Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקרן אותי לדעת מדוע ג'ון קרי, ה"ידיד אמת" של מדינת ישראל , לא הזדעק מידית לאזורינו כששמע על החטיפה, מדוע הוא לא עושה את אותם מאמצים כבירים שעשה , ומפעיל לחצים על הפלסטינים, כמו שהפעיל עלינו לוותר על בקעת הירדן תמורת ערבויות דמיוניות וכמה מז"לטים מעופפים..

עוד דבר שמעניין לדעת זה איך זה שהאמהות צריכות ללכת לאו"ם ולדבר שם, כאשר הנשיא הנכבד שלנו פרס שמקבל המון כסף לשווא ,(באמת זה זריקת כסף לחינם אבל לא נכנס לזה כעת) , לא לוחץ על אובמה וקרי להתערב, ולא הולך לאו"ם .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

האו"ם או הנשיא שלנו או הנשיא אובמבה או מזכיר המדינה, החזירו את שליט? לא זכור לי....אולי אני טועה. הם חזרו רק באמצעות עסקת חילופים. מה שצריכים לעשות המדינאים שלנו ומה שאנחנו עושים כאן בת'רד הזה, אני מניח, זה דיון באפשרויות לשבור את המעגל הזה.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם
מסקרן אותי לדעת מדוע ג'ון קרי, ה"ידיד אמת" של מדינת ישראל , לא הזדעק מידית לאזורינו כששמע על החטיפה, מדוע הוא לא עושה את אותם מאמצים כבירים שעשה , ומפעיל לחצים על הפלסטינים, כמו שהפעיל עלינו לוותר על בקעת הירדן תמורת ערבויות דמיוניות וכמה מז"לטים מעופפים..

עוד דבר שמעניין לדעת זה איך זה שהאמהות צריכות ללכת לאו"ם ולדבר שם, כאשר הנשיא הנכבד שלנו פרס שמקבל המון כסף לשווא ,(באמת זה זריקת כסף לחינם אבל לא נכנס לזה כעת) , לא לוחץ על אובמה וקרי להתערב, ולא הולך לאו"ם .

בלי שמץ ציניות אני נוטה להאמין שקרי אכן ידיד אמת של ישראל, הבעיה היא שהבוס שלו שאוהב לטוס ב-AIR FORCE 1 אינו כזה בניגוד לקודמיו.

לגבי האו"ם, בוקר טוב ידידי, זה כבר שנים אירגון פרו פלסטינאי שנותן במה למדינות שמבצעות פשעים נוראים נגד אזרחי מדינתם בו זמנית שמבקר בחריפות כל פעולה לגיטימית שישראל נוקטת נגד אויביה.

ראה את הבזיון שהתרחש אתמול לפני הנאום של פרנקל בעצרת זכויות האדם של האו"ם, ישראל זכתה לגינויי מלא פחות ולא יותר- צפון קוריאה (בתוספת עוד כמה מדינות שידועות בדבקותן והקפדתן על זכויות אדם כמו טורקיה, ערב הסעודית ועוד כל מיני מדינות נאורות אחרות, בחריין ששם אישה יכולה להאנס ובמשפט שיתקיים לנאשמים שאנסו אותה השופט יחליט שצריך להוציא אותה להורג בסקילה כי היא שרמוטה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ומה הוא יכול לעשות חוץ מלהתחנן כמו ילדה קטנה?

הוא לא יכול להפעיל סנקציות כלכליות על החמאס כי הוא לא נותן להם כלום, הוא לא יכול להתערב צבאית כי אנחנו לא ניתן לו והוא לא יודע איפה הנעדרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז בשביל מה מעצרים וחיסולים, להוציא קיטור?

בין כה וכה זה לא משנה מציאות, לשיטתך.

כשהמדינה מחסלת מחבל, היא מבטיחה שאותו המחבל לא יבצע יותר פיגועים. זה, כשלעצמו, לא יפתור את בעיית הטרר, דיוק כמו שבתי כלא מלאים לא פותרים בעית של פשיע (ולראיה, מה שקורה בארה"ב).

