקון צבע, החלפת דלת ימנית אחורית, בסך הכל נראה יחסית טוב.

מחיר סופי לסגירה 87.000

לדעתי 85.000 אני אצליח לסגור.

2) פאסאט 2008 יד ראשונה, מנוע 1800 TSI, ק"מ: 69.000, פנים רכב אפור בהיר, משהו יפה, בלי גג :( עם גימור אלומיניום

רכב גם נראה טוב, עד מאוד, מלבד קילוף קטן בפגוש אחורי, וניסיון כושל של פחח לעשות "תיקון צבע" שהיה כולל גם את אימא של פגוש האחורי, שגם הייתה צבועה על הדרך, המקצוענים של שקל וחצי. אבל סך הכל נראה טוב :)

מחיר לסגירה 106.000

לדעתי, המוכר כדי לא לפוצץ עסקה, יתפשר ל103-104.000.

בנוסף: רכב כמובן הולך לבדיקה במרכזי בירושלים ע"מ להיבדק, ואני גם אקח למכון לבדיקת רכב לפני קניה.

הבדלי מחיר כ20.000 ש"ח

האם בכל מקרה יותר נכון להקשיב למוכר וללכת על הדגם חדש ויקר יותר, כי יש מנוע חדש TSI, חיסכוני, וחזק יותר מFSI, כי רכב שמור יותר, ואין חלקים שהוחלפו, וגם חיצונית ופנימית נראה שמור מאוד.

מה דעתכם?

הרכב ממגרש של חברה גדולה, ומכובדת (אם מותר להגיד שם, אני אגיד) , ****דיל ירושלים. :)

תודה וחג שמח.

פורסם

בוא תקשיב לי רגע...

כמעט כל המכוניות באוטו דיל נמסרו בטרייד אין מכיוון שבעל הרכב הקודם לא היה מסוגל למכור אותם בשוק הפרטי בעיקר בגלל פגיעות שונות ברכב.

אתה רוצה להשקיע כמעט 90K על רכב שהוחלפו בו חלקים ודלת!

ישנם בשוק עשרות דגמים של פאסאט למכירה, חפש בשוק הפרטי.

ועוד דבר מנוע השני ליטר FSI הוא מנוע אטמוספרי ישן יותר ופחות חסכוני בדלק. מנוע ה1.8 TSI הוא מנוע הטורבו האמין ביותר בקונצרן ואין לגביו מחלות גדלות. כמו כן בטורבו הכוח יהיה לך זמין יותר וטוב יותר, לך על הTSI, ותעשה לעצמך טובה, אל תרכוש רכב ממגרש!

פורסם

חבל שאתה מייעץ סתם לא לקנות ממגרש.

מכר טוב שלי רכש בזמנו סיאט איביזה fr שנת 08, הוא רכש אותה כאשר כמעט מלאו לה שנתיים על הכביש.

הרכב היה עם 14 אלף ק"מ, יד ראשונה, בלי שריטה אפילו! רכב פשוט חדש.

יש גם אנשים שאין להם כוח לכאב ראש של מכירה ועדיפים לעשות טרייד אין ולהפסיד כמה אלפים מאשר להתרוצץ באתרי יד 2 וכ'ו.

Got To love It

פורסם
חבל שאתה מייעץ סתם לא לקנות ממגרש.

מכר טוב שלי רכש בזמנו סיאט איביזה fr שנת 08, הוא רכש אותה כאשר כמעט מלאו לה שנתיים על הכביש.

הרכב היה עם 14 אלף ק"מ, יד ראשונה, בלי שריטה אפילו! רכב פשוט חדש.

יש גם אנשים שאין להם כוח לכאב ראש של מכירה ועדיפים לעשות טרייד אין ולהפסיד כמה אלפים מאשר להתרוצץ באתרי יד 2 וכ'ו.

קשה לי להאמין שהאדם הפשוט יעשה את זה, כמו כן אני מדבר מנסיון אישי בלבד כמובן.

פורסם
קשה לי להאמין שהאדם הפשוט יעשה את זה, כמו כן אני מדבר מנסיון אישי בלבד כמובן.

ואתה כמובן טועה ומטעה. השותף שלי עשה זאת כבר שלוש פעמים, אחת מהם עם פאסאט 2.0T, שאגב נמכרה מהר משחשבנו, ופעמיים עם מזדה ק"מ נמוך שללא ספק היתה נמכרת בלי בעיה. אני הייתי הולך על ה- 1.8T, ולהערכתי גם ב- 100 יתנו לך אותה.

