Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם ליסינג, בנימת ה"למי אכפת".

קרה לי מקרה דומה; החנתי מול בנק דיסקונט בחדרה עם הפיקנטו, היה מספיק מקום משני הצדדים אפילו שיכנסו\יצאו אנשים גדולי מידות בלי בעיה.

כשאני יוצא אני מגלה ששני הרכבים לידי התחלפו ושניהם נצמדו אליי, אמנם לא בצורה המתוארת ^ אבל ממש צמוד ככה שלא יכלתי להיכנס.

... מזל שבפיקנטו אין מגש לבגאז' :lol: תגובת האנשים מסביב פשוט שווה זהב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואוו! ירון, הצלחת להדהים אותי עם התמונה. אני לא מאמין שיש דברים כאלה אני בשוק! וואו אין לי מושג איך הייתי מגיב במצב כזה. הייתי מתלבט אם לשבור לו את האוטו את הראש.

העיקר הוא קיפל את המראה. אידיוט!!

פורסם

אולי זו טעות אופטית ויש משהו שמסתיר, אבל נדמה לי שהלאנוס יושבת על הגחון, בלי גלגלים.

מזכיר ראיון שקראתי פעם במקומון חיפאי - ראיינו נהג משאית אשפה שדיבר על המציאות שמצא במסגרת עבודתו, ובין הסיפורים שלו היה שקיבל במתנה סובארו ישנה והשתמש בה כמה חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי התמונה שירון העלה. לא יאמן איזה חוצפה יש לאנשים להחנות ככה. :?

מזכיר לי שהיה לי את הרנו 5, בעבר חניתי בקניון ומישהו נצמד אלי בצורה הזאת בגללו נכנסתי בקושי מהצד השני. :shock:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אם אנחנו כבר בענייני מצחיק ועצוב, צולם בתל השומר ע"י חבר שלי, הרנו היא זו שנכנסה מאוחר יותר, כן היה לו הרבה מקום בצד ימין.

img20111006092445.jpg

איך מגיעים למצב הזה בכלל? זה לא ברור שאם אתה לא יכול לפתוח את הדלת כנראה שמשהו פה לא בסדר? (הנהג יצא מדלת הנוסע)

קרה לי מקרה דומה, יצאתי מהלימודים וגילתי רכב דבוק כמעט באותה הצורה לרכב שלי רק שהחלק האחורי שלי עומד בזוית לחלק האחורי של הרכב הצמוד. אחרי מספר קללות הבחנתי שאני זה בעצם שחונה עקום ו"בתוך" הרכב הנוסף. מבט נוסף מגלה דפיקה יפה מהצד השני של האוטו שהבהירה בעצם שמישהו נכנס בי מהצד והדביק אותי לרכב מהצד השני.

על הוישר השאירו פתק עם טלפון ושיחה מהירה הבהירה שבחור נחמד אך נהג חדש התבלבל בין הברקס לגז.

לקחתי ממנו את הפרטים ואז נשאר הנושא הפעוט של איך יוצאים בלי לגרום נזק נוסף. (אני מזכיר שהחלק האחורי שלי חונה בתוך הדלת האחריות שלה) ומקדימה יש לי מדרכה ומכוניות נוספות.

אחרי כמה דקות של חשיבה ומספר סקרנים שהצטברו במקום לא נותר אלא להרים פיזית את האוטו שלי וליישר אותו, עניין של כמה שניות ושישה בחורים.

הכי מצחיק שהלטתי להשאיר את הטלפון שלי לרכב שבו "נכנסתי" וזאת היות וגם לרכב השני היה נזק לא קטן.

אחרי כשעה אני מקבל טלפון מבחורה שלא מפסיקה לצעוק עליי מה עשיתי לאוטו שלה. לקח לי שעה להרגיע אותה ולהסביר לה שלא אני הגורם לכך ונתתי לה את כל הפרטים של הנהג הפוגע. אחרי חמש דקות היא מתקשרת אליי וטוענת כי הנהג השני מאשר את קיום התאונה אולם מכחיש כי נגרם לה נזק כלשהוא. הסברתי לה שבמידת הצורך אני מוכן להיות עד אולם לא שמעתי ממנה מאז.

פורסם

אם כבר מיקרים כאלו.

בבית הספר, אחד המורים הגיע למצב שבאמצע הצד של הרכב, יש שער, בא לצאת מבית הספר אבל לא בזוית טובה...

אז מה שעשינו זה הרמנו את הרכב מאוחרה והזזנו אותו הצידה, נראה לי שזאת הייתה פוקוס.

התפלאנו שזה היה כל כך קל, היינו 3-4 מי"ב. אבל בתאכלס, אין הרבה משקל מאחורה.

• תוכן חדש...