Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר כרטיס למרוץ באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את השרשור הזה ובא לי לבכות,

אשכרה באו עסקני פורמולה ישראל והבינו את הרצון והצורך שיש פה בספורט מוטורי ובמירוצים, עשו הצגה של "אנחנו מרימים את הכפפה ואנחנו נעשה פה ספורט מוטורי" ובעצם עבדו על כולם. במיונים אמרו לנו "אתם חלק מיום היסטורי של הספורט המוטורי בישראל". שקר גס!

אנחנו היינו חלק מקומבינה שכל מטרתה הייתה רווח כלכלי על חשבון התמימים שבאמת חושבים, מאמינים ורוצים שיהיה פה ספורט מוטורי.

FIL מביאים את הצעד הראשון לספורט מוטורי בישראל?? שטות גדולה. הם רק מרחיקים אותו.

מסלול 1300 מטר ברוחב 9 מטר... זה מרוץ קארטינג או פורמולה??

המחיר לכרטיס הוא גם סיפור עצוב, מזכיר לי קצת את תערוכת אוטומוטר שמחיר כניסה אליה גבוה ממחיר הכניסה לתערוכת פאריס.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אני קורא את השרשור הזה ובא לי לבכות,

ותגיד,

אין לכל התסכול הזה שום קשר, במקרה, לכך שלא עברת את המיונים?

מי שלא עבר ומרגיש מתוסכל יכול לכל הפחות לשבת בשקט, ולו רק בגלל הסיכוי שהביקורת שלו לא אובייקטיבית. זה לא רק שבא לך לבכות בעקבות קריאת השרשור - אתה באמת בכיין.

פורסם

ממש לא, ואתה חוצפן.

ידעתי מראש שלא אעבור את המיונים. אלפי מועמדים ו50 שצפויים לעבור, נסעתי בידיעה שאני נוסע ליום כייף עם חברים ויהיה נחמד.

בסוף גם ה"יום כייף" לא היה. מזל שהBBB בכפר ויתקין עוד היה פתוח בדרך חזרה...

אתה חושב שאני "בכיין" כי לא עברתי את המיונים?

אולי תקרא את שאר ההודעה שלי, על זה שבמקום לנסות לעשות פה ספורט מוטורי מנסים לעשות פה כסף.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

איזה שטויות,מה זה קשור לאם הוא עבר או לא ,גם אני נסעתי במטרה ליום כיף ולא חשבתי בדיוק שאני יהיה השומאכר הבא וציפיתי למשהו טיפה לא מאורגן אבל מה שהלך שם זה פשוט הגרלה ומי שעלה זה יותר מזל באיזה מקצה הוא היה ,מאשר מה הוא באמת עשה,חוץ מזה מסלול של קילומטר זה לא בדיוק מסלול.

והמחיר אני ממש לא יכנס לזה כי זה פשוט שוב פעם מראה כמה מזלזלים בכח של הצרכנים במדינה כשכל אחד שיש לו קצת כסף מרים אירוע ומנסה לעשוק (לא מצאתי מילה מתאימה יותר) את הצרכן.

אני ממש לא הולך להגיע לאירוע במחיר כזה כי מטומטם יצאתי כשבזבזתי יום בוינגייט וזה הספיק.

פורסם

אני אגיע אבל לא אכנס.

אני מגיע לתעד את הכמות המדהימה של ערסים שיעשו חראקות בכל האזור.

מה אני אעשה, אני אנתרופולוג...

וזה ממש לא קשור לאם אני כועס על זה שלא עברתי, זה קשור לזה שבפרינציפ אני לא הולך לשבת בשמש במשך ה3 דקות שיימשך המרוץ (זה רק קילומטר, לא ייקח הרבה זמן).

אף בן אדם אינטליגנטי לא באמת חשב שהוא יעבור, ככה שהפנטזיות שלו התנפצו והוא איבד את הרצון לחיות.

הלכנו לשם (רובנו) עם שעשוע במחשבה שאולי נצליח. אבל סביר להניח שלא.

פורסם

אני מסכים במאה אחוז עם ה"בכיין".

גם אני באתי במטרה לעבור יום חוויתי במחשבה שאעשה דברים שלא אוכל לעשות באופן חוקי.

אין קשר אם מישהו עבר או עבר ל"ריח" שעולה ומתחזק מיום ליום.יש דברים שמתגלים ככל המרוץ מתקרב.

רוב האנשים לא עשו את כל התחנות וכל קבוצה דילגה על תחנות שונות ככה שאיך אפשר לקבוע מי יותר מתאים אם הוא עשה X תחנות והשני עשה Y ,צריך להשוות תפוזים לתפוזים ולא תפוזים לתפוחים.

אני שלחתי הודעה פרטית לאביחי על הנושא אבל הוא לא ענה עדיין.

שאלתי שאלה פשוטה ,אם שילמנו 100% וקיבלנו תמורה של 80% האם לא מגיע איזשהו פיצוי?

כמו הרבה אנשים ,גם אני חושב שישנם הרבה אנשים שמסתבר שעברו שגם להם אין מושג איך.

בקיצור גם אני לא הולך לשלם כזה מחיר כדי לראות את המירוץ.

עדיף לשבת בבית ולראות F1

ערן

פורסם

אני לא אגיע לאילת, יש משפט אמריקאי שקולע לסיטואציה הזאת בצורה מושלמת:

fool me once, shame on you.

fool me twice, shame on me!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק אני חושב שמי שמארגן את הפורמולה חושב שמי שחובב ספורט מוטורי ורכבים בכלל הוא מטומטם ומוכן לזרוק כסף על כל אירוע שהוא "מוטורי"?

• תוכן חדש...