Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות ניסאן אלמרה 1.8 שנת 2001 -מדובר על רכב שני בשבילי.

הרכב עבר 180000 ק"מ,

ובשנה האחרונה הוחלף המנוע במנוע משופץ עם אחריות.

אני מכיר את הבעלים (יד 2) והם אומרים שהרכב מטופל .

המחיר 24.000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם על העניין (דווקא החלפת המנוע זה מה שמטריד אותי)

תודה מראש

פורסם

אותי דווקא מעניין מה הסיבה שהוחלף מנוע?

הרבה פעמים המנוע נהרס בגלל אנשים שאין להם יותר מדי רצון וידע לעשות בדיקות ואחזקה מינימלית(מה? לבדוק שמן ומים?? זה בעייתי מדיי). אז קח את זה בחשבון אם אלה האנשים שאתה רוצה לקנות מהם רכב(מבלי להעליב את חברך)

לי כבר היה מקרה כזה בדיוק, החלטתי כן ללכת על הרכב, וחוץ מההרכבת מנוע החאפרית(עוד משהו שצריך לשים לב אליו), ההנחות שלי התבררו כנכונות , וסבלתי הרבה(בעיקר נפשית) מרכב שעבר הזנחה מטורפת, וכול הנזק עבר עליי.

פורסם

המגיב מעלי די צודק, בסופו של דבר.

רכב מטופל כיאות, יכול להחזיק בשקט גם 350 אלף ק"מ מבלי להזקק להחלפה או שיפוץ כלשהו. רכב בן עשר כבר נזקק להחלפת מנוע?

אגב, הגיע הזמן שאנשים לא יפחדו ממכוניות שעברו 200 אלף ק"מ על השעון - במידה והרכב מטופל, לא צריכה להיות בעיה, העניין הוא פשוט מחסום פסיכולוגי.

ולגבי חבר שלך, אז מה אם הוא אומר שהרכב מטופל? בקש תיעוד מוסך רשמי, וגם קבלות מפורטות. בימינו, אסור להאמין לאיש.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...