גם על הרכבים שלי תמיד קיבלתי מהם הצעות, אבל משום שנתתי צ'אנס לשוק הפרטי (אדם אחד בלבד על פעם) - מכרתי בסוף לפרטי בכמה K בודדים יותר. להרבה אנשים ממש לא בא להתעסק עם קונים ובדיקות ומיקוחים, וזה לא קשור לתאונות.

עריכה: ראיתי שאתה רוצה "ללכת" על ה- 2.0. להערכתי אתה תצטער משום שזמינות הכוח שלה נמוכה משמעותית מאשר ה- 1.8T, שלמיטב ידיעתי נחשב כמנוע אמין על אף הטורבו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא חושב שהבדל במקרה הזה יהיה משמעותי מבחינת ביצועים.נכון שהזמינות של טורבו תהיה טיפה עדיפה אבל 2.0 גם כן מצויין ויותר ממספק עבור פאסאט.בנוסף להכל 2.0 הגיעו הרבה יותר מאובזרות מ 1.8T.ו TSI בכלל לא חסכוני.לפחות לא 1.8

לפותח,אחרי איביזה שהיתה לך ,הפאסט ירגיש מטוס לא משנה בין אם זה 1.8 או 2.0.קח את 2.0 המאובזרת יותר ותתחדש.בחירה הכי טובה בסכום הזה של כסף.במיוחד היילין שמלאה עד עייפה בתוספות

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

דגם היילין בזמנו עלה כ230.000 ש"ח (יא רבביי)

42.000 ק"מ זה כלום, סביר להניח שלא "הכל הרוס"

עכשיו, מה זה הדבר הזה.

רכב עלה לכביש ב09/2007 אבל ברשיון רכב כתוב מודל 2008, ומחשבים מחירון לפי 2008 ולא מחירון של 2007.

זה חוקי? :shock:

פורסם
דגם היילין בזמנו עלה כ230.000 ש"ח (יא רבביי)

42.000 ק"מ זה כלום, סביר להניח שלא "הכל הרוס"

עכשיו, מה זה הדבר הזה.

רכב עלה לכביש ב09/2007 אבל ברשיון רכב כתוב מודל 2008, ומחשבים מחירון לפי 2008 ולא מחירון של 2007.

זה חוקי? :shock:

זה חוקי לגמרי, בשנת 2007 עדיין חושב ככה -

כל הרכבים אשר עלו על הכביש החל מחודש 04/2007 נרשמו כשנת 2008 ברישיון הרכב.

רק החל משנת 2008 התחילו לרשום את שנת הרכב לפי חודש עלייתו על הכביש.

מסקנה 0- הרכב המדובר שעלה ב-09/2007 מחושב לפי מחירון של שנת 2008.

ו-42000 ק"מ לרכב שיוצר בשנת 2007 זה ממש כלום עבור המנוע שלו. קל וחומר מנוע של VW.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אילו מין שטויות אלו לומר שרכבים הולכים בטרייד אין כי הבנאדם לא מצליח למכור לבד?

יש עיסקה יותר נוחה מעיסקת טרייד אין? בטח כשאתה מוכר רכב מנהלים?

אחת הסיבות ששוק הטרייד אין כ"כ פורח היא נוחות נטו- אתה קונה רכב ונותן את שלך במקום מבלי להתעסק עם רוכשים וסוחרים שמתקשרים אליך, באים אליך, לוקחים אותך לסיבוב, לבדיקה למו"מ...

אם עדיף למכור לבד? מבחינת כסף- אם אתה יודע למכור, רוב הסיכויים שכן, אבל עיסקת טרייד אין היא עיסקת נוחות ועל נוחות רוב האנשים מוכנים לשלם את הפרמיה.

אגב, אם הרכב נמצא במגרש קטן, בייחוד אם הוא רכב ליסינג או השכרה, אז הנחת היסוד שלך הייתה נכונה, בשום מקרה אחר, היא לא.

ולעניין השאלה דלעיל:

לא רק שמנוע 1.8 טורבו עדיף על ה2 ליטר בכל מובן (צריכת דלק, ביצועים, סוסים וזמינותם) ב2008 כבר נכנס גיר הDSG שרבים כאן אוהבים להשמיץ משום מה. בעיניי השילוב שלהם מנצח. זה אחד הגירים הטובים שיצא לי לנהוג בהם ורק לידע כללי, לגיר הטיפטרוניק הקודם שלהם היו הרבה יותר בעיות מאשר לתיבת הDSG הרטובה. אני הייתי מתקעש על גיר DSG למרות שאפשר עדיין למצוא טיפטרוניקים ב2008.

הרכב השני בהחלט עדיף על הראשון טכנולוגית. וגם מבחינת הבדיקה- אין בו החלפות בניגוד לראשון.

