Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשפחה גודלת,רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

המשפחה שלי גודלת.היום רכשתי נRAMBLER AMERICAN 440 שנת 1964:mm_cool:

לארגנטינאים שבפורום זו האבא של הTORINO ארגנטינאי.רכב שבשנת 1969 השתתף ב 84 שעות NURBURGRING

בנרשם בהיסטוריה.הרכב הזה היה שייך למישהו קרוב למועדון .היום היגיע אלי והפתחתי לשפץ אותו(כמו שהיה רוצה את הבעל קודם).בכרוב תמונו.

אנריקה:drinking::multi:

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

פורסם

בשעה טובה . :beerchug:

העם דורש תמונות !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום חברים

המשפחה שלי גודלת.היום רכשתי נRAMBLER AMERICAN 440 שנת 1964:mm_cool:

לארגנטינאים שבפורום זו האבא של הTORINO ארגנטינאי.רכב שבשנת 1969 השתתף ב 84 שעות NURBURGRING

בנרשם בהיסטוריה.הרכב הזה היה שייך למישהו קרוב למועדון .היום היגיע אלי והפתחתי לשפץ אותו(כמו שהיה רוצה את הבעל קודם).בכרוב תמונו.

אנריקה:drinking::multi:

אנריקה

כמה תמונות של הטורינו האחד והיחיד, בשביל הנוסטלגיה...

:beerchug:

250px-Torino_TS.jpg

1969Torino380Coupe-fb9d.jpg

5469536683_64769f1bcd.jpg

380_w.jpg

imagesCAWRE0W4.jpg

Torino_TS_tablero_71_art.jpg

V_Autos_PVA_en_Jumbo_053.jpg

פורסם

תודה על התרומה.זו המטרה שלי,להקרב כמה שיותר על TORO ARGENTINO

חלום של כול ארגנטינאי

שבוע טוב מאוד לכולם

א פרופו

מחקים לכם בכקמיאל ,המיפגש החודשי ביום שישי הקרוה עם נוחכות היו"ר שלנו מר נחום כדמיאל

אנריקה

כמה תמונות של הטורינו האחד והיחיד, בשביל הנוסטלגיה...

:beerchug:

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

• תוכן חדש...