Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לחבר לקנות אייפון מבנאדם שהוא לא מכיר,הוא אמר שהאייפון ריק ואין בו כלום שיכולים להעיד שהיה בשימוש או משהו.

אשמח לשיטות לבדוק אם האייפון אכן גנוב או שהוא תקין ואפשר לקנות ללא בעיה.

תודה.

Scan Speak

פורסם

אם מכשיר הוכרז כגנוב, בעת ניסיון חיוג מהמכשיר תשמע הודעה "המכשיר שברשוך גנוב".

כמו כן, אתה יכול להתקשר לחברות הסלולריות שמוכרות את דגם המכשיר שיש לך, והן יוכלו לומר לך על פי מספר ה IMEI אם הוא מדווח כגנוב.

את מספר הIMEI של המכשיר אתה יכול לראות ע"י הקשת הקוד #06#*.

עריכה: בנוסף, אם במספר הIMEI מופיעה בטעות איזו אות (צריכים להופיע מספרים בלבד) - סימן הIMEI זויף והמכשיר ככל הנראה גנוב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

במידה והוא מוכרז שגנוב,הם לא "ירדפו" אחרי להשיג אותי?

כי כמו שנאמר זה יכול "לדפוק" את חבר שלי במקרה הזה ויעשו לו בעיות אח"כ,לא?

Scan Speak

פורסם

אכן בגלל זה אני שואל אם ישנה דרך אחרת לברר,כי הציעו לו אותו והוא לא יודע מה לעשות,כדי שאחר כך לא ידפק עם זה וזה ינעל או משהו.

מה עדיף שלא יקנה אותו אז? :roll:

Scan Speak

פורסם

או שאני לא מבין אתכם, או שאתם לא מבינים אותי.

מה הבעיה?

משה גנב אייפון -> משה מציע לדוד לקנות את המכשיר -> דוד בודק אם המכשיר גנוב:

• המכשיר גנוב -> דוד לא קונה ואורנג' "מתעסקים" עם משה.
  • המכשיר לא גנוב -> דוד כן קונה והכל בסדר מבחינת אורנג'.

פיספסתי משהו אולי?

פורסם

בדרך כלל כשאנשים קונים מכשיר אלקטרוני חדש באלפי שקלים אז הם שומרים קבלות, סיפרונים ולפעמים אפילו אריזה. תבקש מהמוכר שיוכיח בצורה כלשהיא שהוא בעלים חוקי של המכשיר.

שיטה נוספת היא לעשות זכרון דברים עם צילום תעודת זהות של הקונה והמוכר. אם המוכר יסרב, אז לא לקנות ממנו.

פורסם

אייפון גנוב = אייפוד, במילים אחרות אייפון 4 שדווח כגנוב אף פעם לא יוכל להתקשר בגבולות הארץ, האנטנות של חברות הסלולאר לא יתנו לו להתחבר דרך אף רשת סלולאר.

ויותר גרוע, אין פריצה לזה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...