Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראשית - מדובר בפורד פיאסטה שנת 2000, מנוע 1.3 ל', ידנית, 120K ק"מ.

לפני כחודשיים החלפתי נוזל רדיאטור לפרסטון ירוק (פירקתי את 2 הצינורות בתחתית הרדיאטור + צינור עליון ושטפתי את הרדיאטור עם צינור מים עד שיצאו מים נקיים ולאחר מכן סגרתי הכל ומילאתי נוזל ירוק, כמובן שחיכיתי עד שיתנקז האוויר..)

לפני כשבועיים בדקתי מים וראיתי שחסרים מים במיכל - הוספתי עד הקו ולאחר מספר ימים שוב היו חסרים מים במיכל.

בכל החיבורים והצינורות העליוניים אין אף נזילה, חשבתי שהנזילה כנראה מחיבור הצינורות בתחתית הרדיאטור לרדיאטור אז פתחתי את מגן הפלסטיק מתחת לרדיאטור וראיתי שבחיבור הצינורות לרדיאטור האיזור יבש לגמרי אבל בחיבור שבין החלק פלסטיק השחור לחלק המתכתי של הרדיאטור יש רטיבות ירוקה - ניגבתי את נוזל הקירור שנזל שם וראיתי שיש נזילה קטנה באיזור הזה.

מצ"ב תמונה להמחשה, שימו לב כי הנזילה היא בדיוק איפה שהחיצים האדומים מראים (בחיבור בין חלק הפלסטיק השחור שמחובר לגובה הרדיאטור לבין החלק המתכתי של הרדיאטור - ממש בפינה)

אשמח לעזרה - מה אני יכול לעשות במקרה כזה? יש איזשהו חומר לסתימה של האיזור או שזה בעייתי יותר ומחייב פירוק הרדיאטור ואף החלפה שלו?

תודה רבה, תיהנו מהתמונה :roll:

IMG_1009.jpg

שלומי

פורסם

שלומי

אם אני מבין נכון, הנזילה היא בין הפלסטיק למתכת.

עד כמה שאני יודע לא מתקנים את זה ומחליפים רדיאטור, אבל חכה לעוד תשובות.

עלות לתחליפי ( מקורי מאוד יקר ) באזור ה 600-800 ש"ח ( ככה עלה לי לפני שנה )

שים לב להתאמה מדוייקת, הרדיאטור צריך להיות זהה גם בעובי.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...