פורסם

בפאסאט 08 לא היה DSG עם 1.8T אלא גיר אוטומטי פלנטרי רגיל.רק בפאסאט החדשה נכנס גיר DSG.שוב פעם הבדל בביצועים זניח אבל באבזור הבדל תהומי.לשיקול הרוכש בלבד

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מה זה בפאסאט החדשה? הפאסאט החליפה צורה ב2006 וב2008 נכנסו גירי הDSG שישה הילוכים עם קלאצ'ים רטובים.

ב2010 נכנסו הגירים עם שבעת ההילוכים והקלאצ'ים היבשים.

תבדוק.

ואגב, ההבדל בביצועים משמעותי בהחלט בשילוב עם הגיר הנכון. ובוודאי שבצריכת הדלק.

אם אתה מתכוון בפאסאט החדשה לזו שהושקה לפני משהו כמו 8 חודשים, ברור לך שזה לא נכון...

פורסם

רכבי ליסינג שעברו תאונה או שיש להם בעיה חברות הליסינג הגדולות מעדיפות לא להתעסק אתם וזורקות אותם לסוחרים

אך יש אנשים שרוצים למנוע כאבי ראש ומעדיפים לתת את הרכב למגרש או לקנות רכב מחברת ליסינג בטרייד אין והחברה מעבירה את הרכב לסוחרים!

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

אני מדבר בפאסאט מודל 2008

על הכביש מ09/2007

לדעתי דגם 2006 ו2008 נראים כמעט זהים, 2005 זו צורה ישנה, 2006 עד 2010 צורה חדשה. ו2011 זו פאסאט חדשה.

הבנתי ש1800 TSI מנוע עדיף הרבה יותר מ 2000 אטמוספרי.

אבל יצא לי לנהוג באוטו (בדרך לבדיקה וחזרה למגרש, רכב מצויין, אולי מנוע כצת עובד מרעיש מדי, או שזו טבעי (בוחן אגב אמר מבחינה מכאנית רכב במצב טוב) ציין על כמה דברים מעבודות פחחות קודמות :) שגם זה ראיתי עוד לפני בדיקה, לא מצאו (למזלי, לרעתי) שום דבר חריג, מלבד מגן שמש שבור, ווילון אחורי חשמלי לא עובד כראוי. זהו בגדול.

רכב שמור מבפנים עד כמה שהיה יכול לשמור בן אדם ששילם על האוטו 230.000ש"ח, והיה מצליח לשבור, ולקלקל דברים שלא אמורים להתקלקל בכלל לעורך כל חייהם.

כסאות עור נשמרו להפתעתי מצויין, טיפול קטן והם יחזרו לחיים.

פלסטיקים צריך לנקות הרבה אפילו הרבה מאוד.

יש לסדר עוד כל מני דברים קטנים, ואז עוברים לחוץ של הרכב.

כמו שאמרתי רכב זקוק לטיפול קוסמטי יסודי, חידוש צבע, פוליש.

תיקוני צבע נדרשים בכמה מקומות, כנף קדמי ימיני מה שעשו שם, אין לתאר.

בגדול זהו, אין נזילות שמן, הכל מתקתק כמו שצריך.

ביום ראשון סוגרים על פרטים הקטנים, ויוצאים לביצוע עסקה.

פורסם

טוב.

דברתי היום עם סוכן ביטוח שלי, ולאחר מאמציו להשיג מחיר הטוב ביותר, הוא חזר אלי כדי להגיד מקיף לפאסאט: 11800ש"ח

ברגע זה נשברתי, והבנתי שכרגע גדול עליי פאסאט.

מחיר גבוה עקב תאונה שהייתה לי לפני שנה וחצי.

אז עברתי בזריז לרכב יותר פשוט, אך חדש יותר, והתגלגלתי עד אוקטביה חדשה.

מחיר 120.000 אמביאנט (גלגלי ברזל 15")

מחיר 125.000 אלגנס (גלגלי מגנזיום 16")

מנוע 1.2TSI + 7DSG

מתנה איתורן, ואלף ש"ח הנחה, ו50% על כל איבזור שאבחר, ( חיישני חניה, וכו...)

הספקה לאמביאנט סוף ינואר, סוף פברואר

הספקה לאלגנס סוף, סצמבר, תחילת ינואר.

ביטוח מקיף אגב: 7000ש"ח

עוד אופציה זה פורד מונדאו טיטניום.

שנת: 2008-2009

ניתן להשיג בכ100.000ש"ח ועלות הביטוח כ5000ש"ח

לא יודע על מה ללכת, ומה לעשות.

• תוכן חדש...