Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הקפאת" עסקת ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין את הרציונאל.

שכ"ד/משכנתא אתה משלם שאתה לא בדירה?

ארנונה?

חברת הליסינג עושה שימוש ברכב כשאתה בחו"ל?

לא.

האם היא עדיין משלמת את המימון שלו כשאתה בחו"ל?

עלות הטסט לתקופה קיימת?

מרווח הזמן לטיפולים נרשם?

כן.

למה שיסכימו לדחות/להקפיא את התשלומים שלך?

לידע כללי: אם נמצאים תקופה בחו"ל, כן ניתן לא לשלם ארנונה (או לקבל הנחה משמעותית, לא זוכר) - מגישים טופס בעירייה. לגבי טסט - ניתן להקפיא אותו, מגישים טופס מתאים במשרד התחבורה. ראיתי איפשהו כאן בפורום שישרור בנושא.

פורסם

באחת החברות בה עבדתי בעבר במקרה שרכב היה מתפנה לתקופה של חודש היו מציעים לעובדים חסרי רכב לקחת את הרכב במחיר מוזל לחודש. כך העובד מרוויח רכב בחגים/קיץ והעובד שהרכב שלו בד"כ משלם את ההפרש בין המחיר המוזל לרגיל ושווי השימוש באותו החודש משולם ע"י העובד שהשתמש ברכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
את התשלום החודשי לחברת הליסינג לא ניתן לבטל אבל את תשלום המס (שווי שימוש) כן ניתן.

יש טופס שמגישים למס הכנסה בצירוף עם צילום של אישור יציאה/ כניסה לארץ.

אלה כבר חדשות טובות - תודה.

פורסם
לידע כללי: אם נמצאים תקופה בחו"ל, כן ניתן לא לשלם ארנונה (או לקבל הנחה משמעותית, לא זוכר) - מגישים טופס בעירייה. לגבי טסט - ניתן להקפיא אותו, מגישים טופס מתאים במשרד התחבורה. ראיתי איפשהו כאן בפורום שישרור בנושא.

שווי שימוש - לא מחוייבים אם לא נוסעים ברכב . בנראה שרק המעביד לא יאהב את זה .

ארנונה משלמים כמו גדולים.

אגרת רישוי , אם התקופה מעל חודש ניתן לקבל פטור

. (א) הפסיק אדם את השימוש ברכב לתקופה העולה על חודש ימים, יודיע על כך לרשות הרישוי באופן ובדרך שתחליט ויראו כאילו הופסק השימוש ברכב ביום קבלת ההודעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שווי שימוש - לא מחוייבים אם לא נוסעים ברכב . בנראה שרק המעביד לא יאהב את זה .

ארנונה משלמים כמו גדולים.

אגרת רישוי , אם התקופה מעל חודש ניתן לקבל פטור

. (א) הפסיק אדם את השימוש ברכב לתקופה העולה על חודש ימים, יודיע על כך לרשות הרישוי באופן ובדרך שתחליט ויראו כאילו הופסק השימוש ברכב ביום קבלת ההודעה.

מצוטט:

מחזיק של בנין ריק ולא בשימוש , שאין משתמשים בו במשך תקופה מצטברת , יהיה זכאי להנחה ,החל

מיום 1 בינואר 2005 ,כמפורט להלן:

* עד 6 חודשים - (למגורים ושלא למגורים) 100%- אם לא ניתנה בעבר הנחה זו. אם ניתנה הנחה

לתקופה הפחותה מ- 6 חודשים, תינתן ההנחה ליתרת התקופה.

* מהחודש ה- 7 עד החודש ה 36- (לנכסים שלא למגורים בלבד) – 50%

מתוך: http://www.ashdod.muni.il/htmls/hebrew/zav_missim_2008.pdf

חלק ז' - פטורים והנחות אחרות, תנאים כלליים.

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי רכב ליסינג (העסקה לא מסתיימת בזמן הקרוב). בחודש הבאה, אני יהיה חודש בחו"ל (חופשה פרטית). אותי ממש מבאס לשלם תשלום חודשי עבור הרכב ליסינג שיעמוד חודש מתחת לבית. השאלה שלי: איך ניתן להקטין הוצאות? האם ניתן לעשות משהו בעניין - למשל, "להקפיא" עסקה לחודש? ברור לי, שיש רכיב של תשלום עבור הרכב עצמו שאותו כנראה לא ניתן לדחות. אבל בחודש זה אני לא צורך דלק, ולא ביטוח וגם אין צורך בטסט וטיפולים. יש גם נושא של שווי שימוש ברכב - האם אני אמור לשלם שוווי גם על חודש ללא שימוש?

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול להתקשר לחברת הליסינג ולראות מה יגידו לך, אבל עסקה היא עסקה, לא ניתן להקפיא אותה, ולא ניתן לשנות אותה אלא עם חברת הליסינג נתנה את הסכמתה לעניין.

פורסם

לא מבין את הרציונאל.

שכ"ד/משכנתא אתה משלם שאתה לא בדירה?

ארנונה?

חברת הליסינג עושה שימוש ברכב כשאתה בחו"ל?

לא.

האם היא עדיין משלמת את המימון שלו כשאתה בחו"ל?

עלות הטסט לתקופה קיימת?

מרווח הזמן לטיפולים נרשם?

כן.

למה שיסכימו לדחות/להקפיא את התשלומים שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את התשלום החודשי לחברת הליסינג לא ניתן לבטל אבל את תשלום המס (שווי שימוש) כן ניתן.

יש טופס שמגישים למס הכנסה בצירוף עם צילום של אישור יציאה/ כניסה לארץ.

• תוכן חדש...