Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רכב סקודה אוקטביה 2001 טורבו דיזל, האוטו בקושי סוחב לוקח לו מלא זמן לגיע למהירות 80 ומעלה.

יש חישן שיושב על הפילטר אוויר (הוא מנותק) ברגע שמחברים אותו המצב נהיה יותר גרוע.

יכול להיות החיישן הזה גורם לבעיה , או שהטורבו הלך?

בבקשה תעזרו לי מי שמבין באוטו הזה.

ניסיתי לנקות אותו עם אוויר לא עזר.

פורסם

למה החיישן MAP מנותק?

בטח שהרכב לא יסחוב המחשב ניהול מנוע צריך לקבל נתונים על מנת לתזמן את ההזרקה וכדו', איך הוא יעשה זאת בלי החיישן?

לא אומר שזאת הבעיה היחידה, יש לבדוק עוד דברים אבל אני לא חושב שזה יהיה אחראי מצידי לשלוח אותך לבדוק חופש בטורבינה של הטורבו כי אתה עלול חלילה להוריד אצבע.

כנס למוסך לבדיקה.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

החיישן שעל מסנן האויר הוא חיישן ה MAF הוא מודד את כמות האויר

שנכנס למנוע .

זהו חיישן קריטי לפעולת המנוע ואם הוא לא תקין הרכב באמת לא יסחוב ,

קודם כל צריך לוודא תקינות שלו ולהחליף במידת הצורך ואז לבדוק את מצב

הגדישה ופעולת הטורבו .

אצלנו במוסך למשל ניתן להתקין חיישן כזה רק לשם הבדיקה כדי להתקדם

לכיוון פיתרון התקלה ,יתכנו גם דברים אחרים כגון צנרת ווקום לא תקינה שמונעת

מהטורבו להיכנס לפעולה או כמובן תקלה מכנית במנוע או בטורבו .

אתה צריך בדיקה מקצועית במוסך שמכיר את הרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה על העזרה. החיישן מנותק כי כשאני מחבר אותו המצב נהיה יותר גרוע. האוטו לא מעשן. משהו שאולי יעזור להבין את הבעייה, כשהחיישן מחובר כשנותנים גז בניוטרל הטורים לא עולים ישר לאדום 6000 ומעלה הם מגיעים ל3500 ומשם זוחל לאט לכיוון החמש וחצי ושם זה נעצר, עשיתי סתם בדיקה, הוצאתי את החיישן מהפילטר (כשהוא עדיין מחובר לצמה של החשמל ) ונתתי אוויר עם קומפרסור ישירות על החיישן וכשנתתי גז הטורים עלו ישר עד הסוף

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לבדיקה אצלנו במוסך ללא תשלום .

אני מאמין שלא מדובר בעיניין מסובך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...