אז כן, אחת הסיבות למעצרים וחיסולים היא הוצאת קיטור. אבל גם ניסיון, כושל לחלוטין, להרתיע, שלא ממש עובד, בדיוק כמו שהוא לא עובד עם גנביםאו אנסים או רמאים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם חיסולים וגזר דין מוות לעוסקים בטרור לא ישמיד את הטרור לגמרי אבל אולי יקטין את מימדיו, מאחר שלא כל הטרוריסטים באמת לא מפחדים מהמוות, ויודעים שאם יתפסו ישבו בכלא עם כל חבריהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא יעזור בכל מקרה.

כמו שכתבו פה, הם יודעים שזו הדרך היחידה שלהם להכניס כסף הבייתה.

אם החמאס/איראן משלם לכל משפחה 3000$ על שהיד. למי נראה לך יחכו? להסכם שלום שלעולם לא יקרה (גם בגלל נהנתיהו וגם בגלל החמאס)?

אז הולכים עושים פיגוע וזהו יש כסף למשפחה.

ועוני יש מלא.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

זה לא דיון בעניינים אלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שיעשו מה שהבריטים עשו בימי המנדט, שמו את

הגופות של המחבלים בתוך עור של חזיר. לפי האמונה

המוסלמית ככה הם לא עולים לגן עדן.

לא פוליטליקורקט וכל העולם יקום עלינו בזעקות על

ביזוי המת ובלה בלה בלה אבל היי זה גם ככה מה שקורה, לא?

בסופו של דבר אם אני זוכר נכון הפעולה הנ"ל

הורידה משמעותית את מס' פעולות הטרור מול

הבריטים. ואפילו שלפי ההלכה היהודית יש

מצווה לקבות כל אדם שמת. במקרה הזה המצווה

תהיה לחזר ( :confused: ) אותו.

פורסם

פעם הבאה ששמים פה הודעות שלא מן העניין, אני מוחק.

זה לא דיון כללי על מיגור הטרור.

ולעניין, מאמר של רון בן ישי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4535159,00.html

אותה אובססיה מעוותת ל"שלום הבנים" הביאה את מדינת ישראל לחתום על עסקות חילופי שבויים מופרכות. כמו העסקה המקוממת שנעשתה עם חיזבאללה אחרי מלחמת לבנון השנייה שבה שחררנו מחבלים-רוצחים חיים וכמה גויות מחבלים תמורת הזכות להביא את גופות הלוחמים רגב וגולדווסר ז"ל לקבר ישראל. אבל השיא היה כמובן עסקת גלעד שליט שבה הלחץ הציבורי-יחצ"ני על הממשלה להחזיר הביתה חייל שבוי במחיר מופקע ייצר בשנים האחרונות עשרות ניסיונות חטיפה שסוכלו למרבה המזל, אך גם מבצע חטיפה אחד שצלח והפך לפיגוע אסטרטגי בימים אלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא אותו המצב. כאן זו שאלה של זמן עד שיתפסו את החוטפים או יגיעו לחטופים. כאן לא תהיה עסקה או מו"מ. באופן כללי כמובן שכתוצאה מעסקת החילופים האחרונה והזו שלפניה והזו שלפני וכ"ו רק הביאו ליתר מוטיבציה לביצוע חטיפות. עסקאות שערורייתיות נחתמו רק כאשר לא היה ניתן להגיע לחטופים\חוטפים.

פורסם

ואם לא ימצאו - אז מה? אתה יודע בוודאות שלא יעשו עוד עסקה, שערורייתית/מוצלחת (תלוי מאיזה צד) עוד יותר מקודמותיה? אני לא יודע.

דני

פורסם
זה לא אותו המצב. כאן זו שאלה של זמן עד שיתפסו את החוטפים או יגיעו לחטופים. כאן לא תהיה עסקה או מו"מ. באופן כללי כמובן שכתוצאה מעסקת החילופים האחרונה והזו שלפניה והזו שלפני וכ"ו רק הביאו ליתר מוטיבציה לביצוע חטיפות. עסקאות שערורייתיות נחתמו רק כאשר לא היה ניתן להגיע לחטופים\חוטפים.

איזו מוטיבציה בדיוק?

עבר הרבה זמן ובינתיים אין אף דרישה. אתה חושב שהם יחכו 10 שנים ואז יתחילו לנהל מו"מ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

התכוונתי לחטיפות העבר ובהמשך לעסקאות החילופים שהגבירו את המוטיבציה לחטיפות ונוספות, שגם כך, הייתה גבוהה דיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...