Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חו"ד על שעון דופק POLAR FT80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לשדרג את האימונים עם שעון דופק, דיי נסגרתי על הדגם הזה.

מעוניין לשמוע חוות דעת לטובה ולרעה על השעון לפני שאני מוציא עליו כ"כ הרבה כסף.

זה נכון שבדגם הלבן (רקע שחור, ספרות לבנות) לא רואים את התצוגה כל כך טוב?

תודה מראש לכולם

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

לא מכיר את הדגם הלבן - לי יש את השחור. גם בו הספרות לבנות על רקע שחור. בחושך לא רואים כלום.

יתרונות:

נראה טוב יחסית לשעוני דופק (לדעתי לפחות).

polarpersonaltrainer.com - כלי חביב ביותר להכנת תוכניות אימון אישיות. זו לדעתי התכונה השימושית ביותר בו.

שירות סביר של אגנטק.

חסרונות:

לא נקי מבאגים - למשל לא ניתן למחוק תוכנית אימונים מבלי להחליף אותה. מצאתי איזו דרך עקומה לעשות את זה.

בשימוש אינטנסיבי הרצועה נשחקת מהר ומפסיקה לתקשר עם השעון (חדשה=90 ש"ח)

פורסם

מתוך ניסיון עם F55AL (הדגם הקודם שהיה בזמנו המשוכלל בין הדגמים הבסיסיים) שבעוד כמה שבועות ימלאו לו 5 שנים:

השעון עצמו קריא (שחור על גבי לבן) אפילו לעיניים הזקנות שלי. נדמה לי שבדגמים החדשים התצוגה יותר ברורה (ספרות יותר גדולות).

הרצועה מחזיקה מעמד בין 6-12 חודשים. ניסיוני מראה שכדאי לשטוף אותה במיים בסיום האימון, ולמרות ההוראות כדאי להמנע משימוש בדטרגנטים, זה מכפיל את אורך חיי הרצועה. מחיר הרצועה בארץ (90 ש"ח) דומה למחיר בגרמניה לפני שנה (18 אירו).

סוללת המשדר מחזיקה כשנתיים +\-, בד"כ כאשר היא נגמרת אני שולח גם את השעון להחלפת סוללה באותה הזדמנות. המשדר המקורי החזיק מעמד כ-4 שנים ואז נאלצתי להחליפו (כ-300 ש"ח, כולל רצועה).

השירות של אגנטק? אני חיפאי, סבב של תיקון או החלפת סוללה לוקח בין 3-5 שבועות. לא מבריק. מצד שני הם כנראה הגונים ומקצועיים.

מבחינתי פונקציית תוכנית האימונים לא שימושית. אני מתאמן בעיקר אירובי, והשימוש העיקרי הוא מעקב אחר הדופק, וכמובן שימוש בשעון כ...שעון. יש פונקציה של חישוב צריכת קלוריות אבל האלגוריתם לא ברור לי והמספרים שאני מקבל נראים די אקראיים, ותוכנית האימונים לא שימשה אותי מעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יכול להמליץ על FT80 אבל אני כן יכול להמליץ על FT7 שקניתי לפני חודשיים.

יחסית למחירו לדעתי הוא הקניה הטובה ביותר. קניתי מאמזון ב77 דולר (מחיר בארץ 650 ש"ח).

בקשר לשירות מהארץ : בגלל המחירים הזולים יחסית בחו"ל והיות הרצועה אוניברסלית, יותר פשוט להזמין חדש כשהולכת הרצועה.

אגב, יש עכשיו משדר חדש שיודע גם לעבוד עם NIKE+ והאפליקציה של NIKE באייפון , אם הייתי יודע הייתי קונה אותו .

Polar-WearLink+-Transmitter-for-Nike+.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התגובות

מזתומרת הרצועה נשחקת? היא מתפוררת?

אין לי אייפון אז הרצועה החדשה לא ממש מעניינת.

בחושך לא רואים כלום גם כשמפעילים את התאורה האחורית?

בכללי השעון אמין?

יש לי הנחה משמעותית לא חשוב באיזה דגם אבחר ככה שיותר קל לי לקפוץ לדגמים הגבוהים יותר,

אתם חושבים שבכל זאת אין טעם? או שהוא בכל זאת שווה את מחירו?

VW GOLF V5 2001

פורסם

הרצועה נשחקת = מפסיקה לתקשר עם השעון (לא מתפוררת או משהו בסגנון) כנראה שחיקה של האלקטרודות.

לגבי אימון אירובי בלבד:

למי שמתאמן בחדר כושר: אפשר לקנות רצועה ומשדר בלבד (בלי שעון). המכשירים האירוביים בחדר כושר (הליכון, קרוס, סטפר וכו') ברובם יודעים לתקשר עם המשדר ולהציג את הדופק על המסך (ומהשוואה עם השעון, באותה רמת דיוק).

פורסם

לפני שנה קניתי את השעון הכי פשוט של סונטו - Suunto M1 עם רצועת דופק.

אחרי 5 ריצות בערך הרצועת דופק פרשה בשיא ואני הבנתי שעבורי זה אחד הדברים המיותרים.

בדיעבד השעון עצמו לא ממש מתאים לריצות ארוכות בלילה (אין לא תאורה :-/) -

בקיצור אחת הקניות הכי גרועות שלי...

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

רצועה עולה כ-90 ש"ח ורצועה+משדר עלתה לי לפני מספר חודשים כ-350 ש"ח.

לפני כשנה בדקתי מחיר רצועה בלבד בגרמניה והיה 18 אירו - זהה ל-90 ש"ח שנדרשו בארץ.

שים לב שיש שלושה סוגי משדרים:

1. רצועה עם משדר מובנה ללא אפשרות החלפת סוללה - אמורה להחזיק מעמד כשנתיים או יותר. אין לי מושג מה המחיר.

2. רוצעה עם משדר המצמד בתיקתקים - המחיר לעיל.

3. יש דגמים עם משדר מסוג אחר הפועל בתדר שונה, אין לי מושג מה המיר.

אם אתה קונה רצועה בלבד או רצועה+ משדר שים לב להתאמה לשעון (או למכישר בחדר הכושר).

היתרון ברכישת ערכה הכוללת שעון הוא כפול: אתה יכול להשתמש בו גם בטבע, וכן יש לך אפשרות לתעד את פעילותך באמצעות רישומי השעון, כולל מערכת המאפשרת תקשורת אודיו בין השעון למחשב ורישום הנתונים באתר אינטרנט ייעודי. כמובן שיש שעונים עם דרגות שכלול שונות, וזה כולל גם את כמות המידע הנשמר וגם את האפשרות להעברתו למחשב.

לגבי "שחיקת הרצועה" - הבעיה היא שהאלקטרודות מבוססות על ג'ל מוליך. עם הזמן הג'ל מאבד את תכונותיו ומפסיק להוליך, ואז מתקבלות קריואת מוזרות ובהמשך לא מתקבלות קריאות. הטיפול היחיד הוא החלפת הרצועה. כאשר התחלתי להשתמש בפולאר הייתי משרה את הרצועה מדי פעם בדטרגנט עדין (טקסטיל שמפו) - והייתי צריך להחליפן בערך מדי חצי שנה. כעת אני רק שוטף במי ברז בסיום האימון ותולה לייבוש והרצועות מחזיקות כשנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאכזב לשמוע שהרצועה נשחקת ולא מחזיקה,

לי יש את זאת עם התיקתקים, המשדר נראה BULLET PROOF , פעם בשנה שנתיים לקנות רצועה ב15 דולר לא מה שיהרוג אותי.

אגב בשעון יש LOGGER שמראה לך מה עשית בכל אימון, אפשר לראות ככה גרף התקדמות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכירים במקרה חנות בצפון שניתן לראות את השעון ולשחק איתו כמה דקות?

ראיתי אותו על מישהו אבל מאז לא יוצא לי להיתקל בבחור שוב.

VW GOLF V5 2001

פורסם

בסניף הולמס פלייס בגרניד קניון מוכרים שעוני פולאר, אם כי איני יודע איזה דגמים בדיוק הם מחזיקים. בכל מקרה - אני מניח שתוכל למצוא בכל סניף של הרשת, וקרוב לודאי שגם תוכל להזמין דגם שלא נמצא שם, ולהחליט על הרכישה לאחר שתראה אותו (אם כי לא בפעולה, שכן לצורך הפעלתו צריך לבצע פעולה וכמובן שלא יאפשרו לך לבצעה לפני שתרכוש את השעון).

אופציה נוספת היא כל חנות ספורט גדולה.

לגבי הטיפול ברצועה - מה לעשות, פעילות ספורט היא דבר יקר. נעלי ובגדי ספורט גם הם הוצאה לא קטנה. לשם קבלת פרופורציה - אישית אני מחליף 2-3 זוגות נעלי ספורט בשנה - הוצאה של 500-1,000 ש"ח, וגם בגדים אני קונה באיכות טובה, אם כי בד"כ במבצעים והם מחזיקים מעמד מספר שנים של שימוש אינטנסיבי. וזאת בלי לדבר על המנוי למכון כושר.

פורסם

לי יש את הFT80 השחור, בנוגע לתצוגה בלילה - רואים בסדר גמור אם מדליקים את התאורה.

יש לי את השעון קצת יותר משנה, הזמנתי מאיביי 3כאלו עם מקלט הGPS ויצא לי משהו כמו 1450ש"ח לאחד(לעומת 2300 דאז בארץ).

לגבי הרצועה, גם לי היא התחילה בשלב מסויים לעשות בעיות(קריאות דופק גבוהות מאוד או אי קריאות בכלל) וחפרתי דיי הרבה ובסוף מצאתי בפורום שנמצא באתר של פולאר עצמם מישהו שכתב שהוא דוחף את הרצועה לכוס עם חומץ מדולל במים לשעה-שעתיים וזה פותר לו את הבעיה - גם לי זה פתר את הבעיה, אני עדיין עם הרצועה המקורית.

פורסם

מצויין, הרגעת אותי איציק, דיברתי עכשיו עם סוכן אחד שאמר לי שרואים בסדר גמור שזה פשוט עניין של טעם, רציתי לשמוע מעוד מישהו שיש לו את השעון כאן בארץ שיגיד שהתצוגה בסדר.

בסוף הוא גם דאג לי לעוד הנחה והבטיח לי שהוא יחליף לי במקום ללבן אם אני לא מרוצה.

תודה רבה לכולם.

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...